Kaynanam domuşucak korkusu...

Sanki benı anlatmışşın. O senı yüceltmek yerıne bunu söylemii bilerek yapmış isteyerek bu sekılde demişki senın için kendını bişi yaptın sanmayasın dıye. Amaaan adı üstünde KAYNANA

Var ya tam ara bozan fitne fesat akrabasiniz yemnediyorum. Evlerden irak.

Ne alakası var kaynananiz hakli geldi bana hala eski bohcayimi ovecek ? Herkesin adeti farklı mafdiyati farklı gücü farklı

Burda domuşup kalan siz olmuşsunuz gibi geldi bana..
Başkasının yapmadığını ayıplayıp, kendi yaptıklarınızla övünmüş, kv'den de sizi pohpohlasın istemişsiniz ama tutmamış.

Kv haklı güzel domuşturmuş seni

Son düzenleme:
Az demiş kadın, orda susturuverseymiş keşke.

Sizin ne haddinize teyzesini gelininin yaptığı bohçayı eleştirmek?

Her şeye kulp bulan, ara bozmaya çalışan yaşlı teyzeler gibi.

Fitne fucurlugun yasla alakasi olmadigini ogrenmis olduk boylece.

"Nasil yani hic birsey yapmamislar tuhaf" demeniz belki kv yi uzmustur? Sonucta kadinin kardesinden bahsediyorsunuz. Ne diyecekti ki size evet ya kardesim bir cop bile vermedi deyip yakinacak miydi? Belki ilk hata burada.

kaldi ki fi tarihinden kalma bohca meselelerini bende sacma bluyorum sizde yapmasaymissiniz banada o tuhaf geliyor.

basligi anlamadim ama ben hic bohca istemedim ve yapmadim.ailelerde birbirine saygi ve sevgi duyuyor birsey diyorsunuz ama ne diyorsunuz!
..önemli olan maneviyat ,anlaşmak demek akrabaları sallamamak demekse bu düzen çok iyimiş biz boşa yapmışız bu zihniyete o kadar şeyi dedim
evet onemli olan anlasmak huzur mutluluk maneviyat.. ve hic bir akrabada bana neden bohca gelmedi saygisizz diyip kusmedi yani he kuserse de kendileri bilirdi.. kendiniz resmen arwnmissiniz saygidan yapiyoruz tuhaf vs diye kadin onemsiz deyince zorunuza gitmiş ..anneniz severek yapmissa sorunda yok demektir.. lutfen CUL CAPUT ALMAYANI SAYGISIZ DIYE yaftalamayin.. ve simdiden elti moduna girmeyin.. siz dugunde takilari da gozlemlersiniz kaynana ne takti vs diye kusura bakmayin ama bu devirde ayy sana bohca naptilar diyen gelin de bana cok sığ geliyor madem size bohca yapmayan saygisiz geliyorsa.

anlaşıldı siz bu geline çeyrek takmıcaksınız,kaynananda domuşmakta çok haklı,hiç korkma sen domuşturmuşsun kadını o ne yorum öyle sülalenin en gözde gelini olma çaban var sanırım,çapıtla gerçekten maneviyat olmuyor bende yapmadım hiç gerek yok,banane eniştenin donundan,kayınpederin atletinden,kaynımın mendilinden,eltimin patiğinden kaynanamın penyesinden bir sürü tantana ayrıca kaynvaliden senin bohçanı övmediyse gerçekten içindekileri beğenmemiştir.

Hiii gerçekten teşekkür etmedi mi bohça için? Halbuki her konusu açıldığında minnettarlığını belirtmesi, her yıl düzenli olarak bohça götürdüğünüz günün yıl dönümünde kutlama planlayıp teşekkür etmesi gerekiyordu. Bunca sene nasıl yapmaz bunu. Çok kızdım kayınvalidene çoook!

Kendimi sizin yerinize koydum da bi kere ben bohçada sana ne koymuşlar anne diye sormazdım banane ayol ne koymuşlarsa koymuşlar çok mu lazım. Ayrıca kadın normal bi cvp vermiş lakin siz "tuhaf" vs deyince o da akrabasını savunacak tabi öyle demiş belki de gerçekten çoğu insan gibi o da gereksiz göryordur çaputları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…