Kaynanam domuşucak korkusu...

Kaynana değil ki siz domuşmuşsunuz :) bir kelime daha öğrendik en azından... Ben de daha geçtiğimiz haftalarda evlendin sandım... 10 yıl mı olmuş demek...

Ya insanoğlu doğası itibariyle taltifi sever. Kaynanada kızım seninki pek güzeldi deseydi ne olurdu yani?

Ne bileyim ben bohcamla anılmak ya da pohpohlanmak istemem. Bana onu uzmedigim, iyi evlat, iyi gelin olduğum için minnet duyulsun, teşekkür edilsin isterim. Kendime göre değerlendiriyorum ışte herkes gibi.

Kendi kendine sıkıntı çıkarıyosun resmen. Tutumunda hiç hoş değil, kadın düzgünce söylemiş yani onlar aralarında öyle anlaşmış diye araya kendini sokman çok değişik. Kv yerinde olsam sana bi laf sokardım ben o an.

Ne bileyim ben bohcamla anılmak ya da pohpohlanmak istemem. Bana onu uzmedigim, iyi evlat, iyi gelin olduğum için minnet duyulsun, teşekkür edilsin isterim. Kendime göre değerlendiriyorum ışte herkes gibi.
Bende çok takılmam böyle şeylere ama bazı insanlar için önemli olabiliyor. Yadırgamıyorumda. Aslında konu sahibinin demek istediği bu değil. Kendide söylemiş zaten. Ben burada bu konu üzerinden yola çıkarak aslında kv sinden yeterince değer ve yakınlık görmemiş olan bir gelinin sitemini okudum. Neler yaşandığını bilemiyoruz işte.

Biz zaten karşılıklı sevmiyoruz kaynişle birbirimizi o yüzden sknti yok bende. Bir capitimi bile vermem ona hıh

Ben bohçaya bu kadar önem verilmesine karşıyım şahsen. Bir de tüm akrabalara hazırlamak bana oldukça saçma geliyor. Gelin ve damat zaten yeterince borca ve maddi yükün altına giriyor ve bir de çoğu zaman kavga sebebi olan bu bohçalarla uğraşıyorlar.

Ben eşimin ailesinden bohça görmedim hediye vs de olmadı. Onların sevgisini bununla ölçmedim. Bana, karakterime, aileme, fikirlerime nasıl değer verirler ve başkalarının yanında nasıl davranırlar bunu önemsedim. Bohça hediye olmamasına rağmen bu davranışlarında değerlerini gösterebiliyorlar insanlar.

Aslında kaynananızın dediği doğru. Baktığında bir iki kumaş parçası. Çok da değeri yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…