- 8 Temmuz 2019
- 4.302
- 5.337
- 108
- Konu Sahibi Batmanlimovik
vallaha ben beni heryere cagirlmadigim zaman mutlu olanlardanim . Insanlardan beklentilerinizi kesin . daha mutlu olacksiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman açık şekilde dikkate almamışlar varlığınızı yok saymışlar, aynen siz de aynısını yapıp kvyi paylaşılmaz yapacaksınızYok yeni evliyim
Belli ki kayninjz annesiyle kaynaştırma gibi biseyler yapıyo alınacak bişey yok bence. Eğer evli olsalardı ve sizi cagirmasalardi o zaman dusunulebilirdiArkadaşlar merhabalar ben evliyim eşim şehir dışında çalışıyor. Kaynanam kaynım eltim( daha nişanlı bile değiller) pikniğe gitmişler beni çağırmadılar. Sizce çağırmaları gerekir mi
GerekmezArkadaşlar merhabalar ben evliyim eşim şehir dışında çalışıyor. Kaynanam kaynım eltim( daha nişanlı bile değiller) pikniğe gitmişler beni çağırmadılar. Sizce çağırmaları gerekir mi
Aman çağırmasınlar boşver şimdiden yüz göz olmaya gerek yokArkadaşlar merhabalar ben evliyim eşim şehir dışında çalışıyor. Kaynanam kaynım eltim( daha nişanlı bile değiller) pikniğe gitmişler beni çağırmadılar. Sizce çağırmaları gerekir mi
Aynısının bi değişiği bende varArkadaşlar merhabalar ben evliyim eşim şehir dışında çalışıyor. Kaynanam kaynım eltim( daha nişanlı bile değiller) pikniğe gitmişler beni çağırmadılar. Sizce çağırmaları gerekir mi
Gerekmez. Yalnız kalmak, beraber vakit geçirmek istemiş olabilirler. Gayet normal bir durum bu.Arkadaşlar merhabalar ben evliyim eşim şehir dışında çalışıyor. Kaynanam kaynım eltim( daha nişanlı bile değiller) pikniğe gitmişler beni çağırmadılar. Sizce çağırmaları gerekir mi
Yoo sartmi cagirmakArkadaşlar merhabalar ben evliyim eşim şehir dışında çalışıyor. Kaynanam kaynım eltim( daha nişanlı bile değiller) pikniğe gitmişler beni çağırmadılar. Sizce çağırmaları gerekir mi
eşim şehir dışında çalışıyor.