1 yıllık evliyiz sadece balayı yaptık tatil olarakama burnumdan geldi sürekli napıyorsunız dışarda mısınız hayırlı akşamlar hayırlı sabahlar o telefon hiç susmadıNormal değil canım abartmıyorsun.
Annesi hala oğlunu küçük oğlu gibi görüyor. Bu nasıl bir iç dünya anlamak zor. Kocaman adam yahu çişe de götürüyor mu bari?
Size tatillerde de rahat vermez annesi de gelmek istiyor mu gezmelere? Kaç yıllık evlisiniz?
Ben de bunun için konu acacaktim aynı durumdayım kayinpedereim günde 20 defa nspiyorsnuz diye arıyor eşimi . Annemlerde olsam eve döndük mu diye merakından arıyor donmediysek aramaya devam ediyor . Bu zamanlarda da sahurda ayrı gece 12 de ayrı bıktım bendeKızlar hayırlı ramazanlar öncelikle derdin bu mu diyebilirsiniz ama çok can sıkmaya başladı artık. Kv. Le aynı binadayız sahuru iftarı birlikte yapmak ister normal zamanda da birlikte yiyelim ister hatta hep keşke birlikte yaşasak der. Ve sürekli nerdeyiz napıyoruz bilmek ister sorar. Eşimde annesine hep güzelce cevaplar verir her zaman yemeğe gitmiyoruz oraya ama bu seferde sürekli eşime mesaj atar yemek zamanı afiyet olsun oğlum sahurda hayırlı sahurlar oğlum sabah kalkar her gün günaydın bilmem ne ben bile eşime bu kadar yazmıyorum abartıyorsunuz diyebilirsiniz ama bunlar belli birikimlerin taşması. Çünkü evlendiğimizden beri bir gün görmesin zaten sen anneni unuttun sen anneni sevmiyorsun bilmem ne bir yere gitsek rahat 5 6 kere mesaj atar napıyorsunız ne zaman dönersiniz falan normal mi ben mi abartıyorum her gün her saat nerdeyiz napıypruz sorar iyice bunaldim
Çok zor zira ben artık katlanamıyorumBen de bunun için konu acacaktim aynı durumdayım kayinpedereim günde 20 defa nspiyorsnuz diye arıyor eşimi . Annemlerde olsam eve döndük mu diye merakından arıyor donmediysek aramaya devam ediyor . Bu zamanlarda da sahurda ayrı gece 12 de ayrı bıktım bendegörümcem bile sürekli arıyor acmayinca eşimi payliyor . Bunlar hep çocukları sırf evlenmiş olsun diye evlendirdiklerjnden oluyor . Gözlerinde ilkokul çocuğu gibi görüyorlar hala büyüyüp yuvası olduğunu kabullenemiyorlsr. En güzeli görmezden gelmek çok zor olsa da
Ben de katlanamiyorum her aradıklarında sinir basiyo artık esimle vaktinden çalıyorlar gibi düşünüyorum halbuki bazen sadece napiyosun diye arayıp 20 sn sonra kapatiyo . Ama insan sürekli gozetlenmekten kontrol edilmekten yoruluyor . Sırf bu yüzden nefret ettim onlardan . Her biri ayrı arıyo bende . Gitmeyince üst üste tacizler basliyo. Şuan bile ablasıyla mesajlasiyor. Akşam ablası aramış niye donmemis diye trip yedi üstüne mesajlasiyolar .Çok zor zira ben artık katlanamıyorum
Ben zamanında eşime çok söyledim ve sonu hep kavgayla bitti artık susuyorum duymamaya çalışıyorum ona belli etmiyorum sinirlendiği mi. .ben de kendi ailemi arıyorum yapilacak isim varsa onu yapıyorum o konuşmasını bitirince yanından gitmiş oluyorumÇok zor zira ben artık katlanamıyorum
Bildigin kaynanalık yapıyo...duygu sömürüsü ile dedigini yaptrmak istiyoKızlar hayırlı ramazanlar öncelikle derdin bu mu diyebilirsiniz ama çok can sıkmaya başladı artık. Kv. Le aynı binadayız sahuru iftarı birlikte yapmak ister normal zamanda da birlikte yiyelim ister hatta hep keşke birlikte yaşasak der. Ve sürekli nerdeyiz napıyoruz bilmek ister sorar. Eşimde annesine hep güzelce cevaplar verir her zaman yemeğe gitmiyoruz oraya ama bu seferde sürekli eşime mesaj atar yemek zamanı afiyet olsun oğlum sahurda hayırlı sahurlar oğlum sabah kalkar her gün günaydın bilmem ne ben bile eşime bu kadar yazmıyorum abartıyorsunuz diyebilirsiniz ama bunlar belli birikimlerin taşması. Çünkü evlendiğimizden beri bir gün görmesin zaten sen anneni unuttun sen anneni sevmiyorsun bilmem ne bir yere gitsek rahat 5 6 kere mesaj atar napıyorsunız ne zaman dönersiniz falan normal mi ben mi abartıyorum her gün her saat nerdeyiz napıypruz sorar iyice bunaldim
Bazı insanlar hiç değişmez ve vazgeçmez benim kaynanayada gelirler arada arar sık sık aç sesini duyayım iyiyim de kapatKızlar hayırlı ramazanlar öncelikle derdin bu mu diyebilirsiniz ama çok can sıkmaya başladı artık. Kv. Le aynı binadayız sahuru iftarı birlikte yapmak ister normal zamanda da birlikte yiyelim ister hatta hep keşke birlikte yaşasak der. Ve sürekli nerdeyiz napıyoruz bilmek ister sorar. Eşimde annesine hep güzelce cevaplar verir her zaman yemeğe gitmiyoruz oraya ama bu seferde sürekli eşime mesaj atar yemek zamanı afiyet olsun oğlum sahurda hayırlı sahurlar oğlum sabah kalkar her gün günaydın bilmem ne ben bile eşime bu kadar yazmıyorum abartıyorsunuz diyebilirsiniz ama bunlar belli birikimlerin taşması. Çünkü evlendiğimizden beri bir gün görmesin zaten sen anneni unuttun sen anneni sevmiyorsun bilmem ne bir yere gitsek rahat 5 6 kere mesaj atar napıyorsunız ne zaman dönersiniz falan normal mi ben mi abartıyorum her gün her saat nerdeyiz napıypruz sorar iyice bunaldim
Gece 12 de aramak nedir ya acil durum dışında bu insanlar bu kadar dusuncesiz mi?Ee bu kadar meraklilarmış niye evlendirmişler.Ben de bunun için konu acacaktim aynı durumdayım kayinpedereim günde 20 defa nspiyorsnuz diye arıyor eşimi . Annemlerde olsam eve döndük mu diye merakından arıyor donmediysek aramaya devam ediyor . Bu zamanlarda da sahurda ayrı gece 12 de ayrı bıktım bendegörümcem bile sürekli arıyor acmayinca eşimi payliyor . Bunlar hep çocukları sırf evlenmiş olsun diye evlendirdiklerjnden oluyor . Gözlerinde ilkokul çocuğu gibi görüyorlar hala büyüyüp yuvası olduğunu kabullenemiyorlsr. En güzeli görmezden gelmek çok zor olsa da
Hiç eşi var çocuğu var düşünmüyorlar . İşleri vardır çocuk uyuyodur ayıptır yani . Benim himayem altindasin bir aileyiz ayrı gayrı yok ayni eviz imajı vermeye calisiyolarGece 12 de aramak nedir ya acil durum dışında bu insanlar bu kadar dusuncesiz mi?Ee bu kadar meraklilarmış niye evlendirmişler.
Ağızlarının payını verecek olan kocalar ama onlar da onu yapmazBen de katlanamiyorum her aradıklarında sinir basiyo artık esimle vaktinden çalıyorlar gibi düşünüyorum halbuki bazen sadece napiyosun diye arayıp 20 sn sonra kapatiyo . Ama insan sürekli gozetlenmekten kontrol edilmekten yoruluyor . Sırf bu yüzden nefret ettim onlardan . Her biri ayrı arıyo bende . Gitmeyince üst üste tacizler basliyo. Şuan bile ablasıyla mesajlasiyor. Akşam ablası aramış niye donmemis diye trip yedi üstüne mesajlasiyolar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?