Kaynanam eşime her dakika mesaj atıyor ben mi abartıyorum

Petito94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2020
40
34
3
30
Kızlar hayırlı ramazanlar öncelikle derdin bu mu diyebilirsiniz ama çok can sıkmaya başladı artık. Kv. Le aynı binadayız sahuru iftarı birlikte yapmak ister normal zamanda da birlikte yiyelim ister hatta hep keşke birlikte yaşasak der. Ve sürekli nerdeyiz napıyoruz bilmek ister sorar. Eşimde annesine hep güzelce cevaplar verir her zaman yemeğe gitmiyoruz oraya ama bu seferde sürekli eşime mesaj atar yemek zamanı afiyet olsun oğlum sahurda hayırlı sahurlar oğlum sabah kalkar her gün günaydın bilmem ne ben bile eşime bu kadar yazmıyorum abartıyorsunuz diyebilirsiniz ama bunlar belli birikimlerin taşması. Çünkü evlendiğimizden beri bir gün görmesin zaten sen anneni unuttun sen anneni sevmiyorsun bilmem ne bir yere gitsek rahat 5 6 kere mesaj atar napıyorsunız ne zaman dönersiniz falan normal mi ben mi abartıyorum her gün her saat nerdeyiz napıypruz sorar iyice bunaldim

Doğru değil tabii ki ama görmezden gelin.Arasın,sorsun.Dert etmeyin. Kendinize can sıkıntısı yapmayın.Zamanla biraz biraz azalacaktır. Bazı anneler oğlu evlenince onu elin kızı gelmiş,elinden alıvermiş gibi hissediyor. Tümden kaptırmamak için de müdahalede bulunuyor.Taciz ateşi bu henüz. Göze batmayın;taarruza geçmesin.

1 yıllık evliyiz sadece balayı yaptık tatil olarakama burnumdan geldi sürekli napıyorsunız dışarda mısınız hayırlı akşamlar hayırlı sabahlar o telefon hiç susmadı

Ben de bunun için konu acacaktim aynı durumdayım kayinpedereim günde 20 defa nspiyorsnuz diye arıyor eşimi . Annemlerde olsam eve döndük mu diye merakından arıyor donmediysek aramaya devam ediyor . Bu zamanlarda da sahurda ayrı gece 12 de ayrı bıktım bende görümcem bile sürekli arıyor acmayinca eşimi payliyor . Bunlar hep çocukları sırf evlenmiş olsun diye evlendirdiklerjnden oluyor . Gözlerinde ilkokul çocuğu gibi görüyorlar hala büyüyüp yuvası olduğunu kabullenemiyorlsr. En güzeli görmezden gelmek çok zor olsa da

Çok zor zira ben artık katlanamıyorum

Ben de katlanamiyorum her aradıklarında sinir basiyo artık esimle vaktinden çalıyorlar gibi düşünüyorum halbuki bazen sadece napiyosun diye arayıp 20 sn sonra kapatiyo . Ama insan sürekli gozetlenmekten kontrol edilmekten yoruluyor . Sırf bu yüzden nefret ettim onlardan . Her biri ayrı arıyo bende . Gitmeyince üst üste tacizler basliyo. Şuan bile ablasıyla mesajlasiyor. Akşam ablası aramış niye donmemis diye trip yedi üstüne mesajlasiyolar .

Ben zamanında eşime çok söyledim ve sonu hep kavgayla bitti artık susuyorum duymamaya çalışıyorum ona belli etmiyorum sinirlendiği mi. .ben de kendi ailemi arıyorum yapilacak isim varsa onu yapıyorum o konuşmasını bitirince yanından gitmiş oluyorum

Aynı binada oturmayi kabul etmeniz sıkıntılı bir durum zaten eger annesinin bir hastaligi vs yoksa, mumkunse ailelerin dibinden bir ayrilmak lazim yoksa boyle garip garip durumlar yaşanmasi normal.

Yeni evliyken oglunu kocasi sanan kaynana bende de vardi.
İlk zamanlar biraz sizlandi, duygu somurusu filan yapti, ugrastirdi bizi ama sonra alisti birakti pesimizi gerci eşimden başka cocuklari da var, kaynim kaynanama baya düşkün bir tip o yuzden bizim peşimizi kolay birakti sayilir.
Ama eşiniz tek cocuk filansa zor en iyi cozum uzaklaşmak.

Bildigin kaynanalık yapıyo...duygu sömürüsü ile dedigini yaptrmak istiyo

Bazı insanlar hiç değişmez ve vazgeçmez benim kaynanayada gelirler arada arar sık sık aç sesini duyayım iyiyim de kapat düğünümüz oldu bir ay sonra gece ağlamış oğlum beni unuttu diye

Bizde durum bu kadar vahim değildi. Ama eşim her gün annesini ayrı, babasını ayrı, kardeşini ayrı arardı. Ben telefonla konuşmayı sevmediğim için bana fazla gelirdi bu durum. Bi şey demedim kendiliğinden azalttı. 3 yıllık evliyiz. Eşimin ailesi de bu duruma uyum sağladılar sanırım. Umarım sizde de azalma olur.

Gece 12 de aramak nedir ya acil durum dışında bu insanlar bu kadar dusuncesiz mi?Ee bu kadar meraklilarmış niye evlendirmişler.

Gece 12 de aramak nedir ya acil durum dışında bu insanlar bu kadar dusuncesiz mi?Ee bu kadar meraklilarmış niye evlendirmişler.
Hiç eşi var çocuğu var düşünmüyorlar . İşleri vardır çocuk uyuyodur ayıptır yani . Benim himayem altindasin bir aileyiz ayrı gayrı yok ayni eviz imajı vermeye calisiyolar

Ağızlarının payını verecek olan kocalar ama onlar da onu yapmaz

En büyük hata aynı binaya oturmak olmuş hani biraz uzak olsaydınız zamanla yüz bulamayınca aramayı da azaltirdi yâda size bu kadar batmazdı ama dipdibe alışması çok zor küçük çocuğu olarak görüyor büyük ihtimal.
Evmeneceklerin en az 1 ay BDV de takılması gerekiyor doğru kararlar verebilmek için.Benim burdan öğrendiğim aynı bina da olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…