Kaynanam eşime her dakika mesaj atıyor ben mi abartıyorum

Sizin durumunuz baya farklıymış. Benim konu sahibi için yaptığım yorum genel olarak gelinlerin iyi niyetli olsun olmasın kayınvalidelere olan tahammülsüzlugu içindi ama sizdeki biraz aile içi sömürü durumu. Çeşit çeşit insan var işte, böyle aileler de var çevremde de tanık oldum. Evladının iyi niyetini kullanan analar, sırf menfaat için yakadan düşmeyen kardeşler..

Eşinizin artık bir dur demesi gerekiyor buna. Diğerlerinden umudu kestikleri için ona yükleniyorlarmis bunun farkında değil mi? Yani ailesinin ona manevi yönden değil maddi yönden ihtiyaç duyduklarını görmüyor mu?

Hayır kabul etmiyor, gayet memnun. Ama tabii o memnun olsa da biz bu durumu çekmek zorunda değiliz, bunu anlamak istemiyor

Bazı annelerin oğlanlarına karşı sapık olduğunu düşünmeden edemiyorum. Sen yinede bir şey söyleme oğlu rahatsız olsa bile sen bir şey desen aman efendim sana ne oluyor ne alıp veremediğin var demeye başlıyor kırbolar. (bütün erkekler kırbo)

Valla ben böyle durumda eşini suçlu görüyorum. O da halinde memnun demek ki çocuk gibi habire hesap veriyor. Her mesaja cevap vermesin görmezden gelsin yavaş yavaş araya mesafe koysun bu ne zırt pırt madem oğluna çok meraklı evlendirmeyecekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…