Kaynanam eşime her dakika mesaj atıyor ben mi abartıyorum

Eşim tek erkek evimiz kira olduğu halde taşınmaya yanaşmıyor çok dil döktüm yeri geldi tartıştık

Ağızlarının payını verecek olan kocalar ama onlar da onu yapmaz
Ben de bundan şikayetciyim. Eşim rahatszi olduğunu müsait olmadığını belli etse bunalsa bir ararlar iki ararlar sonra azaltırlar . Ama adam o kadar alışmış ki benim babam böyle ben unideyken de napiyosun diye hep arardı arkadaşlar dalgaya alırdı diyo . Ana baba kuzusu olmaktan mutlu ona göre sorun yok evlendim çocuğum var hala kontrol ediliyorum hesap veriyorum demiyor

Ay Allah kolaylık versin biz bir ayda 4 defa konuştuk da bunaldım eşim eve gelmeden konuşur evde aramaz onlarda aramaz zaten böyle konular yüzünden sevmeye başlicam kerataları

İşte o zaman eşimle tartişiyoruz eşim kadin ilgileniyor düşünüyor diye. Bakıyor olaya

Ağızlarının payını verecek olan kocalar ama onlar da onu yapmaz
Eşler o masafeyi ayarlaması lazım evet siz benim kök ailemsiniz ama artık benim kendi ailem var imajını çizmeleri lazım yoksa bu şekilde çok zor.Ben olsam bende çok sinir olurdum yeni evlisiniz inşallah eşin sınır koyarsa düzelirsiniz.

İşte o zaman eşimle tartişiyoruz eşim kadin ilgileniyor düşünüyor diye. Bakıyor olaya
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki . Benim eşim de tartışır hemen babam beni düşünüyor arıyor kötü niyeti mi var masumane arıyor nolmus ne yaptığımı soylesem diyor . Adamlar degismedikce ne kvalide ne kpeder aramaktan vazgeçmez

Sadece telefon da değil dibimizde oldukları için yüz yüzeyiz de ama az evimize çıksak başlar mesaj atmaya

farklı şehirlerde falan olsanız hani idare edilebilir belki diyeceğim ama( ki farklı şehirlerde olsanız bile saçma ) sürekli arayıp sormak nedir yahu? eşinizin kısa kısa cevaplar verip geçiştirmesi lazım. he derseniz ki benim eşimde iş yok, kayınvalidenize gittiğinizde gülerek alttan alttan sanki iyi birşey söylüyormuş gibi lafları ince ince sokuşturun. örn; neler yaptınız görüşmeyeli dediğinde ‘zaten sürekli haber verdik size :))))))))) .’ demek gibi. her şeyden önce sizin de bir aile olduğunuzu kavramaları lazım.

Eşim tek erkek evimiz kira olduğu halde taşınmaya yanaşmıyor çok dil döktüm yeri geldi tartıştık

Ben ev kendilerinin diye dusunmustum. Kira oldugu halde ayni binada ev tutan adamin annesinin dibinden ayrilmayacagi belli biseymiş zaten. Evlenmeden once biraz dikkat etmek gerek bazi davranislara...
Gecmis olsun

eşiniz üniversiteden mezun olduğunu bir de üstüne baba olduğunu idrak edemedi mi

Valla aradıklarında musait değiliz mahrem anımızda yakaladın deyip kaparsa gor bakalim ayni şekilde ararlar mi daha. Eşinden yüz buluyor hepsi

Ben böyle durumlarda üzülüyorum yaşlılara siz nasıl böyle bileniyorsnuz anlamıyorum. Yani adı kaynana olunca hemen batıyor herhalde. Daha 1 yıllık evliymişsiniz kadıncagiz belki yalnız, belki oğluna çok düşkündü evlenmesine alışamıyor ne bileyim arayıp fitne fesatlık yapmıyormus ki hayırlı sahurlar oğlum diyormuş. Cevap veren oğlu, demek ki o bunalmiyor annesinden. İnsan annesinden bunalmaz zaten ayıptır günahtır. E artık eşinizin anası sizin de ananız olduğuna göre sana da hayırlı sahurlar annecim deyiverin kadına ne olacak? Hepimiz yaşlanicaz ne olacağımız belli değil biraz hoşgörülü olun şu hayatta

Bu konuyu daha önce okudum dejavu..

Biz de on yıldır evliyiz, aynı durum devam ediyor. Zamanla değiştiği falan yok. Eşim her gün ailesini arar, onlar da arar. Bazen evdeki herkes ayrı ayrı arar. Hatta on yıl boyunca her gece sahura kaldırmak için arıyorlardı, bu sene artık gece aramayın dedim. Ne saçma, sanki küçük çocuğa velilik yapıyorlar. Her depremde gece gündüz arıyorlar, yahu biz de duyuyoruz, gece yarısı ya da sabaha karşı çocukları huzursuz etmenizin amacı ne! Bir gün hafta sonu yakın bir yere şehir dışına çıkmıştık yeni evliyken. Eşim anasını aradı. Anası şehir dışında olduğumuzu duyunca "şok oldum " dedi. Ay bir sinir ediyorlar beni. Sanki her şeyi bilmek zorundalar. Ben de yukarıdaki üye gibi düşünüyorum, ellerini dillerini bilerek çekmiyorlar ki ayrı aile havasına kapılmasın oğulları

Yorumuma bir bakabilir misiniz rica etsem, fikrinizi merak ediyorum

Yorumuma bir bakabilir misiniz rica etsem, fikrinizi merak ediyorum
Sizinkiler biraz daha kalabalık herhalde çoğul bahsetmişsiniz "onlar" diyerek:) bir de bence çok ısınamamissiniz eş tarafına.

Yani evde çoluğu çocuğu uyandırıp, olmadık saatlerde durduk yere panik havası yaratacak şekilde arıyorlarsa eşiniz tatlı dille müdahale edebilir duruma. Benim ailem mesela aynı şekilde zırt pırt çocuk gibi merak etse ben bir şekilde izah etmenin yolunu bulurum. Eşiniz belki de rahatsız mı değil bu durumdan acaba? Yani öyle yetiştiği için belki de normal geliyor ona ama sonuçta kendi çocukları da huzursuz oluyormuş gecenin körü çalan telefondan. Zaten kötü niyetle yapacak halleri yok belli ki vesveseli insanlar biraz. Konu sahibi üyenin durumu çok daha farklı yeni evliler ve kadın sadece mesaj atıyor sizinkinde maaile yaldir yaldir arıyorlarmis. Eşinizin artık bir yetişkin olduğunu bu kadar merak etmelerinin normal olmadığını izah etmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…