• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam eşimin ona soğuk davrandığını söyledi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
siz neden üstünüze alınıyorsunuz ki, soğuk davranıyorsa davranıyor onların arasındaki bir problem
hatta problem bile yoktur muhtemelen, kayınvalidenin hassaslığına gelmiştir :KK70:
her şeyi bu kadar dert edip düşünmeyin, boşanmayı da blöf olarak kullanmayın.
Benim üstüme alınma sebebim iki yıldır demesi. Benden öncesinden bahsetmesi.

ben olsam eşime söylemezdim. siz niye söyleyipte kadına istediğini verdiniz anlamadım.
lafını etti alacağı dönüşü bekliyor zaten neden ona bunu vereyimki . otursun beklesin konuyla ilgili bir dönüş alamayınca da kimse beni bir tarafına takmadı diye delirsin kendi kendine.

ben olsam eşime söylemezdim. siz niye söyleyipte kadına istediğini verdiniz anlamadım.
lafını etti alacağı dönüşü bekliyor zaten neden ona bunu vereyimki . otursun beklesin konuyla ilgili bir dönüş alamayınca da kimse beni bir tarafına takmadı diye delirsin kendi kendine.
Söylemesem yine kötü söylemeyen ben olurdum ara bozucu olurdum. Söyledim ki oğludur arasn sorsun diye

Benim üstüme alınma sebebim iki yıldır demesi. Benden öncesinden bahsetmesi.
benim kayınvalidem de bir kere benzer bir şey söyledi evlendikten sonra değişti gibi. kayınvalidemle aramız da iyidir yani.
hiç üzerime alınmadım isterse 15 kere söylesin. ki benim eşim gerçekten de annesini çok arayıp hal hatır soran, annesine aşırı düşkün eşlerden değil, kayınvalidem de eşimi devamlı arayıp, her şeyini öğrenmeye çalışan annelerden değil. böyle bir şey hissediyorsa oğluyla konuşsun, ben karışmam diyin geçin. isterse sizin yüzünüzden değişmiş olsun, ne olacak ki.

Eşime söyledim biraz önce. Hatta ben seni değiştirdiysem boşanmak istiyorum ben sen ailenle yaşa dedim. O da o bana de diye sana demiştir dedi bilmiyorum

Öyle alındınız şıp diye boşanacaksınız öyle mi ?
Konu anlattığınız kadarsa adamın ne suçu var , evlilik böyle bitirmesi basit bir şey mi
Eşinizin yerinde olsam boşanma dilekçesini koyarım önünüze o blöfü tutar burnunuzdan getiririm
Koskoca kadınsınız hiç dahil olmamanız gayet es geçip onları başbaşa bırakacağınız konudan boşanmayı nasıl çıkardınız bravo doğrusu

Öyle alındınız şıp diye boşanacaksınız öyle mi ?
Konu anlattığınız kadarsa adamın ne suçu var , evlilik böyle bitirmesi basit bir şey mi
Eşinizin yerinde olsam boşanma dilekçesini koyarım önünüze o blöfü tutar burnunuzdan getiririm
Koskoca kadınsınız hiç dahil olmamanız gayet es geçip onları başbaşa bırakacağınız konudan boşanmayı nasıl çıkardınız bravo doğrusu
Bir değil iki değil herşeyi benden biliyorlar sıkıldım psikolojimi bozdular artık

Öncelikle eşimle 4 yıllık evliyiz. Kaynanam az önce beni arayıp oğlum 2 yıldır çok değişti hiç aramıyor sormuyor önceden hediyeler alırdı bize çok düşkündü kardeşlerini arardı sorardı çok değişti dedi ağlamaklı. Açıkçasi üzerime alındım anne ben mi değiştirdim dedim. Yok sen niye değiştireceksin onun aklı yok mu dedi ama bu beni tatmin etmedi. Tamam da niye bana söylüyor arayıp oğluna söylesin üstüme alinmali mıyım? Nasil tepki vermeliyim? Eşime söylemeli miyim?
Genel kv konusması. Esınıze soyleyın tabı ki ama ara sor bilmem ne demeyın. Herkes kendi derdine düşüyor. Her gün ara hedıye bılmem ne bunlar hoş değil bırde size soylemesı çok saçma. Kendi oğlunu arayıp yada yanındayken soyelesın bor zahmet

Öncelikle eşimle 4 yıllık evliyiz. Kaynanam az önce beni arayıp oğlum 2 yıldır çok değişti hiç aramıyor sormuyor önceden hediyeler alırdı bize çok düşkündü kardeşlerini arardı sorardı çok değişti dedi ağlamaklı. Açıkçasi üzerime alındım anne ben mi değiştirdim dedim. Yok sen niye değiştireceksin onun aklı yok mu dedi ama bu beni tatmin etmedi. Tamam da niye bana söylüyor arayıp oğluna söylesin üstüme alinmali mıyım? Nasil tepki vermeliyim? Eşime söylemeli miyim?
Cevabınız şey olmalıydı ;çünkü evlendi ben varım ve önceliği çekirdek ailesi oldu doğal olarak size yansımış demek ki. Normal bi durum anneciğim filan nasıl hitap ediyorsanız artık …. Bundan şikayet edilmesi de tuhaf edecekse muhattabı oğlu o da ayrı

Yooo telefonu kapatır kapatmaz yetiştireceksin adama, sonra kendi hikayesini anlatıyorlar.

Genel kv konusması. Esınıze soyleyın tabı ki ama ara sor bilmem ne demeyın. Herkes kendi derdine düşüyor. Her gün ara hedıye bılmem ne bunlar hoş değil bırde size soylemesı çok saçma. Kendi oğlunu arayıp yada yanındayken soyelesın bor zahmet
İşte benim değiştirdiğimi düşündüğü için bana söylüyor diye düşünüyorum. Yani ne yapsın koynunda mi yatsın adam bilmiyorum ki herkes işinde gücünde ama ortalığı gorumcemin karıştırdığını düşünüyorum çünkü o başlattı ilk bu Okan değişti beni aramıyor lafını

İşte benim değiştirdiğimi düşündüğü için bana söylüyor diye düşünüyorum. Yani ne yapsın koynunda mi yatsın adam bilmiyorum ki herkes işinde gücünde ama ortalığı gorumcemin karıştırdığını düşünüyorum çünkü o başlattı ilk bu Okan değişti beni aramıyor lafını
Sizde benim yapabılecegım bırsey tok söylüyorum ara diye ama işleri yoğun deyın. Ben öyle söyledim esımde kendi söyledi zamanım olmuyor diye. Bu evlılıklerde görünce kaynana ne çok dışardan evlılıgr etken oluyor bır eş buna nasıl müsade ediyor anlamıyorum 🫤

Sizde benim yapabılecegım bırsey tok söylüyorum ara diye ama işleri yoğun deyın. Ben öyle söyledim esımde kendi söyledi zamanım olmuyor diye. Bu evlılıklerde görünce kaynana ne çok dışardan evlılıgr etken oluyor bır eş buna nasıl müsade ediyor anlamıyorum 🫤
Soyledim çok yoğun dedim hiç mi boş kalmıyor diyor. Evde kalmıyor diyor. Evde olsa bile oğlum iki dakika oturtmuyor ki babasını yemeğini bile zor yiyor adam dedim yok dediğim dedik hep gelin suçlu oğlumu doldurdu kesin

Aynısını k.validem bana yapardı.
Toyluğumdan olsa gerek çok üzülürdüm.
Oysaki laf banaymış ve salak kafam sonraları bastı.
Her şikayet ettiğinde anne ogluna söyle derim geçerim.
Bende evliliğimin ilk senesinde bunlara maruz kalır çok dertlenirdim.
Dediğiniz gibi bende sonradan farkına vardim, ben uzulecegime onlar üzülsün dedim ohh.

Bence derdini yanmış. Benim annem de abime kızınca açıp geline soyleniyor. Ne söyleniyorsun o kız ne yapsın dediğimde. Gelin beni savunuyor haddini bildiriyor ona diyor. Ama aile yapıları çok önemli çünkü babannemle annemin arasida çok iyiydi. Kayinvalideler genelde gördüklerini yapıyorlar sizinkinin söylediklerinin amacını yine en iyi siz anlarsiniz.

Boz de benzer durum yasıyoruz. Bazen esime arayalim falan diyorum. Ama onun disinda mıdahale etmiyorum. Kv esime sitem ediyor bana şikayet etmedi. Ama şöylr bakinca da eşime çocukluk ve genclikte ilgi gostermemiş. Dolayisiyla kendince hakli sebepleri oldugu ve anlatmadigı sebepleri oldugunu düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X