Kaynanam evimden çıkmıyor.

ciddi mi ya çarşaf falan? yorumları okumadan yazdım, dediğiniz gibi benim eşim anneci değil o yüzden bu şekilde çözebildim, valla açıkçası eğer hal böyleyse zaten tek çözüm boşanmak uğraşılmaz böylelerinin hem kendisiyle hem ayarsız ailesiyle. B birtutamzeytin

Bu ne ya kabile insanlariyla mi evlisiniz siz ? Evliliğiniz ertesi gunu esiyle kalmaya gelen kardesini oyle bi kovardim ki haberlere cikardik. Esim de sessiz kalsa onu da ayni sekilde. Esinde is yok anladigim kadariyla asalak biri. Coktan ufak capli bir sinir krizi gecirip hepsini sutlamaniz gerekirdi.

Ben anlamıyorum şahsen insanları, evlendirdikten sonra oğulları mı değere biniyor, ne oluyorsa hayatını onların burnuna sokmakla uğraşıyorlar konuşmayı kesin veya azaltın siz’ rahat konfor verdiniz sürece tabi gelirler,.

Gelip oturup kaldılar ağırlandı sonrada gitmiş evinin duzeni bilmemneyi yok demiş millete

Düğün ertesi kalmaya gelen insanın aklında sıkıntı var demektir. Ya da saf kötülük olduğunu düşünürüm. Eşinizi ve sizi çok pasif gördüm, bir cinnet herşeyi çözerdi aslında :)

Eşiniz alsın karşısına konuşsun tabiki. Laftan anlamıyorsa azarlasın.
Kardeşi eşiyle nasıl geldi ertesi gün yahu ayıp denen birşey var. Eşinizde sorun
Ya geldiler kaldılar yetmedi gittikten sonra balayına gittik ordada goruntulu aradi enistesi denen adam. Biz onların yanına gittik hepimiz aynı odada kalalım dedi bir sürü oda var klima bir yerde var diye aynı yerde kalalım dedi

Bende artık sinir hastası oldum bunları yaşamaktan. Ev benim değil gibi istedikleri gibi at kosturuyorlar

En güzel zamanlarımizi mahvettiler

Bende artık sinir hastası oldum bunları yaşamaktan. Ev benim değil gibi istedikleri gibi at kosturuyorlar
Konu sahibi uzgun surat koymakla olmuyor iste
Harekete gecin
Tek yapmaniz gereken evi terketmek
Ayda 1 kez gelebilirler sadece
Planimiz oldugunda da inatla gelmeye devam etmeyecekler
Biktim artik
Ya boyle olacak ya da bu is bitecek diyeceksiniz resti cekeceksiniz
Yoksa cozulmez bu is

Mahremiyet olmayan bi aile iç içe üst üste yaşamaya alışmışlar.
Ama artık bişeyler yapman lazım.
Yeni evliyken filan biz uyurken odaya filan dalarlardı onlarda kalırken eşime bi kaç kez söylendim kesildi.
Kardeşi biz evlenince bizde kalmayı çok istedi acındırdı kendini sürekli duymazdan geldim.
Araba aldık her hafta köye gitmemizi beklediler düğünde bayramda gittik sadece.
He yine konuştular mı arkamızdan konuştular yalan yanlış olur olmadık.
Sevgi saygı gördüm mü görmedim el üstünde filan da tutulmadım bir evin bir geliniyim benim yerime akrabasının gelinlerini tutmayı bile tercih ettiler beni her yerde dışlayıp.
Herşeye rağmen gene de kendimi kullandırmadım sınırlarımı aştırmadım kandillerde bile aramam çoğu zaman yüzsüz gibi kendi arar.
Başta bende saftım iyi olayım dedm ama baktım faydası yok kendi sınırlarımı çizdim hiç bir zaman yüz vermedim.
Bu şeytanları her gün dört dörtlük ağırla gene iyi olamazsın gene arkandan konuşurlar bari kötü davran ki hakkıyla konuşsunlar söylesinler.
Aklını başına devşir salaklaşma Bir an önce çıngar çıkar bu ksdar korkmayın kocalarınızdan kaç kere kavgalar ettim kaç kere boşanacak durumavgeldik ama bişey olmadı yani.
Evlendikten sonra çok büyük bi değersizlik duygusu yaşamaya başladım 3 yıl oldu hala aynı ama.
En azından ne gezmekten geri kaldım ne evime girip çıktılar doğru düzgün sayılı geldiklerinde bile iki dk da her yeri inceleyip kurcalıyorlar sağlam bi kavga et gerekirse boşan her hafta kv mi çekilir

Artık bende dayanamıyorum yok geçen hanina çevirdi burayı

En güzel zamanlarımizi mahvettiler
Demek ki sadece sizin için en güzel zamanmış, eşiniz halinden memnun gibi. Siz ailesine istediğiniz kadar engel olmaya, ayar vermeye devam edin eğer kayınvalideniz ve diğerleri eşinizden de aynı tutumu görmezse hiçbir şey değişmez. Hatta şöyle olur gelin bizi istemiyor ama oğluşum onu sallamıyor, biz gene gider kalırız, ev bizim. Bir diğer sorun şu bence eşinizin eniştesiyle görüntülü konuşmak ne alaka? Bayram değil seyran değil balayındasınız yahu... Sınırları çok boş bırakmışsınız şimdi de kevgire dönmüş.

Valla dediğim gibi eşiniz ile çôzeceksiniz. Olmuyorsa da bişanacaksınız. Aksi halde bir ömür zaten geçiremezsiniz. Hem ruh sağlıgınız gider hem yıllarınız. Çocuk olursa zaten daha zor

Ordada niye görüntülü arıyorlar diye kavga ettik. Tam pisliğin içine düştüm. Eşim olacak adam eniştesine gik demedi sonradan düşününce hiç bir mantigi yok yapilanlarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…