- 11 Kasım 2024
- 1.498
- 3.838
- 48
- 34
- Konu Sahibi birtutamzeytin
-
ciddi mi ya çarşaf falan? yorumları okumadan yazdım, dediğiniz gibi benim eşim anneci değil o yüzden bu şekilde çözebildim, valla açıkçası eğer hal böyleyse zaten tek çözüm boşanmak uğraşılmaz böylelerinin hem kendisiyle hem ayarsız ailesiyle. B birtutamzeytinSizin eşiniz de gidersen git o benim annem dedi mi size? Bu cinnet minnet kavga vs eş arkanızda durursa yapılacak çözümler. Adam ailesine ses çıkaramıyordur, karısı dellenince karışmaz olay çözülür ama bu konudaki koca öyle değil. Ailesi kanlı çarşaf fotoğrafı bile isteyebiliyor bu kocadan.
Ay yok artık ya bu ne hadsizlik. Terket evi resti çek kocana ya ailen ya ben diye.Yooo onada fotoğraf istedi annesi göndermedim tabikide. Bir gün sonra kocasıyla kardeşi geldi. Yayık gibi yayıldılar evde
Ben anlamıyorum şahsen insanları, evlendirdikten sonra oğulları mı değere biniyor, ne oluyorsa hayatını onların burnuna sokmakla uğraşıyorlar konuşmayı kesin veya azaltın siz’ rahat konfor verdiniz sürece tabi gelirler,.Evleneli bir yıl olması kaynanam her haftasonu bizde. Şehir dışından geliyorlar her seferinde supriz adı altında habersiz geliyor. Evlendik bir gün sonra kardeşi geldi kaldı eşiyle. Ondan sonra annesigil devamlı catkapi gelmeye başladı. Çok bunaldım artık bu normal mi? Sınırımız kalmadı annesi yatak odasına Cat diye giriyor. Haftaici çalışıyorum. Haftasonu cumartesi sabah kapıya dayanıyor. Ne yapmalıyım? Gezeceğiz bu haftasonu evde yokuz diyoruz bu sefer persembeden cumadan çıkıp geliyor
Gelip oturup kaldılar ağırlandı sonrada gitmiş evinin duzeni bilmemneyi yok demiş milleteDurma sen de madem. Düğünün ertesi günü geldiklerinde ne yaptın hay hay deyip eve mi aldın? Kavgayı o zaman verecektin şimdi çok zor. Kocan çağırıyor bile olabilir onları
Carsaf fotosu istemişler bir de, sen nereden buldun bunları ya? Nasıl olay çıkartmadin anlamıyorum. Ne yaptı kardeşi eve gelip onu merak ettim
Düğün ertesi kalmaya gelen insanın aklında sıkıntı var demektir. Ya da saf kötülük olduğunu düşünürüm. Eşinizi ve sizi çok pasif gördüm, bir cinnet herşeyi çözerdi aslında :)Evleneli bir yıl olması kaynanam her haftasonu bizde. Şehir dışından geliyorlar her seferinde supriz adı altında habersiz geliyor. Evlendik bir gün sonra kardeşi geldi kaldı eşiyle. Ondan sonra annesigil devamlı catkapi gelmeye başladı. Çok bunaldım artık bu normal mi? Sınırımız kalmadı annesi yatak odasına Cat diye giriyor. Haftaici çalışıyorum. Haftasonu cumartesi sabah kapıya dayanıyor. Ne yapmalıyım? Gezeceğiz bu haftasonu evde yokuz diyoruz bu sefer persembeden cumadan çıkıp geliyor
Ya geldiler kaldılar yetmedi gittikten sonra balayına gittik ordada goruntulu aradi enistesi denen adam. Biz onların yanına gittik hepimiz aynı odada kalalım dedi bir sürü oda var klima bir yerde var diye aynı yerde kalalım dediEşiniz alsın karşısına konuşsun tabiki. Laftan anlamıyorsa azarlasın.
Kardeşi eşiyle nasıl geldi ertesi gün yahu ayıp denen birşey var. Eşinizde sorun
Aynen öyle gitmez şimdi evi dayadik döşedik gitmez aslaGitmez o adam, ailecek yüzsüz bunlar. Konu sahibi turnayı gözünden vurmuş...
Bende artık sinir hastası oldum bunları yaşamaktan. Ev benim değil gibi istedikleri gibi at kosturuyorlarEvlilgimin ilk senesini halen daha daha kabus olarak hatırlıyorum.kp 2.yilmda vefat etti.esime derim baban olmese idi bizim yuvamız yoktu şimdi bosanmistik.10 günlük düğün iznimde tam 4 kez misafir olark geldiler.hstta iznim bitti ise gideceğim annemgil yarın gelecekmiş dedi eşim.yarin ise başlıyorum ya dedim rapor alırım dedi gitti rapor aldı.sonra her hafta sonu geldiler.Allahim kabus gibiydi.beni hiç aramaz lardi hep eşimi.ben kapıdaki paspas.yeni gelinimya banyoya girince korkuyorum TV sesi açtım ses olsun diye.esimde işte.banyodan çıktım eşim aramış babam gelmiş kapıyı açmadi TV sesi gelyirodu demiş.esime ilk ozaman patlamistim sanırım.beni hiç aramış bile.cok şey var da uzun olur.kp öldü 3 yıl görüşmedim kv ile
Araya olaylar girdi.babamin cenazesinde görüşmeye başladık.gecen yine aramışlar size geleceğiz diye eşim geceyi arayın sorun demiş.beni aradılar ama soğuklar çünkü eşim artık akilllandi öğrendi ailesinin ben oldugumu
O an aklımdan hiç kötülük geçmedi sonradan kafam dank ettiDüğün ertesi kalmaya gelen insanın aklında sıkıntı var demektir. Ya da saf kötülük olduğunu düşünürüm. Eşinizi ve sizi çok pasif gördüm, bir cinnet herşeyi çözerdi aslında :)
En güzel zamanlarımizi mahvettilerBu ne ya kabile insanlariyla mi evlisiniz siz ? Evliliğiniz ertesi gunu esiyle kalmaya gelen kardesini oyle bi kovardim ki haberlere cikardik. Esim de sessiz kalsa onu da ayni sekilde. Esinde is yok anladigim kadariyla asalak biri. Coktan ufak capli bir sinir krizi gecirip hepsini sutlamaniz gerekirdi.
Konu sahibi uzgun surat koymakla olmuyor isteBende artık sinir hastası oldum bunları yaşamaktan. Ev benim değil gibi istedikleri gibi at kosturuyorlar
Artık bende dayanamıyorum yok geçen hanina çevirdi burayıMahremiyet olmayan bi aile iç içe üst üste yaşamaya alışmışlar.
Ama artık bişeyler yapman lazım.
Yeni evliyken filan biz uyurken odaya filan dalarlardı onlarda kalırken eşime bi kaç kez söylendim kesildi.
Kardeşi biz evlenince bizde kalmayı çok istedi acındırdı kendini sürekli duymazdan geldim.
Araba aldık her hafta köye gitmemizi beklediler düğünde bayramda gittik sadece.
He yine konuştular mı arkamızdan konuştular yalan yanlış olur olmadık.
Sevgi saygı gördüm mü görmedim el üstünde filan da tutulmadım bir evin bir geliniyim benim yerime akrabasının gelinlerini tutmayı bile tercih ettiler beni her yerde dışlayıp.
Herşeye rağmen gene de kendimi kullandırmadım sınırlarımı aştırmadım kandillerde bile aramam çoğu zaman yüzsüz gibi kendi arar.
Başta bende saftım iyi olayım dedm ama baktım faydası yok kendi sınırlarımı çizdim hiç bir zaman yüz vermedim.
Bu şeytanları her gün dört dörtlük ağırla gene iyi olamazsın gene arkandan konuşurlar bari kötü davran ki hakkıyla konuşsunlar söylesinler.
Aklını başına devşir salaklaşma Bir an önce çıngar çıkar bu ksdar korkmayın kocalarınızdan kaç kere kavgalar ettim kaç kere boşanacak durumavgeldik ama bişey olmadı yani.
Evlendikten sonra çok büyük bi değersizlik duygusu yaşamaya başladım 3 yıl oldu hala aynı ama.
En azından ne gezmekten geri kaldım ne evime girip çıktılar doğru düzgün sayılı geldiklerinde bile iki dk da her yeri inceleyip kurcalıyorlar sağlam bi kavga et gerekirse boşan her hafta kv mi çekilir
Demek ki sadece sizin için en güzel zamanmış, eşiniz halinden memnun gibi. Siz ailesine istediğiniz kadar engel olmaya, ayar vermeye devam edin eğer kayınvalideniz ve diğerleri eşinizden de aynı tutumu görmezse hiçbir şey değişmez. Hatta şöyle olur gelin bizi istemiyor ama oğluşum onu sallamıyor, biz gene gider kalırız, ev bizim. Bir diğer sorun şu bence eşinizin eniştesiyle görüntülü konuşmak ne alaka? Bayram değil seyran değil balayındasınız yahu... Sınırları çok boş bırakmışsınız şimdi de kevgire dönmüş.En güzel zamanlarımizi mahvettiler
Valla dediğim gibi eşiniz ile çôzeceksiniz. Olmuyorsa da bişanacaksınız. Aksi halde bir ömür zaten geçiremezsiniz. Hem ruh sağlıgınız gider hem yıllarınız. Çocuk olursa zaten daha zorYa geldiler kaldılar yetmedi gittikten sonra balayına gittik ordada goruntulu aradi enistesi denen adam. Biz onların yanına gittik hepimiz aynı odada kalalım dedi bir sürü oda var klima bir yerde var diye aynı yerde kalalım dedi
Ordada niye görüntülü arıyorlar diye kavga ettik. Tam pisliğin içine düştüm. Eşim olacak adam eniştesine gik demedi sonradan düşününce hiç bir mantigi yok yapilanlarinDemek ki sadece sizin için en güzel zamanmış, eşiniz halinden memnun gibi. Siz ailesine istediğiniz kadar engel olmaya, ayar vermeye devam edin eğer kayınvalideniz ve diğerleri eşinizden de aynı tutumu görmezse hiçbir şey değişmez. Hatta şöyle olur gelin bizi istemiyor ama oğluşum onu sallamıyor, biz gene gider kalırız, ev bizim. Bir diğer sorun şu bence eşinizin eniştesiyle görüntülü konuşmak ne alaka? Bayram değil seyran değil balayındasınız yahu... Sınırları çok boş bırakmışsınız şimdi de kevgire dönmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?