- 26 Temmuz 2013
- 437
- 743
- 303
- Konu Sahibi birtutamzeytin
-
Eşin konuşacak.Evleneli bir yıl olması kaynanam her haftasonu bizde. Şehir dışından geliyorlar her seferinde supriz adı altında habersiz geliyor. Evlendik bir gün sonra kardeşi geldi kaldı eşiyle. Ondan sonra annesigil devamlı catkapi gelmeye başladı. Çok bunaldım artık bu normal mi? Sınırımız kalmadı annesi yatak odasına Cat diye giriyor. Haftaici çalışıyorum. Haftasonu cumartesi sabah kapıya dayanıyor. Ne yapmalıyım? Gezeceğiz bu haftasonu evde yokuz diyoruz bu sefer persembeden cumadan çıkıp geliyor
Eşiniz de buna razı değilse geldiklerinde açmayın kapıyı. Geldikleri gibi giderlerEvleneli bir yıl olması kaynanam her haftasonu bizde. Şehir dışından geliyorlar her seferinde supriz adı altında habersiz geliyor. Evlendik bir gün sonra kardeşi geldi kaldı eşiyle. Ondan sonra annesigil devamlı catkapi gelmeye başladı. Çok bunaldım artık bu normal mi? Sınırımız kalmadı annesi yatak odasına Cat diye giriyor. Haftaici çalışıyorum. Haftasonu cumartesi sabah kapıya dayanıyor. Ne yapmalıyım? Gezeceğiz bu haftasonu evde yokuz diyoruz bu sefer persembeden cumadan çıkıp geliyor
Eşin ne tepki verdi bu rezilliğeYooo onada fotoğraf istedi annesi göndermedim tabikide. Bir gün sonra kocasıyla kardeşi geldi. Yayık gibi yayıldılar evde
Ya işte evim temiz dedim temiz degilsede evde Ordu yasamiyor çok yardım için geliyorsa zaten haftaicibgelir iki gün iş yapip gider. Niye haftaici gelmiyorsun dediğimizde siz evde yoksunuz diyor bana fenalık geliyor bu seferKayınvalideniz her hafta sonu yardım için geliyormuş ya, ne gibi bir yardımları oluyor size. Zaten 2 kişisiniz ve haftaiçi çalışıyorsunuz her hafta sonu da bütün evi yıkıp baştan yapmadığınıza göre bu neyin yardımı.
Bir an önce sınır çizmelisiniz. Yakında eşiniz hafta sonları evde ailesi ile vakit geçirmekten sıkılmaya başlayacak ayıp olmasın diye sizi de yanında götürmeyecek kendine ortam arayacak. Bu seferde oğlanı evden soğuttun diye yine sana yüklenecekler.
O da kızdı tabiki ona ne dediEşin ne tepki verdi bu rezilliğe
O da rahat yatamiyor babası artık bunamis gibi en ufak şeye tripleniyorEşiniz essede gürlesede durum onu çok rahatsız etmiyor,iki kızmış gibi söyleniyor sizin gazınızı alıyor.Erkekler kadınlar gibi değil ,rahatları bozulsun istemezler.İşten gelip don atlet yayılmazlarsa canları sıkılır.Adam çocuk kandırır gibi sizi kandırıyor,Rest çekmekten başka çareniz yok,olurda hamile kalma hatasına düşerseniz o evden artık çıkmazlar eşde"annım sona yardım ediyir kalbinnn kütüğüğ " diye anırır....
Gerçekten sabrının sonu olsa onlar gelmeden hafta sonundan kaçar haber vermez,onlar kapıda kalır Bunu bir kaç defa tekrarlar sorunu çözer.Kendinizi avutmayı bırakın.Adam karısını yuvasını düşünmüyor.Sizde iki of puf yapıp misafir ağırlıyorsunuz.Yüzlerine gelmeyin artık diyin bakalım o koca sizi kapıya atıyor mu atmıyor mu????O da rahat yatamiyor babası artık bunamis gibi en ufak şeye tripleniyor
Herkesin temizliğine kayınvalidesi gelmiyor, çok zorlandığınız yerde temizlikçi tutarsınız ayrıca evde 2 kişiniz eşiniz neden yardım etmiyor da annesinin gelmesini bekliyor yardım için.Ya işte evim temiz dedim temiz degilsede evde Ordu yasamiyor çok yardım için geliyorsa zaten haftaicibgelir iki gün iş yapip gider. Niye haftaici gelmiyorsun dediğimizde siz evde yoksunuz diyor bana fenalık geliyor bu sefer
Peki siz tüm bunlara rağmen niye hala kendinizi savunmuyorsunuz?Gelip oturup kaldılar ağırlandı sonrada gitmiş evinin duzeni bilmemneyi yok demiş millete
tabiki haddini bildir tavrını belli et tersle hatta süpriz diye geldiğinde anne keşke söyleseydiniz önceden müsait misiniz değil misiniz diye rahatsız oluyorum çat kapı gelmelerden de. ayroca odana izinsiz girerken de tepki vermedin mi ? şöyle okkalı bişey de ki bidaha yapamasınEvleneli bir yıl olması kaynanam her haftasonu bizde. Şehir dışından geliyorlar her seferinde supriz adı altında habersiz geliyor. Evlendik bir gün sonra kardeşi geldi kaldı eşiyle. Ondan sonra annesigil devamlı catkapi gelmeye başladı. Çok bunaldım artık bu normal mi? Sınırımız kalmadı annesi yatak odasına Cat diye giriyor. Haftaici çalışıyorum. Haftasonu cumartesi sabah kapıya dayanıyor. Ne yapmalıyım? Gezeceğiz bu haftasonu evde yokuz diyoruz bu sefer persembeden cumadan çıkıp geliyor
Biz bu konuyu daha önce işlemiştikEvleneli bir yıl olması kaynanam her haftasonu bizde. Şehir dışından geliyorlar her seferinde supriz adı altında habersiz geliyor. Evlendik bir gün sonra kardeşi geldi kaldı eşiyle. Ondan sonra annesigil devamlı catkapi gelmeye başladı. Çok bunaldım artık bu normal mi? Sınırımız kalmadı annesi yatak odasına Cat diye giriyor. Haftaici çalışıyorum. Haftasonu cumartesi sabah kapıya dayanıyor. Ne yapmalıyım? Gezeceğiz bu haftasonu evde yokuz diyoruz bu sefer persembeden cumadan çıkıp geliyor
Altınlar nerdeEvlilikten ne tat ne tuz hiç bişey alamıyorum normal evlilikler böyle mi diye sorguladım sonra herkes nasıl sabrediyorsun bu duruma dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?