Kaynanam evimden çıkmıyor.

Evi terket yorumlarına katılmıyorum siz niye düzeninizi bozup evi terkedeceksiniz, onlar için daha büyük kolaylık olacak böyle arsız bi aile evi terkettiniz diye gelmekten vazgeçmez hatta tamamen yerleşir. Siz onlar gelince görmezden geleceksiniz, evinizde rahat rahat takılacaksınız yatıp dinlenin, iş güç hiç bişey yapmadan keyif yapın. Ne yemek ne bulaşık hiç bir işe el atmayın ben hafta içi çok yoruldum şimdi dinlenicem deyin, dışarıda işiniz varsa gezmeye vs gidecekseniz hazırlanın çıkın kimseye söylemeden.. onlar arsız madem sende arsızlık yap görmezden gel, akşam tv seyrederken al kumandayı pat diye kanalı değiştir bnm canım bunu izlemek istiyo de rahat edemesinler artık senin evinde. Kocanda bişey derse burası bnm evim istediğim gibi takılırım deyip resti çek alttan alma kocanı sakın

Hafta sonuna eşinizsiz tek başıniza plan yapiyorsunuz, onlar eve girince siz çıkıyorsunuz kusurs bakmayın planım vardı diyerek.
Gerekirse her hafta hizmet edecek adam bulamayinca onlarda gelmezler.
Madem yardıma geliyor yapsın işte siz evde yokken ne yardım yapıyorlarsa

Aaa bak aklıma seyde geldi her hafta sonu arkadaşlarınızı davet edin onlarda gelsin
Cümbür cemaat otursunlar onlar hiç yokmuş gibi davranın.

Eşin konuşacak.

Iyyy en nefret ettiğim şeylerden biridir birinin evine davet edilmeden müsaade istemeden gidilmesi. Bi ara şehir değişikliği yüzünden başıma gelecek gibi oldu. Merkezde olduğumdan yol geçen hanına dönecekti ev. Hiç duymadım kapıları, umursamadım, açmadım. Aaa siz mi gelecektiniz hiç haberim yoktu keşke bir gün önceden haber verseydiniz ona göre evde olurdum falan dedim.Ufak çaplı cinnet de geçirdim. Sonra alıştılar kapıda kalacaklarını bildiklerinden gelmiyorlar artık. Ben uygun görürsem davet ediyorum güzelce ağırlıyorum sadece. Bu arada kocanız da çekilecek dert değilmiş ya kendini düzeltsin adam olsun yada koyun kapının önüne siz gitmeyin çöreklenmesinler eve daha da .

onlar geldiğinde her hafta biyeri temizleyin beraber. bir hafta geldiğinde ay anne iyiki geldin ütü çok birikti onları yapıversene falan deyin, diğer hafta ay anne mutfak çok kirli iki koldan temizleyiverelim diyin, sonraki hafta evdeki suyu kesin sular yok diyin.

Eşiniz de buna razı değilse geldiklerinde açmayın kapıyı. Geldikleri gibi giderler

Çok sinir bozucu gerçekten

Kayınvalideniz her hafta sonu yardım için geliyormuş ya, ne gibi bir yardımları oluyor size. Zaten 2 kişisiniz ve haftaiçi çalışıyorsunuz her hafta sonu da bütün evi yıkıp baştan yapmadığınıza göre bu neyin yardımı.

Bir an önce sınır çizmelisiniz. Yakında eşiniz hafta sonları evde ailesi ile vakit geçirmekten sıkılmaya başlayacak ayıp olmasın diye sizi de yanında götürmeyecek kendine ortam arayacak. Bu seferde oğlanı evden soğuttun diye yine sana yüklenecekler.

Eşiniz essede gürlesede durum onu çok rahatsız etmiyor,iki kızmış gibi söyleniyor sizin gazınızı alıyor.Erkekler kadınlar gibi değil ,rahatları bozulsun istemezler.İşten gelip don atlet yayılmazlarsa canları sıkılır.Adam çocuk kandırır gibi sizi kandırıyor,Rest çekmekten başka çareniz yok,olurda hamile kalma hatasına düşerseniz o evden artık çıkmazlar eşde"annım sona yardım ediyir kalbinnn kütüğüğ " diye anırır....

Ben bu tarz aileleri arkadsmndan biliyrm malsf kendisi öğretim görevlisi maaş kartı eşinde k.v kayınpeder ikisi evde salonda TV onların izlemeye bile müsade yok.
Yemek acı yapıyor zehir gibi arkdsn yiyemyr diye. Annesi 2 ağlayıp göz yaşı döküp eşine duygu sömürüsü yapıyor olan da arkdsma oluyor ve 2 erkek çocuk yetstyr o evde.
Ben olsam kendim yüz göz olmam ama asla hizmet etmem geldiklerinde annem hasta yok o bu der anneme giderim. Eşim hoduk onlara bunu anltamzsa demek ki ona da eş lazım degl dyip çıkar giderim
Çünkü bunun sonrası bilmeden hamile kaldım .... Uzar gider bir ömür burda konu yazarsnz.

Ya işte evim temiz dedim temiz degilsede evde Ordu yasamiyor çok yardım için geliyorsa zaten haftaicibgelir iki gün iş yapip gider. Niye haftaici gelmiyorsun dediğimizde siz evde yoksunuz diyor bana fenalık geliyor bu sefer

O da rahat yatamiyor babası artık bunamis gibi en ufak şeye tripleniyor

O da rahat yatamiyor babası artık bunamis gibi en ufak şeye tripleniyor
Gerçekten sabrının sonu olsa onlar gelmeden hafta sonundan kaçar haber vermez,onlar kapıda kalır Bunu bir kaç defa tekrarlar sorunu çözer.Kendinizi avutmayı bırakın.Adam karısını yuvasını düşünmüyor.Sizde iki of puf yapıp misafir ağırlıyorsunuz.Yüzlerine gelmeyin artık diyin bakalım o koca sizi kapıya atıyor mu atmıyor mu????

Ya işte evim temiz dedim temiz degilsede evde Ordu yasamiyor çok yardım için geliyorsa zaten haftaicibgelir iki gün iş yapip gider. Niye haftaici gelmiyorsun dediğimizde siz evde yoksunuz diyor bana fenalık geliyor bu sefer
Herkesin temizliğine kayınvalidesi gelmiyor, çok zorlandığınız yerde temizlikçi tutarsınız ayrıca evde 2 kişiniz eşiniz neden yardım etmiyor da annesinin gelmesini bekliyor yardım için.

Gelip oturup kaldılar ağırlandı sonrada gitmiş evinin duzeni bilmemneyi yok demiş millete
Peki siz tüm bunlara rağmen niye hala kendinizi savunmuyorsunuz?
Anne duydum böyle böyle demişsin çok ayıp yaptığın ben hafta içi çalışıp hafta sonu habersiz misafir ağırlayamam demediniz mi ?
Hayır anneniz babanız demiyor mu size kızım kendini ezdirme diye.
Şu muamele kızıma yapılsa bende çıkar gelirim kv ye her haftasonu geliyormuşsunuz yardıma gerek yok ben kızıma temizlikçi tutarım siz keyfinize bakın derim geçerim yani.
Dünyaya köle olmaya mı geldiniz
Çalışan eli ekmek tutan kadınsınız püskürtmeniz lazım böyle çomar tipleri bunlar amiptir bunlardan insanlığa bir hayır gelmez.
Böyle sülalaye de çocuk yapmazsınız umarım soyları tükenmeli böyle saygısız ailelerin.

Hayır hiçbir şey Yapamıyorsanız geldiklerinde haftasonu planım var diyip evden çıkar giderim insan yerine bile koymam bunları yani.

tabiki haddini bildir tavrını belli et tersle hatta süpriz diye geldiğinde anne keşke söyleseydiniz önceden müsait misiniz değil misiniz diye rahatsız oluyorum çat kapı gelmelerden de. ayroca odana izinsiz girerken de tepki vermedin mi ? şöyle okkalı bişey de ki bidaha yapamasın

Biz bu konuyu daha önce işlemiştik napacan bacım anlayacağı dilde anlatacan cıngar çıkartacan olmadı boşanıyoruz dicen diğer yorumcular kesin yazmıştır suç eşinde diye zaten eşin memnun demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…