Kaynanam gerçekten problem

Koca kadın oğlunu evlendirecek diye neden çalışsın ya
Size ne bundan
İster çalışır ister calısmaz

60 yaş değil çalışma yaşı ununu eleyip eleğini serme yaşı oğlunun gelininin parasıyla ortamlarda rakı kadehi tokuşturma yaşı hiç değil. Ayrıca bana az para veriyorlar diye sağda solda konuşan kendisi ben konuşmam

Hem çocuğuna bakacak hem hiçbir desteğin olmayacak ne güzel iş
Kadın maaşlı çalışan gibi , ama sen çocuğun için birikim yapamıyorsun öyle mi
Kim yapabiliyor ki bu zamanda
Yat kalk şükret çocuğa bakıyor dşye
Ben sizin yerinizde olsam sigortasını öderdim teşekkür amaçlı ne var bunda

Iyi ki de yapmamis. Yapip harcayip senin gibi nanköre yaranmaya mi calisacakti?

1liraya yakın harcıyoruz
Şimdi güzelim 1000 tl ye bakıcı bulursan banada haber veriyosun :) kusura bakmayın ama haksızsınız. Kayınvalideniz çocuğuna bakmak zoruda değil, gitse çalışşa 2000tl ve sigorta olur en az, kimsede kv gibi bakmaz çocuğunuza.

Günde 12 saat çocuk baktırıyorsan eşek gibi vereceksin hak ettiği parayı. Parasıyla rakı mı tokuşturur, Everest'e mi tırmanır, Türkiye turu mu yapar seni hiç mi hiç ilgilendirmez.

Size mi güvenip ununu eleyip assın?Hesabını siz mi vereceksiniz? Kaynananıza hükmetmeye çalışıyorsunuz. Faturasını ödüyorsunuz evet, onun hayatını satın almıyorsunuz ki? Hangi yaşta ne yapılacağına karar vermeyi bırakın, çocuğunuzu kaynananıza güvenip yapmadınız zaten değil mi? Min. Beklenti max. Mutluluk. İleride sizde gelininizden böyle muameleye maruz kalırsanız, birikim yapıp oğlunuza hibe ettiğiniz halde yediğiniz lokmalar sayılırsa? Daha sakin ve anlayışlı olun, kontratı yok Allahla nihayetinde. Ölüp gitmeden istediğini yaşasın. Gerçekten sizi ilgilendirmiyor.

Son düzenleme:
Kayınvalide diye sizin çocuğunuza bakmak zorunda mi kaldi ki kadin bakıyor. Kolay mi ya çocuğa bakmak bizimde var . Kadın hafta ici aksama kadr bakıyor sonrada izin verde istediğini yapsin. Hafta sonuda gezsin. Yazim şekliniz o kadr kötü ki keske anlayabilseniz. Cok seyse kendi ailene baktır

Bebegimin cinsiyetini bilmiyorum ama erkekse sizin gibi gelin istemem yazik cocuguma. Buyukde konusmayayim ama. Tamamen haksizsiniz.

Konuşmazmısın gerçekten , burda tanımadığın insanlara ne anlatıyorsun sen ya

tamam siz bakıcı tutun kendi kesenizi ayırın. esiniz anne babasına bakmak zorunda o da maaşından annesine baksin. kalanlari da çocuğunuz için birikim!! yaparsınız.

ne yapacak kadin gezmeyip yok harclik veriyomus yok bakicidan ne farki varmis haftasonu da bakmazsa...

ararsiniz kendi ailenizden birilerini gelip bakarlar biraz cocugunuza. kadin da dinlenir siz de gezersiniz basbasa kocanizla.

Güzelim kadın 12 saat cocuuna bakıyor o parayı hak ediyor. İstedigi gbi harcar yer kimene.sen kayınvalidenin gezmesine fena takmışsın. Tek sorunun bu.

Erkek annesi olursam bir gün, gelinimin çocuğuna parayla bakacam
El arttırıyorum doktor,
Para da teklif etseler,ciddi bir mecburiyet olmadığı halde,torun bakmayı düşünmüyorum.
Herkes dünyaya getirdiği çocuğun sorumluluğunu alsın.
Ben oğlum doğunca üç yıl mesleğime ara verdim.
Ne anama yıktım sorumluluğu,ne eşimin annesine.
Kocamla geceleri dönüşümlü uyuduk.
Herkes bulsun çaresini.
Hem baksanıza,makbule geçmiyor zaten
gelin hanımlara.

Eşinizle neyi kendi başınıza yaptınız? Anladığım kadarı ile ev hazıra gelmiş, tadilat yapmışsınız... eşyaları almışsınız. Yanlış mıyım?

size ne tokuşturduğu kadehten hala anlamadım
he içkisine para vermek istemiyorsanız TUTUN BAKICI
hadi bakalım görelim sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…