- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
Koca kadın oğlunu evlendirecek diye neden çalışsın yaEşimle 2006da tanıştık. Tanıştığımızdan beride evlilik yönünde düşündük hep. Eşimin anne babası ayrı babasından türlü zararlar gördük fayda görmedik.Neyse...Kaynanam özgürlüğüne düşkün gezip tozmayı seven biri ömrünü böyle geçirmiş.Cingen misali günü yaşayıp yarını düşünmemiş.Halada aynı kafada. Tanıştıktan 8sene sonra evlenebildik insanın arkasında ailesinin desteği olmadan evlenmesi zor çünkü. eşim evlenmeden önce yeri geldi ek iş bile yaptı ama kaynanam totişini kaldırıp bi çalışıyımda erkek evlat evlendircem arkasında durayım yükünü hafifletiyim demedi sağolsun.Allahtan evimiz kira değil . Evimizi borçla krediyle tadilat yaptırdık mobilyamızı aldık evlendik. Borçlarımızıda 1 sene içinde ödedik bitti çok şükür. Kaynanam biz evlendiğimizden beri eşimin kesesi ayrıldı tabi mecburen çalıştı.işte ayda 500 liraya bi tanıdığının çocuğuna baktı. Ondan sonra devletle sözleşmelı çocuk bakıcılığu yaptı. Tam sözleşmesi bitti benimde doğum iznim bitti işe başladım. Bebeğime bakmaya başladı oda.1buçuk senedir bakıyo. Ama ne sigortası nede bi geliri yok bizim elimize bakıyo anlıcanız. Bu arada kaynanam 60 yaşında. Ama gece gezmeleri falan ohoo gırla... Ne bi restoran etkinliği ne bi gezek etkinliği hiçbişeyden geri kalmaz. her cumartesi çıkardı, eğlenmeye gittiği belli sabaha karşı gelirdi ama son kavgalarımızdan sonra biraz kendine çeki düzen verdi . Ben işten dönüşte 15 dk geç kaldığımda beni arayıp "nerede kaldın tanıdığın nişanına gitcektim çıkmam lazım" deyipte aslında arkadaşlarıyla Bi restoranda muhabbete toplantıya gittiğini biliyorum. Daha böyle çok olayımız var.Dışardan bakınca altlı üstlü oturduğumuz için evde büyük olması avantaj olarak görünür. Hele bide küçük çocuğun varsa ama bizimki öyle değil. Sabah 07.0 akşam 19.0 ilgileniyor çocuğumla, hafta sonu 2gün kendisine bi ihtiyacımız olsa araki bulasın kaynanamı, bakıcı gibi yani. Hafta sonu bi akşam oğlumu bırakıp eşimle dışarı çıkalım kafa dağıtalım diyoruz mesela, kendisini evde bulabilirsek yada Bi programı yoksa çıkabiliyoruz. harçlığına kadar ben verip faturalarına kadar ödeyip bide böyle yapması benim çok gözüme batıyo.Yoksa kimsenin yaşam tarzı kimseyi ilgilendirmez. Neyse asıl konumuz biz böyle napıcaz bilmiyorum işin ucunu göremiyorum.Oğlum 2buçuk yaşında doğduğundan beri onun geleceği için kenara 5 kuruş koyamıyoruz çünkü o parayı kaynanama hibe ediyoruz. Sırf zamanında rahatını bozup çalışmadı emekli olamadı diye şimdi biz sıkıntı çekiyoruz şimdide tutturmuş çalışıp sigortasını ödicekmiş emekli olcakmış.Yada biz sigortasını ödicekmişiz nasıl ödeyelim her ay 900 lira parayı. Onunla kalsa faturaları nerede harçlığı nerede... 60 senelik hayatında aklın nerdeydi pardon? Bu saatten sonra çocuğuna torununa faydası dokunur insanın. Tamam bakıyo torununa ama Bi taraftanda geliri olmadığı için bize külfet oluyo. Faydasımı daha çok zararımı siz söyleyin lütfen? Ben işimden memnunum bırakmak istemiyorum. Ama çocuğumun rıskını geleceğine yapmam gereken birikimi kaynanama harcamakta istemiyorum. Nasıl olucak böyle Bi yol gösterin bana
Bakıcı daha ucuz ve güvenli tabi1liraya yakın harcıyoruz
60 yaş değil çalışma yaşı ununu eleyip eleğini serme yaşı oğlunun gelininin parasıyla ortamlarda rakı kadehi tokuşturma yaşı hiç değil. Ayrıca bana az para veriyorlar diye sağda solda konuşan kendisi ben konuşmamKadının yaşı olmuş 60. Beklentileriniz sizce de çok zalimce değil mi? Kaynananız istediğiniz saatte gelsin gitsin, bebek baksın, ha bu arada geçimini sağlayacak parası olsun. Hangi arada çalışcak?
Kadını ya tamamen özgür bırakın, kendi işinizi kendiniz halledin, ya da tamamen sahiplenin hiç bir şeye muhtaç olmasın. Siz sağda solda da konuşuyorsunuzdur bu şekilde. Kulağına gider, aylık 2500 tl bakıcı masrafınız çıkar. Bir kayınvalideye üzüleceğim hiç aklıma gelmezdi. Akşamları da çıkamıyorsunuz zaten, ara ki bulasın bu vicdanı...
Hem çocuğuna bakacak hem hiçbir desteğin olmayacak ne güzel işEşimle 2006da tanıştık. Tanıştığımızdan beride evlilik yönünde düşündük hep. Eşimin anne babası ayrı babasından türlü zararlar gördük fayda görmedik.Neyse...Kaynanam özgürlüğüne düşkün gezip tozmayı seven biri ömrünü böyle geçirmiş.Cingen misali günü yaşayıp yarını düşünmemiş.Halada aynı kafada. Tanıştıktan 8sene sonra evlenebildik insanın arkasında ailesinin desteği olmadan evlenmesi zor çünkü. eşim evlenmeden önce yeri geldi ek iş bile yaptı ama kaynanam totişini kaldırıp bi çalışıyımda erkek evlat evlendircem arkasında durayım yükünü hafifletiyim demedi sağolsun.Allahtan evimiz kira değil . Evimizi borçla krediyle tadilat yaptırdık mobilyamızı aldık evlendik. Borçlarımızıda 1 sene içinde ödedik bitti çok şükür. Kaynanam biz evlendiğimizden beri eşimin kesesi ayrıldı tabi mecburen çalıştı.işte ayda 500 liraya bi tanıdığının çocuğuna baktı. Ondan sonra devletle sözleşmelı çocuk bakıcılığu yaptı. Tam sözleşmesi bitti benimde doğum iznim bitti işe başladım. Bebeğime bakmaya başladı oda.1buçuk senedir bakıyo. Ama ne sigortası nede bi geliri yok bizim elimize bakıyo anlıcanız. Bu arada kaynanam 60 yaşında. Ama gece gezmeleri falan ohoo gırla... Ne bi restoran etkinliği ne bi gezek etkinliği hiçbişeyden geri kalmaz. her cumartesi çıkardı, eğlenmeye gittiği belli sabaha karşı gelirdi ama son kavgalarımızdan sonra biraz kendine çeki düzen verdi . Ben işten dönüşte 15 dk geç kaldığımda beni arayıp "nerede kaldın tanıdığın nişanına gitcektim çıkmam lazım" deyipte aslında arkadaşlarıyla Bi restoranda muhabbete toplantıya gittiğini biliyorum. Daha böyle çok olayımız var.Dışardan bakınca altlı üstlü oturduğumuz için evde büyük olması avantaj olarak görünür. Hele bide küçük çocuğun varsa ama bizimki öyle değil. Sabah 07.0 akşam 19.0 ilgileniyor çocuğumla, hafta sonu 2gün kendisine bi ihtiyacımız olsa araki bulasın kaynanamı, bakıcı gibi yani. Hafta sonu bi akşam oğlumu bırakıp eşimle dışarı çıkalım kafa dağıtalım diyoruz mesela, kendisini evde bulabilirsek yada Bi programı yoksa çıkabiliyoruz. harçlığına kadar ben verip faturalarına kadar ödeyip bide böyle yapması benim çok gözüme batıyo.Yoksa kimsenin yaşam tarzı kimseyi ilgilendirmez. Neyse asıl konumuz biz böyle napıcaz bilmiyorum işin ucunu göremiyorum.Oğlum 2buçuk yaşında doğduğundan beri onun geleceği için kenara 5 kuruş koyamıyoruz çünkü o parayı kaynanama hibe ediyoruz. Sırf zamanında rahatını bozup çalışmadı emekli olamadı diye şimdi biz sıkıntı çekiyoruz şimdide tutturmuş çalışıp sigortasını ödicekmiş emekli olcakmış.Yada biz sigortasını ödicekmişiz nasıl ödeyelim her ay 900 lira parayı. Onunla kalsa faturaları nerede harçlığı nerede... 60 senelik hayatında aklın nerdeydi pardon? Bu saatten sonra çocuğuna torununa faydası dokunur insanın. Tamam bakıyo torununa ama Bi taraftanda geliri olmadığı için bize külfet oluyo. Faydasımı daha çok zararımı siz söyleyin lütfen? Ben işimden memnunum bırakmak istemiyorum. Ama çocuğumun rıskını geleceğine yapmam gereken birikimi kaynanama harcamakta istemiyorum. Nasıl olucak böyle Bi yol gösterin bana
Iyi ki de yapmamis. Yapip harcayip senin gibi nanköre yaranmaya mi calisacakti?Ya gerçekten okumamışsınız yada anlamamışsınız neyle yapıcak düğünü neyle alıcak eşyayı hanımefendi iş güç ne bilmemiş diyorum. Biz yaptık eşimle herşeyimizi kendi başımıza
Şimdi güzelim 1000 tl ye bakıcı bulursan banada haber veriyosun :) kusura bakmayın ama haksızsınız. Kayınvalideniz çocuğuna bakmak zoruda değil, gitse çalışşa 2000tl ve sigorta olur en az, kimsede kv gibi bakmaz çocuğunuza.1liraya yakın harcıyoruz
Günde 12 saat çocuk baktırıyorsan eşek gibi vereceksin hak ettiği parayı. Parasıyla rakı mı tokuşturur, Everest'e mi tırmanır, Türkiye turu mu yapar seni hiç mi hiç ilgilendirmez.60 yaş değil çalışma yaşı ununu eleyip eleğini serme yaşı oğlunun gelininin parasıyla ortamlarda rakı kadehi tokuşturma yaşı hiç değil. Ayrıca bana az para veriyorlar diye sağda solda konuşan kendisi ben konuşmam
60 yaş değil çalışma yaşı ununu eleyip eleğini serme yaşı oğlunun gelininin parasıyla ortamlarda rakı kadehi tokuşturma yaşı hiç değil. Ayrıca bana az para veriyorlar diye sağda solda konuşan kendisi ben konuşmam
Konuşmazmısın gerçekten , burda tanımadığın insanlara ne anlatıyorsun sen ya60 yaş değil çalışma yaşı ununu eleyip eleğini serme yaşı oğlunun gelininin parasıyla ortamlarda rakı kadehi tokuşturma yaşı hiç değil. Ayrıca bana az para veriyorlar diye sağda solda konuşan kendisi ben konuşmam
Ağzınıza sağlıkIyi ki de yapmamis. Yapip harcayip senin gibi nanköre yaranmaya mi calisacakti?
Güzelim kadın 12 saat cocuuna bakıyor o parayı hak ediyor. İstedigi gbi harcar yer kimene.sen kayınvalidenin gezmesine fena takmışsın. Tek sorunun bu.60 yaş değil çalışma yaşı ununu eleyip eleğini serme yaşı oğlunun gelininin parasıyla ortamlarda rakı kadehi tokuşturma yaşı hiç değil. Ayrıca bana az para veriyorlar diye sağda solda konuşan kendisi ben konuşmam
El arttırıyorum doktor,Erkek annesi olursam bir gün, gelinimin çocuğuna parayla bakacam
Eşinizle neyi kendi başınıza yaptınız? Anladığım kadarı ile ev hazıra gelmiş, tadilat yapmışsınız... eşyaları almışsınız. Yanlış mıyım?Ya gerçekten okumamışsınız yada anlamamışsınız neyle yapıcak düğünü neyle alıcak eşyayı hanımefendi iş güç ne bilmemiş diyorum. Biz yaptık eşimle herşeyimizi kendi başımıza
size ne tokuşturduğu kadehten hala anlamadım60 yaş değil çalışma yaşı ununu eleyip eleğini serme yaşı oğlunun gelininin parasıyla ortamlarda rakı kadehi tokuşturma yaşı hiç değil. Ayrıca bana az para veriyorlar diye sağda solda konuşan kendisi ben konuşmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?