• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam haddini aşıyor

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
788
73
6 aylık bebeğim var.. 2 aydan beri her seferinde ağzına bişeyler verme cabasında kaynanamdan bıktım artık. Bal türü vs.. yapma verme dedikce sanki bana inatla hala verme cabalarından bıktım. Bu kadının derdin ne anlamış değilim ama bardağı taşıran son damla artık ağzından eksilmeyen terbiyesiz laflar,. Benim oğlum büyüyecek kızların peşinden koşacak. Ve en kötüsüde oğlum büyüyecek kızların a*ina dayıyacak lafı oldu. Ben bile bunu bu şekil buraya utanarak yazıyorum. O benim kiymetli canim ciğerim en ufak edepsiz bi laf duymasın dye herşeye kulağını tikamaya çalışırken şimdiden baktigi seyretigi duydugu girdigi ortama herşeye dikkat ederken kaynanamın bu edepsiz konuşmalarına tahammülüm yok artık! Haftada bi kere görüyorum o bi kere görmede yapacağını yapıyor nalet karı. İnanın bıktım. Kocama anlatıyorum hak veriyor konuşacam diyor onada fazla yüklenemiyorum ki kadın edepsiz!!

6 aylık bebeğim var.. 2 aydan beri her seferinde ağzına bişeyler verme cabasında kaynanamdan bıktım artık. Bal türü vs.. yapma verme dedikce sanki bana inatla hala verme cabalarından bıktım. Bu kadının derdin ne anlamış değilim ama bardağı taşıran son damla artık ağzından eksilmeyen terbiyesiz laflar,. Benim oğlum büyüyecek kızların peşinden koşacak. Ve en kötüsüde oğlum büyüyecek kızların a*ina dayıyacak lafı oldu. Ben bile bunu bu şekil buraya utanarak yazıyorum. O benim kiymetli canim ciğerim en ufak edepsiz bi laf duymasın dye herşeye kulağını tikamaya çalışırken şimdiden baktigi seyretigi duydugu girdigi ortama herşeye dikkat ederken kaynanamın bu edepsiz konuşmalarına tahammülüm yok artık! Haftada bi kere görüyorum o bi kere görmede yapacağını yapıyor nalet karı. İnanın bıktım. Kocama anlatıyorum hak veriyor konuşacam diyor onada fazla yüklenemiyorum ki kadın edepsiz!!
Ne terbiyesiz bi kadinmiş

6 aylık bebeğim var.. 2 aydan beri her seferinde ağzına bişeyler verme cabasında kaynanamdan bıktım artık. Bal türü vs.. yapma verme dedikce sanki bana inatla hala verme cabalarından bıktım. Bu kadının derdin ne anlamış değilim ama bardağı taşıran son damla artık ağzından eksilmeyen terbiyesiz laflar,. Benim oğlum büyüyecek kızların peşinden koşacak. Ve en kötüsüde oğlum büyüyecek kızların a*ina dayıyacak lafı oldu. Ben bile bunu bu şekil buraya utanarak yazıyorum. O benim kiymetli canim ciğerim en ufak edepsiz bi laf duymasın dye herşeye kulağını tikamaya çalışırken şimdiden baktigi seyretigi duydugu girdigi ortama herşeye dikkat ederken kaynanamın bu edepsiz konuşmalarına tahammülüm yok artık! Haftada bi kere görüyorum o bi kere görmede yapacağını yapıyor nalet karı. İnanın bıktım. Kocam anlatıyorum hak veriyor konuşacam diyor onada fazla yüklenemiyorum kadın edepsiz!!

Bir daha böyle konuşursa al bebeği elinden, gerekirse ses kaydı al, bak bir daha tek kelime kötü laf edersen senin için uzaklaştırma aldırırım diye gözünü korkut. Zaten yaşlı kadın korkar.

Ne hastalıklı insanlar var Allah size kolaylık versin. Bunun önünü kesmezseniz bu kadın size düşman ve bela olur. İleride sizin izin vermediğiniz şeylere izin verir, iyice ortamı kışkırtır.

Düşündüğü şeye bak ahlaksızın, yahu o daha bebek, o kirli zihniyetinden bu mu geçiyor cidden, asla görüşmem ben olsam net

Ay iğrendim resmenm.. kadın şey kafasında horozumu saldım tavuğu olan düşünsün. bebeği mümkün oldukça uzak tutun hiç hayra alamet bi kafası yok bu kadının..
İnanın çok istiyorum. Bi yandan acıma duygum var nalet olsun şimdiye kadar dedim babaannesi ilk torunu onu ondan ayıramam dedim ben konuşmasam dahi eşim götürsün filan yanına dedim ama mümkün değil zaten bi keresinde yemek konusunda siz yokken istediğimi veririm ruhunuz duymaz dediğinden bu yana cocuğumu asla bırakmiyorum ona oda bunun farkında zoruna gidiyor her seferinde bırakmadığım için ama bu laflardan sonra asla salmam bensiz gidemez ki keşke yüzünüde göstermesem hiç çocuğumun!!

Haklısın evlere ırak Bi babane. Napıyosun peki bozmuyor musun. Bence terslemelisin. Bal 1 yaşından önce bebeği zehirleyebilir. Öyle kafasına göre davranamaz. Kötü olma pahasına çocuğunu koru. Bal gibi bu zihniyeti de çocuğu zehirliyor
Bal vs konusunda verme dedikce verdi ayrıca bi keresinde ben istediğimi veririm ruhunuz duymaz dedi ve o günden bu yana asla ama asla cocuğumu bırakmiyorum yani yaklaşık 5 aydır! Zoruna gidyor tabii bırakmiyorum diye catliyor. Hep benimle gidiyor asla bırakmam bi işimi hal edecek olsam dahi asla! Hala inatla bişyler verme cabasına girer🙂
Ama bu hadsiz konuşmasından sonra yüzünü bile gösteresim yok cocuğumun ki keşke yapabilsem!!!

Böyle aileleri nerden buluyorsunuz? Kadının düşmanı yine kadın. Böyle kadınların yetişrireceğinden ne olur? Zihniyetsiz🤬

İnanın çok istiyorum. Bi yandan acıma duygum var nalet olsun şimdiye kadar dedim babaannesi ilk torunu onu ondan ayıramam dedim ben konuşmasam dahi eşim götürsün filan yanına dedim ama mümkün değil zaten bi keresinde yemek konusunda siz yokken istediğimi veririm ruhunuz duymaz dediğinden bu yana cocuğumu asla bırakmiyorum ona oda bunun farkında zoruna gidiyor her seferinde bırakmadığım için ama bu laflardan sonra asla salmam bensiz gidemez ki keşke yüzünüde göstermesem hiç çocuğumun!!
Hiç takılmayın vicdanda yapmayın o zihniyette bı insanla çocuk vakit gecirmese daha hayırlı. Benim kv. Son zamanlarda çok tuhaf argo konuşmaya başlamıştı rahatsız oldum eşime bahsettim ben uyarirsam kötü uyaricam dedim. Muhtemelen eşim uyarmış o günden beri terbiyesiz kelimeler etmiyor. İnsanın içi gidiyor bunlar el kadar bebekler için nasıl böyle konuşuyor anlamıyorum.

Ayrıca bal 1 yaşından once yasak. Benimkide memeyi emsin diye bal sür diyip duruyordu. Bunlara bisey yasak dedikçe cezbedici geliyor heralde.

O zihniyette ki biri için bu cümle bı gurur ifadesi o yüzden asla gocunmaz ulu orta söyler gösterilirken de gururlanip güler muhtemelen
ay evet ablamın başına da böyle bi şey gelmiş uyarmış napıyorsunuz siz çocuklar böyle böyle sapık yetişyor diye kvsi "bizde çocuk büyütmeyi bunlardan öğrencez" demiş geçmiş kenara. Allah akıl fikir verain hepsine ne diyelim.

Allah sabır versin, çok terbiyesizce iğrenç bi düşünce kayınvalidenizdeki. Ben olsam direkt görüşmeyi keserdim kocam konuşsun konuşmasın sınırımı çizerdim, evime de almam gitmem de pis zihniyetli insan.

Back
X