Kaynanam hastanede tek kaldı...

Hayır ben bunu düşündüm eşim benden birşey beklemez.Görümcemin çocuğu olduğu zaman eşi ona refakat etmek yerine yatağında yatmış birisi hiç sanmıyorum baksın.
Herşeyi sen düşünüyorsun,ardından vazgeçiyorsun,eşin de senin ne kadar iyi niyetli bir melek olduğunu anlıyor,ne ciğeri kestiriyorsun,ne kediyi küstürüyorsun,süpersin:KK66:

Yarın ameliyat olacak bugünden yatışı yapıldı ama aynı odada yeni doğum yapmış bir anne ve bebeği varmış erkek girmesin istemişler.Görümcemin çocuğu var o gidemez.Bir ben kaldım geriye bu gece önemli değil ama yarın kesin biri lazım.Ne yapmalıyım derdim iyi gelin gibi görünmek falan değil ama gitsem biliyorum konuşmam muhabbet etmem.Yeni doğum yapmış kadınla daha çok muhabbetimin olacağı kesin.Şimdi ne yapmalı?

Aslında benim asıl çekindiğim nokta nasip olurda birgün çocuğum olursa gelip kalmak istemesi olur ki bunu asla istemem.Kızıda yemek yapıp dönmüş evine hayırlı evlat iki çorba kaynatmıştır.
Ne olursa olsun,hasta yataginda kv nizi yanliz birakmayin ve hic bisey icin degil allah rizasi icin yapin bunu..

:super:İşte bu cümle senin özetin:))
Herkes eşine karşı iyi görünüyor idare ediyor yada ediyormuş gibi yapıyor bunu yapan ben tek ben değilim.Kaynanamla görümcemle oturup tartışıp gelip eşime başka türlü anlatanda ben değilim.Eşim onları sevmediğimi,benim ortalık karıştırmadığımı,kimsenin huzurunu kaçırmaya çalışmadığımı bilir bilir ki neysem oyum iki yüzüm yok şükür.

Tereliye, 11 sayfadır alakam olmadığı halde beni bile sinirlendiren yorumlar oldu.
Baya bam teline basanlar olmuş.

Sen nasıl hiç sinirlenmedin ya?

Böyle idareci sakin insan nasıl geçinememiş eş ailesiyle bilemedim:KK64:

Tereliye, 11 sayfadır alakam olmadığı halde beni bile sinirlendiren yorumlar oldu.
Baya bam teline basanlar olmuş.

Sen nasıl hiç sinirlenmedin ya?

Böyle idareci sakin insan nasıl geçinememiş eş ailesiyle bilemedim:KK64:
Artık buradakileri takmıyorum bana kızanları yani belki onca konuda ben anlatamadım kendimi kimbilir.Ben eşimin ailesiyle geçinmeyi hiç denemedim kendimi geri çektim ben çektikçe onlar daha fazlasını yaptılar yaptılar yaptılar sonuç bu işte hal hatır ötesi yok...

Canım benimde düğünüm oldu güzel gün hani birdaha geri gelmeyecek birgün bu insanlar o günlerde hiç insanlıktan nasiplerini almamış gibi davrandılar düğün ölü hastalık birdir ama bunlar bilmiyor ki...
Bak yapmadılar demiyorum yapmışlardır ama sen de onlar gibi davranırsan ne farkın kalır onlardan... sen insanlık yap da onlar utansın, ha insanlıkdan anlamazlar dersen de yukarda Rabbim var o anlar bırak kv de anlamasın
Sen de dersin benim vicdanım rahat bana tüm yaptıklarına rağmen gittim baktım dersin o zaman da seni kimseye kötüleyemezler
Tabi içinden de gelirse git ben sadece sana fikrimi söylüyorum

Bak yapmadılar demiyorum yapmışlardır ama sen de onlar gibi davranırsan ne farkın kalır onlardan... sen insanlık yap da onlar utansın, ha insanlıkdan anlamazlar dersen de yukarda Rabbim var o anlar bırak kv de anlamasın
Sen de dersin benim vicdanım rahat bana tüm yaptıklarına rağmen gittim baktım dersin o zaman da seni kimseye kötüleyemezler
Tabi içinden de gelirse git ben sadece sana fikrimi söylüyorum
Ben iyilikle karşılık veremesemde kötülük yapmadım eşimin gitmesine engel olmadım ne bileyim düşündüm görümce doğdu dedim bu benden hoşlanmıyor gidip sinirini bozmayayım çünkü onun belki hayatında unutamayacağı en güzel gün bunu biran bile mahvetmek istemedim dedim onlar mutlu olsunlar fotoğraflarda gülsünler.Düğünümden güzel güldükleri tek bir fotoğraf yok ve bana kala sadece onlar başka çekim video falan yok

Ne kadar nefret dolu bir insansın öyle bir kere bile kv kp hakkında iyi bir cümle kurmadın yazık o insanlara huzur bozmaktan başka yaptığın birşey yok emin ol gitmesen daha çok sevaba girersin hiç olmazsa kadın yüzünü görmek zorunda kalmaz
Bu nefret değil kırgınlık benim ne derece kırıldığımı çoğu kişi anlayamadı bile.

Sezaryen olmuş biri olarak yazıyorum, ameliyatlı olan kişiye sondası, altına verilecek sürgüsüyle ilgilenecek biri lazım, ayrıca ameliyatlı kişinin ilk 24 saatte bağırsaklarını rahatlatması, gaz sorununu gidermesi, doktorun söylediği zaman yürümesi, tuvalete çıkabilmesi, serumu bitince haber verilmesi, sondanın ucuna takılı olan torba dolunca boşaltılması için haber verilmesi veya direkt boşaltılması gibi şeyler önemli, ameliyatlı kişi gaz, tuvalet yapma ihtiyaçlarını çok yakın olduğu biri olursa çözebilir, sizin aranızda böyle bir bağ yok, o yüzden refakatçilik hem size hem kayınvalidenize yük olur.

Ben iyilikle karşılık veremesemde kötülük yapmadım eşimin gitmesine engel olmadım ne bileyim düşündüm görümce doğdu dedim bu benden hoşlanmıyor gidip sinirini bozmayayım çünkü onun belki hayatında unutamayacağı en güzel gün bunu biran bile mahvetmek istemedim dedim onlar mutlu olsunlar fotoğraflarda gülsünler.Düğünümden güzel güldükleri tek bir fotoğraf yok ve bana kala sadece onlar başka çekim video falan yok
Bak anlıyorum haklısın da ama yarın öbürgün ölüm var kv ölse yine en çok üzülcek olan eşin yaparsan onun için yap ha gitmezsen de canın sağolsun benim git demem de buraya konu açtığına göre bi tarafın hayır desede diğer tarafın gitmek istiyo gibi geldi bana o yüzden yani yoksa yaşanılanları unut demiyorum .ama wşinle daha güzel mutlu anılarınız olur inşallah kimsede bozamasın geçmiş odaklı yaşamayın şimdiki ve gelecekteki yaşayacağınız mutlu günleri düşünün malesef olan olmuş düşünüp de kendinizi yıpratmayın

Back
X