Kaynanam hastanede tek kaldı...

Bakacak kimse yoksa ve sadece bir iki gece ise Gitmeniz lazım. Siz o ailenin üyesisiniz artık. Yarın bir gün çocuğunuz olunca kayınvalideme bırakayım da bir işimi göreyim diyeceğiniz zamanlar olacak... karşılık olarak bakmayın aile olmanın gerektirdiği bir şey. Sohbet etmenize gerek yok. İhtiyaçlarını giderin yeter bence.

Tam da bu konuda yazacaktım.
Henüz çocuğunuz yok, olanlara sorun konu sahibi.
Benim annem de yok kayınvalidem de, keşke canları sağ olsaydı o ayrı.
Oğlum zor bir bebekti çok ağlayan, huysuz, uyumayan..
Hep yalnızdım.

Görümcenizin kv’si yok mu ya da görümcesi? Çocuğa onlar baksın, görümceniz de annesine.
Hani eşiniz teyzesi falan vardı, kv’nizin yakın arkadaşı vardı, onlar bakarlar bence.
Siz ki ziyarete gitme konusunda bile rahatsızken kadına nasıl bakacaksınız?
Bunca mevzudan sonra siz kalırsanız birbirinizi gerer durursunuz, kadının burnundan getirebilirsiniz tavırlarınız ile
Görümcemin çocuğu ondan başkasında durmuyormul kayınvalidesininde çok umrunda ya alttaki hala evde ne dün gitti ne bugün.Kalmamaya karar verdim zaten

Ay gitmeyeceksin tamam eşinde nasıl eş hayret ediyorum annesi orada tek başına gönlü nasıl razı oluyor da sen bilirsin diyor size.kocan işsiz sen evde oturup burada atıp tutuyorsun kadına ve eşiniz hala banane diyebiliyor onların desteğiyle varsınız siz farkında mısınız?

gerçekten soruyorum kadın ne yapsa yaranamıyor ya birgün yeter be deyip dede de kayınpeder de ne haliniz varsa görün herşeyden birşey çıkarıyorsun hastalıkta da yoksun hadi kapıya çalışın karı koca dese ne halt yiyeceksiniz gören de karı koca zenginsiniz sanar

sizde değil eşinizde suç. haa sizde zaten para yok eşinize de güvenmiyorsunız çocuk bile yapamıyorsunuz hiç eşimle mutluyum demeyin burada deşarj oluyorsunuz kaynana da size muhtaç olmadı eminim ki görüsü gözü yoktur konunun amacı ne anlamadım

Ay gitmeyeceksin tamam eşinde nasıl eş hayret ediyorum annesi orada tek başına gönlü nasıl razı oluyor da sen bilirsin diyor size.kocan işsiz sen evde oturup burada atıp tutuyorsun kadına ve eşiniz hala banane diyebiliyor onların desteğiyle varsınız siz farkında mısınız?

gerçekten soruyorum kadın ne yapsa yaranamıyor ya birgün yeter be deyip dede de kayınpeder de ne haliniz varsa görün herşeyden birşey çıkarıyorsun hastalıkta da yoksun hadi kapıya çalışın karı koca dese ne halt yiyeceksiniz gören de karı koca zenginsiniz sanar

sizde değil eşinizde suç. haa sizde zaten para yok eşinize de güvenmiyorsunız çocuk bile yapamıyorsunuz hiç eşimle mutluyum demeyin burada deşarj oluyorsunuz kaynana da size muhtaç olmadı eminim ki görüsü gözü yoktur konunun amacı ne anlamadım
Onların bize destek olduğu yok hala eşimin tazminatıyla idare ediyoruz ben destek olmalarına asla izin vermem.

@tereliye önce yaşanmışlıklarınız çok büyük içinizden gelmiyor diye anlayışlı bakış açısı ile okurken yorumlarınızı birden yazdıklarınızda aslında bir gün hepimizin yaşlanacağı birbirimize muhtaç olabileceğini unuttuğunu veya görmezden geldiğini ve merhamet duygunuzun nerdeyse yok olduğunu gördüm arkadaşım.

Eşiniz ve mensubu olduğunuz aile için üzüldüm. Bir gün sizde kyvde olacaksınız ne biliyorsunuz ağzınızla kuş tutsanızda damat veya gelininize yarabileceğinizi....

Görümcenizin çocuklarına bakıp onun annesine bakma konusundaki verdiğiniz cevapta ise
"Çocuk beni tanımıyor ayrıca neden ben bakayım ne alaka kim doğmuşsa o baksın." sözünüz duruma zaten yardım yapma isteğinizin olmadığını gösteriyor. Görümceniz zaten keyfi bırakmıyor evladını ayrıca çocuğa bakmak bence yaşadığınız olayda en güzel olanı ama siz ne görüncenin çocuğu nede kyvdenizlede ilgilenmeyin lütfen...

Allah kyvdenize şifa versin tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah size muhtaç etmesin

@tereliye önce yaşanmışlıklarınız çok büyük içinizden gelmiyor diye anlayışlı bakış açısı ile okurken yorumlarınızı birden yazdıklarınızda aslında bir gün hepimizin yaşlanacağı birbirimize muhtaç olabileceğini unuttuğunu veya görmezden geldiğini ve merhamet duygunuzun nerdeyse yok olduğunu gördüm arkadaşım.

Eşiniz ve mensubu olduğunuz aile için üzüldüm. Bir gün sizde kyvde olacaksınız ne biliyorsunuz ağzınızla kuş tutsanızda damat veya gelininize yarabileceğinizi....

Görümcenizin çocuklarına bakıp onun annesine bakma konusundaki verdiğiniz cevapta ise
"Çocuk beni tanımıyor ayrıca neden ben bakayım ne alaka kim doğmuşsa o baksın." sözünüz duruma zaten yardım yapma isteğinizin olmadığını gösteriyor. Görümceniz zaten keyfi bırakmıyor evladını ayrıca çocuğa bakmak bence yaşadığınız olayda en güzel olanı ama siz ne görüncenin çocuğu nede kyvdenizlede ilgilenmeyin lütfen...

Allah kyvdenize şifa versin tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah size muhtaç etmesin
bence görümcesi bu psikolojideki insana çocuk bırakmaz diyemiyor da , o sebeple bakamam diyor...

Muhabbet etmene gerek yok ki oraya sohbet etmeye gitmiyon sonuçta hastanede samimi olmaya gerek yok. Hastalık kimin başına ne geleceği belli olmaz insanlık namına yapacaksanız yapın ilerde çocuğum olur gelir kalır diye korkmaya gerek yok oda gelse insanlık için gelir herşey karşılıklı sonuçta.
İstemiyorsanız da gitmeZsiniz o da size gelmez zaten

Evlenmeseydiniz madem nasıl bir küstahlıktır bu biraz sert davranacağım kusura bakma eşinizi büyütene biraz saygı yahu simdikileri de anlamıyorum ben çocuklarıyla evleniyorlar aman ailesi olmasın evlenmeseydin (tabi ailesi çirkeflik yapanlari yazdıklarımdan tenzih ediyorum)anlayamıyorum yarın öbür gün siz hiç mi muhtaç olmayacaksınız yabancı bir insan bile olsa bir gece yardıma ihtiyacı olan birisine refakatçi olur bencil olmayın lütfen yok yarın öbür gün o da karşılığını verirseymiş anne sen eve git yoryla başkası kalacak yanımda dersiniz

Evet sabah ameliyat olmuş haber vermediler öğleden sonra gidip geçmiş olsun deyip geleceğim
İyi bari,ne şiş yandı ne kebap,kadının sana ihtiyacı yokmuş demekki,çağ açıp çağ kapayan Fatih gibi,konu açıp konu kapadın,boşuna:KK51:

Çocuk beni tanımıyor ayrıca neden ben bakayım ne alaka kim doğmuşsa o baksın.
hiç sevmem şu lafı ama ne emmeye ne gömmeye geliyorsunuz sizde (öyle miydi bu laf ya)
hem bakmam hem kızının çocuğuna bakmam
eşinizin ailesini aileniz gibi görseniz birine razı olursunuz

Neden bu kadar eleştiri alıyor bu kız?
Aslında herkes güzel yaklaştı ciddi yorumları yaptı bu üyeye bundan 100 konu öncesinde filan .
Ama üye hiç birini dinlemedi ve 500. Kez aynı içerikli konu açtı .
Konularına göz gezdirirseniz anlarsınız .

Back
X