canım benim benim oturduğum bölge hep karadenizli :) bizde karadenizliyiz maçkalıyızz =) ama yok öyle kurban kesip götürme olayı şayet olsaydı yengemler 5 kardeş her kurbanda 5 kurbanlık koyun giderdi oraya
mirka samsunlusun sanırım samsunluların adeti nasıl :)) ben daha nişanlı değilim nişanlanıncaa kurban mı kescekler banaa :)
var var kurban hatta koç keserler.tabiki nişanda kesecekler.ben yandım sen yanma:)))
ama insan kendisini değersiz hissediyor valla olay kurbanda değilde düşünmüş olurlardı bir jest olurdu iyi olurdu yani.
mirka :) ne savunucam tanımadığım insanı akıl var mantık var :) istanbulda üsküdarda oturuyorum oturduğum bölge karadenizli kaynıyor... buyurun gelin anacımmm sorun soruşturunnn ben duymadım görmedim.. kurban kesilip bayramlık götürülmesini...
canım benim ben duymadım cidden yemin bile edebilirim yani inanamazsan...
ama açıkcası bunlada kendimi değersiz hissetmem gocunmam
giderim paşa paşa elini öperim annecim elini öpmeye geldim diye bayramlıkta kendim alırım değişik valla....
ben trabzonluyum sevdiğim samsunluama sorarımmm daa kıyamam yaa sonuçta aşkımın cebinden çıkacak para :))) hem ben onlara kök söktürürüm zatennn bi kurbanlaaa değil herşeyimle değerimi belli ettirirm vallaa
Sorun ne nişanlınız da ne de annesinde, aksine onlar çok sabırlı insanlarmış ki bunca kaprisinizi halen çekiyorlar. Sorun bence siz de ve annenizde. Hadi diyelim ki sizin yaşınız küçük o yüzden bir yere kadar anlaşılabilir ama annenize ne oluyor da sizi böylesine dolduruyor..
benim kaprislerim fln yok sacmaladiginizin farkinda degilmisiniz. Annem doldurmuyor gozumu acmaya calisiyor, ezilmemi engelliyor sadece. Ben bu zamana kadar bisey istemedim zaten. Oda biliyor gelin kiza nisanda biseyler alindigini onun icin aldi, once zorla demisti nisan zamanina denk geldigi icin sonra fazla fazla aldi sagolsun.
Zaten bu bayram ben ona gomlek kravat alcam, para kazaniyorum cok sukur, kendiminkinde ben alcam onunkinide ben, kaynanaya soyle guzel igneliyci bisey alsam diyorum :)
benim kaprislerim fln yok sacmaladiginizin farkinda degilmisiniz. Annem doldurmuyor gozumu acmaya calisiyor, ezilmemi engelliyor sadece. Ben bu zamana kadar bisey istemedim zaten. Oda biliyor gelin kiza nisanda biseyler alindigini onun icin aldi, once zorla demisti nisan zamanina denk geldigi icin sonra fazla fazla aldi sagolsun.
Zaten bu bayram ben ona gomlek kravat alcam, para kazaniyorum cok sukur, kendiminkinde ben alcam onunkinide ben, kaynanaya soyle guzel igneliyci bisey alsam diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?