Kaynanam ile sokakta kavga ettik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kayınvalideniz çok haklı aklı başında ana baba cocugunu dövmez. Size göre dövme değil vurma ikiside aynı anlam.

Hayır madem derse yollamaktan vazgecmissiniz bırakın kalsın çocuk babaannesinin yanında 2-3 saat dursun bakın nasıl sakinleşiyordu sonrada tatlı dille konuşup ikna edilip eve getirilirdi .

Bakin ben yurt disindayim burada duzen biraz daha farkli, ben kayinvalideme guvenmiyorum cok temiz degil ve asiri cikolata yediriyor her dedigi yapiliyor asiri simartiliyor cocuk evdede bekliyor aynisini yani bizim duzenimiz bozuluyor
O zaman goturmeyeceksiniz cocugu. Yurtdisindaysaniz yakinda elinizden alinir o cocuk, sakin kalmayi ogrenin, 4 yasinda cocuga vurmak nedir?

Tuhaf olan eşi değil kendisi farkındaysanız. Kayınvalide de haklı. Çocuğa vurmuş.

O kadar yolunu gözlediğiniz çocuğa vurmak hangi akla sığar?
Nasıl kıydınız?
Babaannesi çikolata yediriyormuş, annesi dayak atıyor.
Hanginiz daha büyük kötülük yapıyor çocuğun bilincinde, bir düşünün.
Bunun için mi o kadar anne olmak isteği?

Herneyse butun sorun vurmamda gozukuyor yani oturtmaya calismam, bende dogru bulmuyorum uzuldum yaptigima ki sonra sakinlestirdim konusarak yani anlik biseydi. Ayrica ilk olarak bagirtan esimdi o goturdu derse cocugumu ben degil, kaynanam cok baski uyguluyor camiye goturun derse goturun vakit namazlara goturun icinde ne oldugu bilinmeyen rengarenk sekerler aliyor ve oglum seker yedikce aktiflesiyor zaten normalde hareketlii ben cocugumun kotulugunu istermiyim… siddete bende karsiyim olayi oldugu gibi anlattim ama kv herseye mudahale normalindede yani gelmezse arar gelmezsek cagirir biz aslinda cok iyi anlasiyorsuk ama cocugumu. Pipisine kadar da ellemesine gerek yok wc gotururken orasina burasinw kendi gogusleriyle oynamasina ya ic yuzunu tamamen bilmiyorsunuz

Hanimefendi alakasiz sacma sapan seyler anlatıyorsunuz. Kayinvalide nefreti olusturmak icin bunlari yazmayin, oklar yine size doner. Cocugunuz istismara ugruyorsa neden kayinvalidenizden sikayetci olmuyorsunuz, neden hala cocukla gorusturuyorsunuz?

Ne harika aile, Allah'ım nasip etme.
az iki kez yavas vurdum durmasi icin
Siz sinirlenince de eşiniz durun , rahatlayın diye iki çakıyor mu size????
Bu mu yani annelikten anladiginiz?
Bir de sanki birine layığıyla bakmış gibi ikinciye uğraşıyorsunuz. Kaynana yüzde bir milyon haklı. Anormalsiniz, kimse çocuğuna vurmuyor artık.
Bundan yillaaaaar yıllar önce bir yakın akrabanin çocuğuna biz bakıyorduk (paralı falan değil, bize kitlemişti,uzun hikaye) Kadın hem cocuguna bakmıyor hem de akşam işten geldiğinde huysuzluk yapan çocuğun bacağına bir tane "hafif" çarptı.
Kadını ite ite evden kovduk , pesinden de çantasını attık .
Kaynananin yerinde olsam aynısını hatta daha beterini yapardim.
Esiniz de ayrı sorun. Çocuğa vurmuşsunuz,buna tepkisi, 'anama saygısızlık ettin' diyor. Çocuk kimsenin umrunda değil. Elalem kısır demesin diye üremiş bir baba heralde. Çok sinir oldum.
Benim için cocuga vurmanın asla bahanesi olamaz. Ben otuzumu geçtim, bazen çok da uyuz bir insanımdir. Babam bir kere vurmadı bana. Çocuğuna saygı gösteren insan ona asla vuramaz. Nasıl ki sinirlendiği eşine, annesine,patronuna,müşterisine vuramadigi gibi.
Çocuğu dövüyorsunuz çünkü gücünüz ona yetiyor. Benim anladığım bu

esimi memnun etmek icin sık gorusuyoruz hayirndiyemiyoeum en sonundq patladim esim beni dinlemiyor ki baski uyguluyor biz yeni evliykende rajat birakmadi

Esiniz osmanli padisahi mi, bizans imparatoru mu memnun etmeye calisiyorsunuz? Kaynanam cocugumu istismar edecek, kocam hala cocugu goturelim diye baski uygulayacak, yok ya.

Esiniz osmanli padisahi mi, bizans imparatoru mu memnun etmeye calisiyorsunuz? Kaynanam cocugumu istismar edecek, kocam hala cocugu goturelim diye baski uygulayacak, yok ya.
Kaynanaya o kadar bilenmiş ki,acısını küçücük çocuktan çıkarmaya çalışıyor ama yurtdışında polisler aliverirler çocuğu elinden.

Ben anladım sizi. Adeta torunu degil, çocuğun annesi siz de dış kapının mandalı gibi hissediyorsunuz. Çocuga ortak karar alınamıyor. Sizin koyduğunuz kuralı babaane çiğniyor, siz de bu vıcık vicik düzende birşey yapamadığımız için öfkenizi minicik yavruya ceviriyorsunuz. Nereden paylasayim ki çözüme. Babaanne ile kararları konuşun diycem de şimdi eşiniz de annecidir. Siz de kocacisinizdir. Çözülmez yani

Çocuga vurulmaz. Çocuk istemiyirsa sorsanıza cocuğa bi sarilin ne isyiyorsun deyin anlatir zaten 2 yasindaki kizim anlatiyor neden ağladıgini. Babaanne de fazla nazladi muhtemelen çocukta ebeveyn modeli karışmış biraz da muhtemelen. Tekrar soylüyorum insan insana vurmamali zaten de çocuğa hele hic vurulmaz. Noldu vurup arabaya bindirimce basiniz goğe mi erdi. Ya sinir oldum iki sarilip gonlunü alsaniz zaten dinler. Gecen de lokantada bir cocuk huysuzdu az. Babasi oküz gibu sarsip bagirdı çocuga cocuk daha cok agladı. Saçma yanı adam insanlar rahatsız okuyor diye azarladı. Halbuki biz o öküzden rahatsız olduk. Cocuga herkes çocuk dedi geçti zaten. Her masada da cocuk vardı yani anlamayacak insan yoktu ortamda

Çocugunuzu eylemeyi öğrenin o zaman. Madem çikolataya düşkün kandırmak için al iki tane çikolata şeker kandır götür eve. Vurman yanlış onun dışında tabikide çocugunuzun kiminle gorusup gorusmeyecegine siz karar vereceksiniz.

Allah askina kizlar ortam yapmayi bilin yaaa az uyanik ol. İki eyle oglunun gonlunu ne sen kiril ne cocuk ne kaynana ne koca.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…