Kaynanaya o kadar bilenmiş ki,acısını küçücük çocuktan çıkarmaya çalışıyor ama yurtdışında polisler aliverirler çocuğu elinden.
Aynen olan cocuga oluyor. Onun birey olmasi umrunda degil. Koni sahibine biri iki tane vurup arabanin icine tepse aglarken ne hisseder acaba. Küçük kalbiyle cocuk bunu daha derinden hissetmistirBen anladım sizi. Adeta torunu degil, çocuğun annesi siz de dış kapının mandalı gibi hissediyorsunuz. Çocuga ortak karar alınamıyor. Sizin koyduğunuz kuralı babaane çiğniyor, siz de bu vıcık vicik düzende birşey yapamadığımız için öfkenizi minicik yavruya ceviriyorsunuz. Nereden paylasayim ki çözüme. Babaanne ile kararları konuşun diycem de şimdi eşiniz de annecidir. Siz de kocacisinizdir. Çözülmez yani
Götürmeyin o zaman kayınvalidenin yanına.Herneyse butun sorun vurmamda gozukuyor yani oturtmaya calismam, bende dogru bulmuyorum uzuldum yaptigima ki sonra sakinlestirdim konusarak yani anlik biseydi. Ayrica ilk olarak bagirtan esimdi o goturdu derse cocugumu ben degil, kaynanam cok baski uyguluyor camiye goturun derse goturun vakit namazlara goturun icinde ne oldugu bilinmeyen rengarenk sekerler aliyor ve oglum seker yedikce aktiflesiyor zaten normalde hareketlii ben cocugumun kotulugunu istermiyim… siddete bende karsiyim olayi oldugu gibi anlattim ama kv herseye mudahale normalindede yani gelmezse arar gelmezsek cagirir biz aslinda cok iyi anlasiyorsuk ama cocugumu. Pipisine kadar da ellemesine gerek yok wc gotururken orasina burasinw kendi gogusleriyle oynamasina ya ic yuzunu tamamen bilmiyorsunuz
Kv haklı . Sen çocuğa niye vuruyorsun ?az iki kez yavas vurdum durmasi icin ordan bagirdi dovmeyinn
4 yasında cocuk ne anlar camiden yaa. Beni de camiye zorla gonderirlerdi hala sevmem. Hoca da gerizakalinin tekiydi.zorla olunca şekil a bir ise yaramiyorHerneyse butun sorun vurmamda gozukuyor yani oturtmaya calismam, bende dogru bulmuyorum uzuldum yaptigima ki sonra sakinlestirdim konusarak yani anlik biseydi. Ayrica ilk olarak bagirtan esimdi o goturdu derse cocugumu ben degil, kaynanam cok baski uyguluyor camiye goturun derse goturun vakit namazlara goturun icinde ne oldugu bilinmeyen rengarenk sekerler aliyor ve oglum seker yedikce aktiflesiyor zaten normalde hareketlii ben cocugumun kotulugunu istermiyim… siddete bende karsiyim olayi oldugu gibi anlattim ama kv herseye mudahale normalindede yani gelmezse arar gelmezsek cagirir biz aslinda cok iyi anlasiyorsuk ama cocugumu. Pipisine kadar da ellemesine gerek yok wc gotururken orasina burasinw kendi gogusleriyle oynamasina ya ic yuzunu tamamen bilmiyorsunuz
tam anlatamiyorum dogru kelimelerle ama kocaci degilim benimde fazla tecrubem yok ben normalde biseyi bi sebepten istemezsem bana karsi tavir aliyor nasil idare etmem gerektigini bilmiyorum ve aynen dediginiz gibi beni yolluyolar yani git dediler bunca zaman herseye tamam bikez hayir gelmicez size dedigim icin cocugu alip git diyorlar sanki senelereir bu ani bekliyolarmis gibi bende cocugumu birakmadim ya kimin cocugu belli degil bukadar mudahale edilir mi ben annemlere hayir diyorum her cagirdiginda gitmiyorum ki annemde git cocugunun altini temizle der orasina burasina meraklanmaz yaniBen anladım sizi. Adeta torunu degil, çocuğun annesi siz de dış kapının mandalı gibi hissediyorsunuz. Çocuga ortak karar alınamıyor. Sizin koyduğunuz kuralı babaane çiğniyor, siz de bu vıcık vicik düzende birşey yapamadığımız için öfkenizi minicik yavruya ceviriyorsunuz. Nereden paylasayim ki çözüme. Babaanne ile kararları konuşun diycem de şimdi eşiniz de annecidir. Siz de kocacisinizdir. Çözülmez yani
Çocuk dayak yiyeceğine çikolata yese daha iyiBakin ben yurt disindayim burada duzen biraz daha farkli, ben kayinvalideme guvenmiyorum cok temiz degil ve asiri cikolata yediriyor her dedigi yapiliyor asiri simartiliyor cocuk evdede bekliyor aynisini yani bizim duzenimiz bozuluyor
Sakinlestirme yönteminiz tokat atmak oldugu icin izin vermemis olabilirler mi?O an kimseyi duymuyordu ki sakinlestirmeme izin vermediler bende kucagindan aldim arabada sakinlestirdim sonra eve gittik ve hersey normaldi ben saglikli iliski kursun istiyorum cevresiylr anneanne babanne tabiki vakit gecirecek
Cahilsin sen konu sahibiDovmedim kriz gecirdigi icin hafif vurdum pardon yani? Kayinbaba obur torununu dovuyor ama
Düzeniniz çok ortak. Özel alan yok. Bu kadar mıc mıc, ataerkil düzene evlilik yapınca çocuğun 2 annesi var. Görümce varsa o da 3. olur. Sizin elinizin kuvvetli olması lazım maddi, manevi. Belli ki o da yok. O yüzden sakince, şimdi sinsi sinsi yapın ne yapacaksanız.tam anlatamiyorum dogru kelimelerle ama kocaci degilim benimde fazla tecrubem yok ben normalde biseyi bi sebepten istemezsem bana karsi tavir aliyor nasil idare etmem gerektigini bilmiyorum ve aynen dediginiz gibi beni yolluyolar yani git dediler bunca zaman herseye tamam bikez hayir gelmicez size dedigim icin cocugu alip git diyorlar sanki senelereir bu ani bekliyolarmis gibi bende cocugumu birakmadim ya kimin cocugu belli degil bukadar mudahale edilir mi ben annemlere hayir diyorum her cagirdiginda gitmiyorum ki annemde git cocugunun altini temizle der orasina burasina meraklanmaz yani
Yok artıkBelki bazilariniz ilgiyi seviyor ben sevmesin demiyorjm cocuguma sevsin tabiikide ama aile duzenimi bozucak kadar mudahale de hos degil 4 yas 5 gun okul hafta sonu dersler camilerde hepsi cok fazla geliyor yoruluyor
cocuk krize girdigi icin değil babanne babanne diye tutturdugu icin dovmussunuz ya resmen.
Sinirlenip sinirinizi cocuktan çıkarmışsıniz, kiskanmissiniz.
Yazik cok yazik gercekten.
dovunce anlicak mi cocuk sanki
Kim dayaktan ne ogrenmis simdiye kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?