Kaynanam ile sokakta kavga ettik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
cocuk krize girdigi icin değil babanne babanne diye tutturdugu icin dovmussunuz ya resmen.
Sinirlenip sinirinizi cocuktan çıkarmışsıniz, kiskanmissiniz.

Yazik cok yazik gercekten.
dovunce anlicak mi cocuk sanki
Kim dayaktan ne ogrenmis simdiye kadar?

Kaynanaya o kadar bilenmiş ki,acısını küçücük çocuktan çıkarmaya çalışıyor ama yurtdışında polisler aliverirler çocuğu elinden.

Ya gördüğü birseyi yanlis yorumladi ya da tepki gostermemiz icin ceviriyor ikiside saglikli bir durum degil.bu gidisle alirlar bencede

Aynen olan cocuga oluyor. Onun birey olmasi umrunda degil. Koni sahibine biri iki tane vurup arabanin icine tepse aglarken ne hisseder acaba. Küçük kalbiyle cocuk bunu daha derinden hissetmistir

Bir kayınvalidenize hak vermeyelim diye istismarcı yaftası atmadığınız kalmıştı o da oldu.
Son bir şey kaldı beni anlamıyorusunuz Allah başınıza versin. Bunu da diyin tam olsun

Götürmeyin o zaman kayınvalidenin yanına.
Çocuğa vuran mi ararsın, istismara girecek şeyler yapan mi?
Derdinizde koca memnun etmekmiş.
Çocuğu düşünen kimse yok.

az iki kez yavas vurdum durmasi icin ordan bagirdi dovmeyinn
Kv haklı . Sen çocuğa niye vuruyorsun ?
Benim oğlum da dört yaşına girecek . Babaannesının arkasından ağlamaktan öte birde ağlarken kusuyor . İçini çeke çeke ağlıyor. Öyle çok sevıyor . Ama ben asla bağırmak bir yana sarılıp sakinleştirmeye çalışıyorum . Yine gelecek biz de gideceğiz ama bizim evimiz burası bak çok üzülüyorum gibi gibi .
Arabaya zorla bindirmek yerine çocuğu ikna etmeye niye çalışmıyorsun?
Birde az vurdum yazmışsın . Vurmanın azı mı olur .
Allahtan zor çocuk sahibi olmuşsun .

4 yasında cocuk ne anlar camiden yaa. Beni de camiye zorla gonderirlerdi hala sevmem. Hoca da gerizakalinin tekiydi.zorla olunca şekil a bir ise yaramiyor

tam anlatamiyorum dogru kelimelerle ama kocaci degilim benimde fazla tecrubem yok ben normalde biseyi bi sebepten istemezsem bana karsi tavir aliyor nasil idare etmem gerektigini bilmiyorum ve aynen dediginiz gibi beni yolluyolar yani git dediler bunca zaman herseye tamam bikez hayir gelmicez size dedigim icin cocugu alip git diyorlar sanki senelereir bu ani bekliyolarmis gibi bende cocugumu birakmadim ya kimin cocugu belli degil bukadar mudahale edilir mi ben annemlere hayir diyorum her cagirdiginda gitmiyorum ki annemde git cocugunun altini temizle der orasina burasina meraklanmaz yani

Bakin ben yurt disindayim burada duzen biraz daha farkli, ben kayinvalideme guvenmiyorum cok temiz degil ve asiri cikolata yediriyor her dedigi yapiliyor asiri simartiliyor cocuk evdede bekliyor aynisini yani bizim duzenimiz bozuluyor
Çocuk dayak yiyeceğine çikolata yese daha iyi

hafif vurmak ne ya? Resmen cocuk sussun diye canini acitmakmi cözüm? Ayrica cocuk niye babaannesini istiyor bide onu düsün bakalim. Insan gibi konusmayi ögrenmelisin allah askina cocugun piskolojisini bozacaksin

O an kimseyi duymuyordu ki sakinlestirmeme izin vermediler bende kucagindan aldim arabada sakinlestirdim sonra eve gittik ve hersey normaldi ben saglikli iliski kursun istiyorum cevresiylr anneanne babanne tabiki vakit gecirecek

O an kimseyi duymuyordu ki sakinlestirmeme izin vermediler bende kucagindan aldim arabada sakinlestirdim sonra eve gittik ve hersey normaldi ben saglikli iliski kursun istiyorum cevresiylr anneanne babanne tabiki vakit gecirecek
Sakinlestirme yönteminiz tokat atmak oldugu icin izin vermemis olabilirler mi?

Düzeniniz çok ortak. Özel alan yok. Bu kadar mıc mıc, ataerkil düzene evlilik yapınca çocuğun 2 annesi var. Görümce varsa o da 3. olur. Sizin elinizin kuvvetli olması lazım maddi, manevi. Belli ki o da yok. O yüzden sakince, şimdi sinsi sinsi yapın ne yapacaksanız.
( Benim burdan çıkmam lazımGüzin ablaya bagladim.) Öfkenizi de çocuğa döndürmeyin.

Belki bazilariniz ilgiyi seviyor ben sevmesin demiyorjm cocuguma sevsin tabiikide ama aile duzenimi bozucak kadar mudahale de hos degil 4 yas 5 gun okul hafta sonu dersler camilerde hepsi cok fazla geliyor yoruluyor
Yok artık Çocuğunuza vurmak yerine, koruyun. Ne tuhaf annesiniz. Bunları görüp engellemek yerine hırsınızı çocuktan mı çıkarıyorsunuz?

Bencede orda aslinda hakimiyet onda oldugunu göstermek istemis.

Kriz demeyeceğim, ağlayan çocuğu vurarak sakinleştirmek mümkün değildir. Anne babaların pratik çözümüdür bu. Çocukla empati kuramayacak kadar YETİŞKİN olduklarından. 4 yaşında çocuk ne dersi alıyordu o kadar önemli? 5 dk babaannesi avutsaydı da gönlü olup gitseydi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…