kaynanam muradına erdi boşanıyoruz

kaynana sürekli oğlunun evinden çıkmıyorsa ikisinin arasını bozuyorsa o erkek annesiyle mutlu olsun hanım hep arka planda kalarak evlılık yürümez ,kaynana evin hanımının rolünü çalmaktadır erkek şımarmıştır ,kadını mutlu edememiştir hergün gerilimle yaşanmaz

olgunlaşmamış bir erkek modeli daha.kaynana sorun çıkarmayı seven bir tip.daha önceki konunu da okudum kaynında saygısızın tekikeşke daha soğukkanlı olsaydın ve politik davransaydın canım bu kadar yüz göz olmadan orta yolu bulabilirdin belki:26:eğer boşanmak istemiyorsan aileni bu olaya karıştırma eşinle ikinizde sakinleştiğinizde konuş.kaynananı kaynını sevmesen bile saygılı olmaya çalış.bu işler zor sinir bozucu özelliklede eşin seni anlamıyorsa daha da herşey zorlaşıyor.burda iş sana düşüyor canım sabırlı ve sakin olman duygularınla değil mantığınla hareket etmen gerekben bunlarla uğraşamam diyorsanda çocuğun yokken bitir

Allah yardımcın olsun canım. Bence şunu düşün, şimdi boşanmazsan 1-2 sene sonra bir de çocuk olursa sorunların 10 taneyse 100 tane olur. Böylelikle boşanamamak için de bir sürü önemli sebepler eklenir. Bir insanın sadece bir huyunu bile törpülemek ömürlük bir iş. Sen iki yetişkin insanı hatta kaynını da sayarsak 3 kişinin huyunu değiştirebileceğini düşünüyor musun? Bence mümkün değil, ama ben değişirim onlara uyum sağlarım alttan alırım diyorsan başka. İnşallah bu dönemi en az zararla atlatırsın.

onlar zaten evliliği ilk aydan bozma taraftarıydı ben yuvam bozulmasın die haklıda olsam annesinin evine gidip özür diledim her defasında daha çok yıprandım bu da bardağı taşıran son damla oldu bu evden ..s..git diyen biriyle daha ne konuşulur evet eşyalarımı toparlayıp gidicem

onlara uyum sağlamam mümkün değil çünkü her seferinde farklı istekleri oluyor hiç bir zaman mutlu olamadım bundan sonrada olamam sanmıyorum yakışanı yapıcam ve gidicem ben fedakarlık yaptım yeterince her defasında özür dileyen taraf ben oluorum bana küfür edip üstüme yürüyen biriyle özür dilesem ne dilemesem ne

K.valideniz zaten sizi ayirmayi kafasina koymus.

Esiniz desek annesinin eteginin altinda yasiyor.

Boyle bir adam elbette annesini sececek.

Yeni hayatiniz hayirli olsun.

üstelik ben annesine saldırmışım iftira atıo bende ben mi saldırdım dedim evet ben öle gördüm dedi yazık diorum başka bişi demem artık, severek evlendik 7 sene bekledim ben onu annesine düşükün dü ama bu kadarda kör olunmazki be kardeşim kardeşi para vermeyi kesti zaten 1 aydır

ailecek seni ezmişler ,hor görmüşle evlilik bu değil be canım annesi ile senin yerini bilememiş en büyük suç eşinde annesinin kusurlarını görememiş kaynanada tepene çıkmış kaynana bu kozu kullanmış kesinlikle yalvarma !eğer eşin seni istiyorya özür dileyecek istemiyorsa hayatına başka kadınlara gidiş yapacak sen beklemede kal konuşma kendini geri çek,seninde bir gururun var

evet cnm öleydi sabır da bi yere kadar açsın bakalım dava ben beklemedeyim ana oğul mahkeme kapılarında gezsinler kendide 4 yıldır boşanma davası sürüo eşinden boşanmıyor benimde yuvamı yıktı gülsün oynasın

canım kayınvalıden senı ıstemıyordu sanırım en basından ama sende ona fırsat vermıssındır belkı evlendıkten sonra ''bak gördün mü ?'' dedırtmıssın bence esınde bu yuzden annesıne daha da yogunlasmıs valla 7 yıl kımse kımseyı beklemz bu devırde ıyı sabretmıssın.. ben de kayınvalıdemı cok sevmem o da benı ama ıyı kadındr ozunde ara sorarım cok sık olmasa da ayrı sehırlerdeyız zaten bayramdan bayrama gorusuyoruz.. ama benık esım duskun degıl duskun olsa belkı ay da 1 gıderdık cok sıkı fıkı olmaya gerek yok mesafe her zaman ıyıdır..

bizkadinlar cok safiz evlenince tek erkekle evlenilmiyor istesende istemesende aileylede evleniliyor
saniyoruzki evlenince oh esim ve evim oldu ama esin daha sana alisamamisdirki
erkekler cocuk gibi olur aradan yilarda gecse erkekler ana kuzusudurrrr
eskiden beri kaynana gelin cekismesi olur hürrem gibi olmak lazim yoksa eziliriz
politikadan anlamak lazim ögrenene kadar yillar gecer ama
kadin hem kendi ailesini esinin ailesini idare etmeli yokkk adam olacak adam deyilseeee
kadina kalmis bir seyyy gerisiiii

mesafe koymama izin verilmedi çat kapı hergün geldi oğluda gelip gitmesine bişi demedi yemeğe kadar durup yer oğlunuda alır çıkarlar

Canım kendini çok ezdirmişsin.

Her dafasında özür dileyerek azdırmışsın iyice kaynananı.
Eğer eşinden yana umudun yoksa çekme bu eziyeti
Allah hakkında hayırlısını göstersin sana

benim vicdanım rahat ben elimden geleni yaptım bana bir adım gelmediler bu saatden sonra düzelmez
zaten kesin karalıyım boşanıcam dedi .
evede gelmiycekmiş amin allahım bu durumdan kurtarsın beni bir an önce

benim vicdanım rahat ben elimden geleni yaptım bana bir adım gelmediler bu saatden sonra düzelmez
zaten kesin karalıyım boşanıcam dedi .
evede gelmiycekmiş amin allahım bu durumdan kurtarsın beni bir an önce

eve gelmeyeceğini o mu söyledi?

siz mi aradınız, kendisi mi arayıp söyledi?

daha evleneli ne kadar olmus
sana bu cirkinlikleri yasatmislar
sahipsiz sandilar sanirim
babanin sesi cikincada kudurdular

hic kendini ezdirme derim
esinin vicdan yapmasi icin yaptiklari haksizliklari
birde yaziya dök öyle git
istedikleri zaman evlendirip istedikleri zaman bosatacak kadar
aile kavramindan uzaklar demekki

ohooo bide kaynana dulsa gör sen curcunayi, kadinin kocasi yok tabi size sardi

kaynana sana o... mu dedi yoksa yanlismi okudum
eger öyleyse

valla kimse kusura bakmasindan bana o lafi eden babam dahi olsa kovarim evimden:88:

bu saygisizliga susan kocada bosuyorsa oda annesinin pesinden gitsin:88:

sakin geri adim atma, sen cok özür dilemissin simdi sira kaynanada

Tam olarak konuya hakim olamadım ama çekişmeli boşanacaksanız evi terk etmeniz sizi suçlu duruma düşürebilir, aklınızda bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…