konunun daha öncesi bilmiyorum ama burdan okudugum kadarıyla yorum yapma geregı duydum.. sanırım yeni evlisiniz eşiniz annesinin sözünü dinliyor ve sizin ailenizin içinde kayınvalideniz.. aradaki dengeyi sizin kurmanız gerekiyor çünkü doğanın kanunu erkek anneleri oğullarını kıskanır.. siz eşinize o tavizi vermişsiniz çoktan oysa ki aranızda ki en ufak problemleri ailelere yansıtmak yerine eşinizle konussaydınız ya da kayınvalidenizi bu kadar kendi yaşantınıza girdirmeseydiniz kusura bakmayın ama o kayınvali de dilini tutup otururdu. kayınvalidenizi evden kovmanız bana cok acayip geldi sanırım sizde biraz yerinizi bilmiyorsunuz bakın herşeyden önce o bi anne tamam kötü olabilir ama oğlunun da kötü olmasını istemez.. boşanıcaz demişsiniz şunu da unutmayın ki gelen giden den hiçbir zaman iyi olamyacaktır.. bence eşinizle konuşmayı deneyin kavga ıyı bır cozum degıldır umarım hakkınızda hayırlısı olur.. hepımızın esıyle problemlerı oluyordur ıllakı ama bunu aılelerı karıstırarak degıl kendı aranızda cozmeye calısırsanız ıyı bır sonuc elde edersınız kımse kımseyı sevmek zorun da degıldır ama saygı duymak zorundasınız herseyden once o sızden yaşca buyuk ve tecrubeli..
onlar zaten evliliği ilk aydan bozma taraftarıydı ben yuvam bozulmasın die haklıda olsam annesinin evine gidip özür diledim her defasında daha çok yıprandım bu da bardağı taşıran son damla oldu bu evden ..s..git diyen biriyle daha ne konuşulur evet eşyalarımı toparlayıp gidicem
ailecek seni ezmişler ,hor görmüşle evlilik bu değil be canım annesi ile senin yerini bilememiş en büyük suç eşinde annesinin kusurlarını görememiş kaynanada tepene çıkmış kaynana bu kozu kullanmış kesinlikle yalvarma !eğer eşin seni istiyorya özür dileyecek istemiyorsa hayatına başka kadınlara gidiş yapacak sen beklemede kal konuşma kendini geri çek,seninde bir gururun var
üstelik ben annesine saldırmışım iftira atıo bende ben mi saldırdım dedim evet ben öle gördüm dedi yazık diorum başka bişi demem artık, severek evlendik 7 sene bekledim ben onu annesine düşükün dü ama bu kadarda kör olunmazki be kardeşim kardeşi para vermeyi kesti zaten 1 aydır
canım kayınvalıden senı ıstemıyordu sanırım en basından ama sende ona fırsat vermıssındır belkı evlendıkten sonra ''bak gördün mü ?'' dedırtmıssın bence esınde bu yuzden annesıne daha da yogunlasmıs valla 7 yıl kımse kımseyı beklemz bu devırde ıyı sabretmıssın.. ben de kayınvalıdemı cok sevmem o da benı ama ıyı kadındr ozunde ara sorarım cok sık olmasa da ayrı sehırlerdeyız zaten bayramdan bayrama gorusuyoruz.. ama benık esım duskun degıl duskun olsa belkı ay da 1 gıderdık cok sıkı fıkı olmaya gerek yok mesafe her zaman ıyıdır..
onlar zaten evliliği ilk aydan bozma taraftarıydı ben yuvam bozulmasın die haklıda olsam annesinin evine gidip özür diledim her defasında daha çok yıprandım bu da bardağı taşıran son damla oldu bu evden ..s..git diyen biriyle daha ne konuşulur evet eşyalarımı toparlayıp gidicem
benim vicdanım rahat ben elimden geleni yaptım bana bir adım gelmediler bu saatden sonra düzelmez
zaten kesin karalıyım boşanıcam dedi .
evede gelmiycekmiş amin allahım bu durumdan kurtarsın beni bir an önce
eve gelmeyeceğini o mu söyledi?
siz mi aradınız, kendisi mi arayıp söyledi?
kendisi söledi eve gelmiycem dedi
evet cnm öleydi sabır da bi yere kadar açsın bakalım dava ben beklemedeyim ana oğul mahkeme kapılarında gezsinler kendide 4 yıldır boşanma davası sürüo eşinden boşanmıyor benimde yuvamı yıktı gülsün oynasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?