• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam neyapacm arkadaşlar?

Zaten hamileyim bebek geliyor nasıl çalışabilirim :KK1:

Ovv iyice eve bağlı kalacaksınız o zaman bebek doğduktan sonra. O zaman bebek doğunca sadece onunla ilgilenin bilerek, hiçbir işe karışmayın. Bebekle ilgilenmediğiniz anlarda bile ilgileniyormuş gibi davranın.

Eşimle sorunum yokki bosanim. Zaten yeni evliyiz
bundan büyük sorun mu olur?
ayrı evin yok, maddi durum yok, özel hayat yok, kv kahrı çekiyorsun ve kocan seni çok sevdiği için tek güvencen olan altınlarını da alıp bu hayata mahkum etmiş.

sen biraz dişli olsan, ya ayrı ev ya da ben yokum desen ne der? tamam mı der güle güle mi?

Evet ondada hata var ama boşanmak yok bizde
boşanma çek o zaman. adam altınlarını elinden almış, seni anasına babasına hizmetçi olarak tutmuş. çalışmana izin vermiyo, ailene göndermiyo. hala eşimle sorunum yok, boşanma yok bizde :ukala: bu kadar körmüsün. kaynananla mutluluklar o zaman

Ama sürekli çalışmıyor kışın eve geliyor . Sadece yazın çalışıyor böyle

Sürekli iş bulsun

Yani makul değil bu yazdıkların

3 ay çalışıp kat yapacak da eşya düzecek de

Gelin çalışmaz da senin kocan da çalışmıyor

Bir kat kaça yapılır fikrin var mı

Umarım tatilden sıkılmış bu konuyu açmışsındır

Sürekli iş bulsun

Yani makul değil bu yazdıkların

3 ay çalışıp kat yapacak da eşya düzecek de

Gelin çalışmaz da senin kocan da çalışmıyor

Bir kat kaça yapılır fikrin var mı

Umarım tatilden sıkılmış bu konuyu açmışsındır
Ayda dört milyar maaşı var . Ben çalışsam onun kadar alamam

boşanma çek o zaman. adam altınlarını elinden almış, seni anasına babasına hizmetçi olarak tutmuş. çalışmana izin vermiyo, ailene göndermiyo. hala eşimle sorunum yok, boşanma yok bizde :ukala: bu kadar körmüsün. kaynananla mutluluklar o zaman
Eşimle ne konuşmalıyım daha doğrusu nasıl konuşmalıyım ben beceremiyorum

Ayda dört milyar 3 ayda 12 eder aylık 1000 eder

Sen çalışsan aylık 4 almaz da 1,5 alırsın kiraya çıkarsın vs vs

Bu arada 2011 de yani 6 yıl önce maaşım 4000 idi ama hiç kat dikerim bu maaşla demedim

Bu maaşla hem de 3 ay kat mat dikilmez

Yıllık 12000.
Kendisinin hiç yemediğini düşünsek geçiminiz asgari ücretten az.
Asgari ücretle girseniz evet siz daha fazla alirsiniz.
12000'le neyin evini yapacaksa.

bundan büyük sorun mu olur?
ayrı evin yok, maddi durum yok, özel hayat yok, kv kahrı çekiyorsun ve kocan seni çok sevdiği için tek güvencen olan altınlarını da alıp bu hayata mahkum etmiş.

sen biraz dişli olsan, ya ayrı ev ya da ben yokum desen ne der? tamam mı der güle güle mi?
Ben denedim ama Gül e Gül e der

şimdi acı gerçekleri duyman lazım.
sen 96 doğumlusun ama kafan 80 lerde kalmış.
insanlar o dönemlerde her şeye mecburmuş. şimdi ise hiçbir şeye mecbur değiliz.
eskidendi kv ile birlikte yaşamak.
artık herkesin evi ayrı yolu ayrı.

az da olsa senin gibi hata yapanlar var tabi. onlar ya ömür boyu pişman yaşıyor ya da sağlığı gençliği elden gidince ayrı eve çıkabiliyor.

boşanmak eskiden ayıptı. şimdi en doğal hakkın. çünkü sen böyle berbat bir hayata mecbur değilsin. kocandır seversin ve onun hatrı için idare et diyelim. kocan da seni seviyorsa tek damla gözyaşına kıyamaz ayrı ev açardı. neden hep sen fedakar oluyorsun ki? biraz da kocan elini taşın altına koysun.
sen daha 20-21 yaşında körpesin. niye bu yaşta kaldıramayacağın yükleri tek başına taşımaya çalışıyorsun ki?

Back
X