- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
demek ki sevmiyor.Ben denedim ama Gül e Gül e der
tek seven sensin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
demek ki sevmiyor.Ben denedim ama Gül e Gül e der
E tamam gelip biz mi konuşalım?Ben denedim ama Gül e Gül e der
bu tip konulara niye yazıyoruz ki sıkıldım ben artıkO zaman tamam.
Çüzüm belli.
Bu adamı çekmeye devam edeceksin.
Bonus olarak da ailesini de tabii.
Kendin seçmişsin zaten bu hayatı.
Ben de eskisi gibi yazamıyorum zaten.bu tip konulara niye yazıyoruz ki sıkıldım ben artık
muhtemelen bir iki sayfa daha yazılır sonra arka sayfalara doğru kaybolur gider konu
biz ne yapabiliriz ki ?
konu sahibi kocasını seviyor ( sevsin tabi sözümüz yok), bütün bunların kocasının suçu olduğunu anlamıyor, hamile, hamile olmasa da çalışmayacak, çalışmasına izin verilmeyecek, boşanma yok
çözüm hiç bir şekilde yok yani
ve o evin üstüne 1 değil 5 kat çıkılsa gene olmaz
senin eşin yok ki canımEşimle sorunum yokki bosanim. Zaten yeni evliyiz
canım bir bebek arabasının fiyatının 1500 lira olduğu dünyadayızAyda dört milyar maaşı var . Ben çalışsam onun kadar alamam
Ortağıyla beraber kalıyor . Sen istiyorsun ama o nasıl yapacam diyor . Çocuk Ta geliyor ne bilim sorunn oluyreşinin yaşadıgı çalıştıgı yere gitsen bir odada yaşa bundan iyi ,
Evet az önce ağlıyordum o aradı neden ağlıyorsun dedi bende eskiler aklıma geldi ondan dedim. Annenle olmuyor ben ne yapacam falan dedim oda senin niyetin eve gelmemek bahane arıyorsun tamam annenin evinde kal seni almaya gelmicem dedi bende kapattım . Yanı hiçbişey konuşmamda olmuyorEşinle otur güzelce konuş bu evlilik böyle yürümez kv kp evlenmedin ya ?
Kat atmak asla çözüm olamaz, ayrı bi eve çıkmanız şart..
Bu gidişle daha çok üzülürmüşsünüz gibi duruyo bide Doğum yapacaksınız
Yazık valla
...
Sorunun kendisiyle konuşuyorum olmuyor haksız olan ben oluyorum ve neyapabilirim . Şu an annemin evindeyim gitmemeyi bile düşündüm ama ne olacak böyle? Neyapmaliyim bilmiyorum-Ayrı eve çıkın kat yapma haricinde, -kocam istemiyor.
-Çalış işe gir, - kocam istemiyor.
-Bari ailenin yanına git doğumu orada yap, -kocam istemiyor.
-Bizde boşanma olmaz, anne babaya evin en küçüğü bakar.
İçinde bulunduğun durumun özeti bu. Eşimle sorunum yok yazmışsın yukarıda biryerlerde.
Çözümlere verdiğin cevaplar hep kocam istemiyor şeklinde ama, sorun kaynağı biraz daha nettir umarım şimdi.
Demek istediğim daha önce bekarken çalıştım sigorta yok doğru düzgün para geçmedi elime m yani demem oki ben çok haksızlığa uğradım ve inan bana kimse ortaokul mezununa iş vermiyor. Zaten şimdi hamileyim bebek olacak nasıl çalışmayı düşünürüm. Kızımı kimsenin eline emanet edememcanım bir bebek arabasının fiyatının 1500 lira olduğu dünyadayız
3 ay da kazanılan 12 bin ne ki
Eşimi seviyorum ve herşey bunda bitiyorsenin eşin yok ki canım
gerçekten evlilik senin yaşadığın gibi birşey değil
Evimiz ayrı olsa bile ondan kurtulacagimi sanmıyorum çünkü etrafında bu tip insanlar var ve kimse rahat yüzü görmüyor benmi gorecegmkomşum var 40 yaşında.
18 yaşında evlenmiş.
17 yıl kv kp aynı evde yaşamışlar.
en son büyük bir tartışma çıkmış, 5 yıl önce komşum ayrı eve çıkmış. ama kocası hala annesinde yaşıyor.
kocası gündüz gelip birkaç saat durup yatmaya annesine gidiyormuş, kv hasta oluyor diye.
komşum suçu hala kv ye yıkıyor. bizi ayırmak istedi ama başaramadı diyor. zafer kazandığını sanıyor.
5 yıldır kendi evinde yaşıyor ama kocası annesinin evinde yaşıyor.
buna rağmen eşinin kendisini sevdiğini iddia ediyor.
özetle, senin de kaderin buBhreken
sen bu eşe evliliğe kv ye mahkumsun.
çünkü hayata bakışın bu.
Eşim bize bakıyor ailesinin bize katkısı yok aslında .3 ay çalışmakla nasıl ayrı ev kuracaksınız? Bebek geliyor hiçbir şey yiyip içmeseniz o paraya kat falan çıkılmaz. Boşa hayal kurma bence. 3 ay çalışıp 9 ay yatmakta iyiymiş. Ailesine muhtaç eşin ve haliyle sen de, çocuğun da öyle olacak. Ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin olayı seninki.
Ailem bana sordu öyle verdi bende sorun olmaz anne babası zaten iki üç aya ayrılacağız diye tamam dedim ama böyle olacağını bilemezdimBen de eskisi gibi yazamıyorum zaten.
Aynı çözümü öneriyorum hepsine,sabret,alışmaya çalış vs.
Ne diyeyim ki başka?
Ailesinin bile bile evlendirdiği kızı ben mi boşatacam?
Belki aramızda benden daha iyi dusunenle4 vardır diye paylaşmak istedim . Çünkü artık bir şeyler yapmak istiyorum katlanmak istemiyorum .bu tip konulara niye yazıyoruz ki sıkıldım ben artık
muhtemelen bir iki sayfa daha yazılır sonra arka sayfalara doğru kaybolur gider konu
biz ne yapabiliriz ki ?
konu sahibi kocasını seviyor ( sevsin tabi sözümüz yok), bütün bunların kocasının suçu olduğunu anlamıyor, hamile, hamile olmasa da çalışmayacak, çalışmasına izin verilmeyecek, boşanma yok
çözüm hiç bir şekilde yok yani
ve o evin üstüne 1 değil 5 kat çıkılsa gene olmaz