Biri görümcelerimden mi bahsediyorCanım ilk zaferin için tebrikler...Ama öyle kocanın yanında da olur olmaz şeyler deme kız :) :)
Eşin yanında olduğu için şanslısın. KV gerçekten çok beklentili, aşırı bağımlı birisi. İdare etmeye çalış. Eşin şimdilik senin yanında. Ama bu erkekler ana sözünden çıkmıyor. Mutlaka etkileniyor bir şekilde. O yüzden KV ile kazandım kaybettim yarışına girme, mesafeni ve saygını koru.
benim eşimde yeni evliyken öyleydi ama şimdi annesi kardeşleri çooook değerli laf söyletmez evlendiğim adam gitti yerine ana kuzusu geldi
benim eşimde yeni evliyken öyleydi ama şimdi annesi kardeşleri çooook değerli laf söyletmez evlendiğim adam gitti yerine ana kuzusu geldi
görümce:44:ben konudaq birşey mi kaçırdım
görümce göz taşı gördüğün yerde bas taşı
derler :)) sen görümcemisin yoksamm :)
konuda görümceyle ilgili birşey göremedim de onun için sordum.evet görümceyim mahsuru mu var.siz değilmisiniz,ya da olmayacakmısınız
hemende alınıosun canımm laf olsun torba dolsun die yazdım..
bende görümceğim tabiki :))
yok canım alınmadım,ama her konuda bu muhabbetler yapılıyor.yok görümcemisin,yok kaynanamısın.
oğlu annesine herşeyi söyleyebilir, hatta istemeden kırıcı da olabilir, ama bu iki küçük kardeşin kavgası gibidir. Hani kavga ederdik, ederdik; ben asla konuşmam sen böylesin söylesin; hoop 5 dk. sonra herşey biter, pişmanlık başlar. Eşinize iyi yaptın, iyi söyledin mesajı vermenizi tavsiye etmem, eşiniz pişman olduğunda sizin dediklerinizi hatırlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?