kaynanam ofsayta düştü :)))

Biri görümcelerimden mi bahsediyor Canım ilk zaferin için tebrikler...Ama öyle kocanın yanında da olur olmaz şeyler deme kız :) :)

ne kadar sıkmışsınızki kendinizi eşinizin yaptığı durumdan gurur duyuyorsunuz.lakin eşinin yanında annesini bu denli incitebilen birisinin yarın sizede annesinin yanında aynı şekilde davranma ihtimali çok yüksek.sevinciniz kursağınızda kalmasın her türlü tepkiye açık olun..

bence hemen sevinme,
bugün annesini senin yanında tersleyen adam gider,
yarın seni annesinin yanında tersleyen adam geliverir.

hem çok erken başlamışsın annesini çekiştirmeye,
benden sana tavsiye, eşine annesini çekiştirme,
olan sana olur, sen kötü olursun.

Biri görümcelerimden mi bahsediyor Canım ilk zaferin için tebrikler...Ama öyle kocanın yanında da olur olmaz şeyler deme kız :) :)

görümce:44:ben konudaq birşey mi kaçırdım

benim eşimde yeni evliyken öyleydi ama şimdi annesi kardeşleri çooook değerli laf söyletmez evlendiğim adam gitti yerine ana kuzusu geldi

benim eşimde yeni evliyken öyleydi ama şimdi annesi kardeşleri çooook değerli laf söyletmez evlendiğim adam gitti yerine ana kuzusu geldi

yani konu sahibi fazla sevinmesin

cadaloooz kaynana oh içimin yağları eridi valla
ama bu günlerinin değerini bil çünkü erkekler yaşlandıkça analarına daha bir bağlanıyorlar nedense..annesine tahammül edememiş o da demek ki hakikaten çok çekilmez bir şey senin kaynana....ilerde bu şekilde davranır mı bilinmez annesi yaşlandıkça mazur görür ve senin de öyle davranmanı ister tabi ki bu durum katlanılacak gibi değil...
bence bu kaynanadan kurtul canım benim saha dışına fırlat gitsin yuva yıkar böyle kadınlar

ay sanki 30 yillik evli olup,sonunda galibiyeti siz kazanmissiniz gibi konusmussunuz.
evliliginizi iktidar savasi haline getirirseniz elinize hicbirsey gecmez.
esinizin bu tavri sizi yok yere gaza getirmesin.bu kadar kisinin bi bildigi vardir heralde ki ayni seyleri yaziyoruz.
ayrica "keyinvalide adayligindan"bahsetmek gerekirse siz de bi kayinvalide adayisiniz.
kayinvalide olmak sadece erkek annelerine mahsuz bisey degildir.
ben ne kayinvalideler biliyorum gelin annesi olup yine de cadalozluklarindan odun vermeyen!!!!!!!!!!!

Maalesef, bu erkek milletine güvenilmez her an saf değiştirebilirler. Konu sahibi arkadaşım daha çok yeni evlisin daha değirmenin altından ne sular geçecek. Kocanın iki lafıyla ne kayınvaliden yapacağından vazgeçer, ne de kocan annesinden.. Arayı bulsun, kimsenin kalbi kırılmasın yeter..

görümce göz taşı gördüğün yerde bas taşı

derler :)) sen görümcemisin yoksamm :)

konuda görümceyle ilgili birşey göremedim de onun için sordum.evet görümceyim mahsuru mu var.siz değilmisiniz,ya da olmayacakmısınız

canım erkeklere güvenmeye gelmiyor bencede kocana fazla güvenme
anlamadığın bi anda birden bi bakmışsınn hopp anasının kollarının altında...

bu arada bende kayınvalide adayıyımmm
eee napcaz şimdik :26:

konuda görümceyle ilgili birşey göremedim de onun için sordum.evet görümceyim mahsuru mu var.siz değilmisiniz,ya da olmayacakmısınız

hemende alınıosun canımm laf olsun torba dolsun die yazdım..
bende görümceğim tabiki :))

hemende alınıosun canımm laf olsun torba dolsun die yazdım..
bende görümceğim tabiki :))

yok canım alınmadım,ama her konuda bu muhabbetler yapılıyor.yok görümcemisin,yok kaynanamısın.

canım biraz üzerine gelinmiş ama ben seni anladım sadece annesinin senin üzerine geldiğini kocan görsün istemişsin oda görmüşş canım en kötü tatsızlığınız bu olsun aman sen sakın zıt düşme kaynananla unutma ki oda bir annee

yok canım alınmadım,ama her konuda bu muhabbetler yapılıyor.yok görümcemisin,yok kaynanamısın.

sende haklısın valla ne zaman düşüncelerimizi yazsak hemen taraf olarak ayrımcılık yappılıo :))
yok sen kaynanasın ondan öyle diosun yoksen görümcesin ondan öyle düşünüosun:)
insanlar yapılan yorumları tarafsız göz önünde bulunmalı:)
dimii

oğlu annesine herşeyi söyleyebilir, hatta istemeden kırıcı da olabilir, ama bu iki küçük kardeşin kavgası gibidir. Hani kavga ederdik, ederdik; ben asla konuşmam sen böylesin söylesin; hoop 5 dk. sonra herşey biter, pişmanlık başlar. Eşinize iyi yaptın, iyi söyledin mesajı vermenizi tavsiye etmem, eşiniz pişman olduğunda sizin dediklerinizi hatırlar...

çok haklısın sana katılıorum arkadaşımm ama yazdıklarında kararlımısın ona karar veremedim :))) (adından dolayı)

ayni tarzdan kayinvalide benim basimdada var malesef..

benim esim daha 8-9 ay sonra ögrendi annesinin bana karsi olan tavirlarini.
benim kayinvalidem biraz daha kurnaz oldugu icin oglunun yaninda pek laf sokmazdi.

ama simdi hersey ortada..
esim bana hak verdigi halde, annesinin gercek yüzünü bildigi halde asla annesinin hakkinda dedikodu yapmam.
zaten hersey ortada, esim benim tarafimda.
bence sende riske girme, bi kere dinler iki kere dinler... sonra ister istemez annesi oldugu icin onu korumaya baslar ve senin tüm kücük hatalarini elestirir...

bence kayınvalideye anne adayı diye bakmak lazım, evli değilim gerçi diğer arkadaşlar daha iyi bilir ama belki kötü niyetinden öyle yapmıyodur. bütün hayatı boyunca oğlu onunla olmuştu şimdi alışma sürecinde zorluk çekiyodur. sevgiyle yaklaşılan hiçbi ilişki kötü olmaz bence iyi niyetinizle ona kendinizi sevdirebilirsiniz, kendim için de bunu umuyorum ilerde tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…