Gerçekten çok karmaşık yazmışsınız, ben noktaya virgüle pek takılmam ama kelimeleri bile net hatta neti geçtim benzer şekilde bile yazmamışsınız.
Arkadaş üç yıllı evliymiş, eşinin işi nedeniyle başka bir şehirde yaşıyorlarmış ve birgün sonra eşi ve oğluyla birlikte annesinin evine ziyarete gideceklermiş, anladığım kadarıyla ya konu sahibinin eşi ya da konu sahibi yememiş içmemiş kv'ye bu haberi uçurmuş, kv'de de illa bende geleceğim demiş, konu sahibi gelmesini istemiyor, yıllardır kv böyle yapıyormuş, eşiyle yaptığı planlara müdahil oluyormuş ve konu sahibi bu durumdan bıkmış.Eşiyle bu sebepten tartışmışlar, ertesi gün basit bir sebepten tekrar eşiyle tartışma yaşamışlar ve konu sahibinin eşi annesine küfür etmiş, sonra da ağlayıp sızlayıp özür dilemiş, konu sahibinin bebeği daha küçükmüş, şimdi ne yapayım diye soruyor.
yani galiba kısaca bu atladığım detay varsa bilmiyorum.
teşekkür ederim, bende de bir baş dönmesi yarattı okurken, kelimeleri bile bulmaca gibi çözmeye çalıştım :)tebrik ediyorum.ayakta alkışlıyorum..beynim yandı okurken
Ben pek takilmam ama, o kadar karişik ki... Acaba burda ne demek istemiş demekten alikoyamadim kendimi sen iyi cozmussunteşekkür ederim, bende de bir baş dönmesi yarattı okurken, kelimeleri bile bulmaca gibi çözmeye çalıştım :)
Teşekkürler evet aynen boleGerçekten çok karmaşık yazmışsınız, ben noktaya virgüle pek takılmam ama kelimeleri bile net hatta neti geçtim benzer şekilde bile yazmamışsınız.
Arkadaş üç yıllı evliymiş, eşinin işi nedeniyle başka bir şehirde yaşıyorlarmış ve birgün sonra eşi ve oğluyla birlikte annesinin evine ziyarete gideceklermiş, anladığım kadarıyla ya konu sahibinin eşi ya da konu sahibi yememiş içmemiş kv'ye bu haberi uçurmuş, kv'de de illa bende geleceğim demiş, konu sahibi gelmesini istemiyor, yıllardır kv böyle yapıyormuş, eşiyle yaptığı planlara müdahil oluyormuş ve konu sahibi bu durumdan bıkmış.Eşiyle bu sebepten tartışmışlar, ertesi gün basit bir sebepten tekrar eşiyle tartışma yaşamışlar ve konu sahibinin eşi annesine küfür etmiş, sonra da ağlayıp sızlayıp özür dilemiş, konu sahibinin bebeği daha küçükmüş, şimdi ne yapayım diye soruyor.
yani galiba kısaca bu atladığım detay varsa bilmiyorum.
Nası böle yazdım bilmiyorum cocuk salu yorum bi yandanteşekkür ederim, bende de bir baş dönmesi yarattı okurken, kelimeleri bile bulmaca gibi çözmeye çalıştım :)
Ne yapacagimi bilmiyorum,aslinda çok moralimiz iyiydi annesi aradı eşim gideceğimiz soledi,hemen bende gelcem dedi bu sabah kıyamet koptu bebegim korktu agladi ona çok üzüldüm en çok küfürü unutamam geldi diz çöktu özür diledi agladi aslında hiç böle bir adam değildi, annesi nasıl oluyorda böle biseyw sebep oluyor herşeye dinde bizı kavga ettiriyor anlamaiyorum ,pazartesi gidecez biletler alındı valizler hazirlandı, bu moralle ne yapacağım ben iptal et dedim en azından bir kaça hafta etmiyorBir erkek eşinin annesine nasil küfür edebiliyor? Ben bu tarz cümlelerin sinir esnasında yalnışlıkla ağızdan kactigina inanmıyorum acikcasi, boyle şeyler agzi bozuk, fikri bozuk insanlarin agzindan kaçıyor her zaman. Ve buna tepkin sadece bagirmak olmamalı diye düşünüyorum.
Sen ne kadar dişli olursan ol, eşin annesine karsi birsey söylemiyorsa sıkıntı..Ne yapacagimi bilmiyorum,aslinda çok moralimiz iyiydi annesi aradı eşim gideceğimiz soledi,hemen bende gelcem dedi bu sabah kıyamet koptu bebegim korktu agladi ona çok üzüldüm en çok küfürü unutamam geldi diz çöktu özür diledi agladi aslında hiç böle bir adam değildi, annesi nasıl oluyorda böle biseyw sebep oluyor herşeye dinde bizı kavga ettiriyor anlamaiyorum ,pazartesi gidecez biletler alındı valizler hazirlandı, bu moralle ne yapacağım ben iptal et dedim en azından bir kaça hafta etmiyor
Dun eşim telefonda söyledi annesine bende bugün güzel bir dille anlatmaya çalıştım annesine,hala bana dediği şey kadının belki bir kaça günlüğüne gelebilirim benim işim belli olmaz dedi şok içindeyim eşim bu akşam tekrar aramış annesini kesinlikle gelmiyor dedi bu nasıl bişey anlamiyorBiraz Türkçe lütfenKonunu duzenlersen : nokta ,virgül ,paragraf , biz insan evlatlarına büyük bir iyilik etmiş olursun ..
Anneme küfür eden ş.refsizin ne yatağımda ne de evimde yeri olur ..
Eşinle tartışıp duracağına, annesiyle konuşup durumdan rahatsız olduğunu söyle ..
Eşim birde diyoki annemin sana ne zararı var ana kuzusu gb davranıyorsun dedim.tek başımıza bişey yapamayacakmiyiz dedim adam algilayamiyor galiba geri donmiycemSen ne kadar dişli olursan ol, eşin annesine karsi birsey söylemiyorsa sıkıntı..
Allah yardim etsin, sabır versin ne diyelim .siz de kv yi yok sayin keyfinize bakin. Benim bile sinirlerim bozuldu.
Bir kaç güne anneme gidecez:)"binada güne anneme gidicez" ne demek ? anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?