Kaynanam rahat vermiyor

Deep dark

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
216
69
13
39
Arkadaşlar merhaba ,3 yillik evliyim 1 oğlum var şuanda eşimin işi nedeniyle başka bi memleketteyiz binada gün sonra annemin yanına eşimle beraber kısa süreliğine gideceğiz, katamamm eşimi aradı gideceğimiz ogrendı annemlere oda kendi köyünde tutturdu bende gelceguni duye hemen planımız dahil olmaya çalışıyor ta kalkıp uzak yerden gelecek üşenmeden yanliz bırakmak istemiyor dedim ki eşime yaza doğru gelse yanımıza eşim bizi almaya gelecek bi kaç ay sonra simdide dim birlikte plan yaptık işte gezici edicez işlerimiz var falan annesine soledi kadın ısrar ediyor ailem ve eşimle ilgili her plan yaptığımda oda gelmwk istiyor aramızı bozuyor gidiyor sürekli laf sokuyor ,eşimle çok kötü tartistik biz beraber hicbiseyi yapamayacakmiyiz dedim .hep annen mi olacak dedim evlendohimizden beri hep sürekli bizle olmak istoyrsun ne zaman eşimle ailem birarada gelecek olsa yanliz bırakmak istemiyor hemen gelmek istiyor oda huzur kalmadın gündür tartışıyoruz bugün esim sabah kahvaltıda yine biset soledin büyük tartışma oldu,afedersiniz bana hiç solenmeyece bir küfür etti a...s ...m dedi yani anneme kufür etti kendimi kotu hissediyorum .o arada bağırdım oğlum korktu ona sinirlendiginivin küfür etmis guya sonrageldi özür diledi agladi sizi cok seviyorum tarzi seylerr soyledi ne zaman eşimle plan yapsam bunların atamızın bozuyor ben ne ya ocağın şimdi binada güne annemlere gidecez ne heves kaldı ne moral başım ağrıyor hasta gibiyim burnundan geldi bu küfürü unutamam ne yapacahim oğlum 9 aylik küçük siz olsanız bu tarz küfür eden eşinizden ayrilir misiniz?

Biraz Türkçe lütfen Konunu duzenlersen : nokta ,virgül ,paragraf , biz insan evlatlarına büyük bir iyilik etmiş olursun ..

Anneme küfür eden ş.refsizin ne yatağımda ne de evimde yeri olur ..

Eşinle tartışıp duracağına, annesiyle konuşup durumdan rahatsız olduğunu söyle ..

Siz yetişkin bir kadınsınız. İsteklerinizi ya da rahatsızlığınızı eşinizi araya koymadan dile getirmelisiniz. Kayınvalidenize "anne ben eşimle baş başa gitmek istiyorum." diyebilmelisiniz. He bu sebepten eşinizle kavga edecekseniz, hiç olmazsa sebebi olan bir kavga olur. Bir sonuç olur ya da. En kötü ihtimal eşiniz sizinle gelmez. Gelmesin çok da problem değil mis gibi ailenizle zaman geçirin işte.

Gerçekten çok karmaşık yazmışsınız, ben noktaya virgüle pek takılmam ama kelimeleri bile net hatta neti geçtim benzer şekilde bile yazmamışsınız.
Arkadaş üç yıllı evliymiş, eşinin işi nedeniyle başka bir şehirde yaşıyorlarmış ve birgün sonra eşi ve oğluyla birlikte annesinin evine ziyarete gideceklermiş, anladığım kadarıyla ya konu sahibinin eşi ya da konu sahibi yememiş içmemiş kv'ye bu haberi uçurmuş, kv'de de illa bende geleceğim demiş, konu sahibi gelmesini istemiyor, yıllardır kv böyle yapıyormuş, eşiyle yaptığı planlara müdahil oluyormuş ve konu sahibi bu durumdan bıkmış.Eşiyle bu sebepten tartışmışlar, ertesi gün basit bir sebepten tekrar eşiyle tartışma yaşamışlar ve konu sahibinin eşi annesine küfür etmiş, sonra da ağlayıp sızlayıp özür dilemiş, konu sahibinin bebeği daha küçükmüş, şimdi ne yapayım diye soruyor.

yani galiba kısaca bu atladığım detay varsa bilmiyorum.

Şimdi konuya gelecek olursak, kv manyak mı, neden siz ailenize giderken gelmek istiyor? Eşiniz aklını peynir ekmekle mi yemiş kv'nin bu talebini makul karşılayıp üstüne bir de sizinle kavga ediyor, Annenize küfür etmesi hazmedilecek bir şey değil ama bebeğiniz de varmış zor bir durum.Biraz net olun olmaz deyin, daha olmadı anne benim değil mi, ben sizi istemiyorum deyin, eşiniz de gelmezse keyfi bilir.

tebrik ediyorum.ayakta alkışlıyorum..beynim yandı okurken

Teşekkürler evet aynen bole

Bir erkek eşinin annesine nasil küfür edebiliyor? Ben bu tarz cümlelerin sinir esnasında yalnışlıkla ağızdan kactigina inanmıyorum acikcasi, boyle şeyler agzi bozuk, fikri bozuk insanlarin agzindan kaçıyor her zaman. Ve buna tepkin sadece bagirmak olmamalı diye düşünüyorum.

Ne yapacagimi bilmiyorum,aslinda çok moralimiz iyiydi annesi aradı eşim gideceğimiz soledi,hemen bende gelcem dedi bu sabah kıyamet koptu bebegim korktu agladi ona çok üzüldüm en çok küfürü unutamam geldi diz çöktu özür diledi agladi aslında hiç böle bir adam değildi, annesi nasıl oluyorda böle biseyw sebep oluyor herşeye dinde bizı kavga ettiriyor anlamaiyorum ,pazartesi gidecez biletler alındı valizler hazirlandı, bu moralle ne yapacağım ben iptal et dedim en azından bir kaça hafta etmiyor

Sen ne kadar dişli olursan ol, eşin annesine karsi birsey söylemiyorsa sıkıntı..
Allah yardim etsin, sabır versin ne diyelim .siz de kv yi yok sayin keyfinize bakin. Benim bile sinirlerim bozuldu.

Dun eşim telefonda söyledi annesine bende bugün güzel bir dille anlatmaya çalıştım annesine,hala bana dediği şey kadının belki bir kaça günlüğüne gelebilirim benim işim belli olmaz dedi şok içindeyim eşim bu akşam tekrar aramış annesini kesinlikle gelmiyor dedi bu nasıl bişey anlamiyor

Sen ne kadar dişli olursan ol, eşin annesine karsi birsey söylemiyorsa sıkıntı..
Allah yardim etsin, sabır versin ne diyelim .siz de kv yi yok sayin keyfinize bakin. Benim bile sinirlerim bozuldu.
Eşim birde diyoki annemin sana ne zararı var ana kuzusu gb davranıyorsun dedim.tek başımıza bişey yapamayacakmiyiz dedim adam algilayamiyor galiba geri donmiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…