Bugün annesine msj attım gerçekten gelecek mi gelmeyecek mi diye bana demez mi benim işim belli olmaz belki bir kaç gunlugune gelebilirim eşime soledim annesini aradi gelirse eger gercekten bosanscsgiz artij bugün ku küfür olayda dahil dedimŞimdi konuya gelecek olursak, kv manyak mı, neden siz ailenize giderken gelmek istiyor? Eşiniz aklını peynir ekmekle mi yemiş kv'nin bu talebini makul karşılayıp üstüne bir de sizinle kavga ediyor, Annenize küfür etmesi hazmedilecek bir şey değil ama bebeğiniz de varmış zor bir durum.Biraz net olun olmaz deyin, daha olmadı anne benim değil mi, ben sizi istemiyorum deyin, eşiniz de gelmezse keyfi bilir.
Bir kaç güne anneme gidecez:)
Anneme a...s...m dedi bu hafif biseymine boşanması. Bu boşanma oşayını nasıl bu kadar hafife alıyosunuz anlamıyorum. En ufak bi tartışmada "boşanıcam senden" canım sen evin hanımısın eşin de erkeği. Bütün kararşarı sen alamazsın. Tamam biraz haklılık payı var ama eşine de hak vermen gerekiyo biraz. Adamları çıldırtıyosunuz sonra vay efendim niye böyle diyosunuz
Yanlış anlattım sanırım. Küfür etmesi elbette hafife alınacak bişey değil. Ama olayı küfür etmeye getirecek kadar büyük bi sorun göremiyorum. Yani olayı fazla abartmışsınız. Bi bayan olarak eşinizi tatlı dille ikna edebilirdiniz benceAnneme a...s...m dedi bu hafif biseymi
Teşekkür ederim canım. Bütün keyfimii kaçırdı biraz eşimi ailemden kiskaniyor iyi anlaşıyorlar aslında yanliz bırakmak istemiyor diye dusunuyirum koştura koştura gelmek istediğine göre annen bize bu davranışlarıyla ne kadar zarar verginin farkında değil dedim eşim şuan sakinleşti gelecek olursa bize saygı göstermeyip dedim ilişkimiz hiçte ıyi bir sona gitmiyor dedim yani herseferinde Bunu yapması benin delirten şey hep istiyor gelmekinanın ben burda sinir oldum. hiç sevmem öyle davet edilmeden peşe takılanları. bu kim olursa olsun. eğer kayinvalidenizi yanınızda isteseydiniz siz davet ederdiniz zaten. hiç takmayın gelmeyecek demiş sanırım eşiniz. keyfinize bakın. ailenizde üzülmesin
Canım denedim annesi ve eşim ısrar etti gelme konusunda ısrar edince si ir lerim bozukdu benim bağırdım ama o daha kötüsünü yaptiYanlış anlattım sanırım. Küfür etmesi elbette hafife alınacak bişey değil. Ama olayı küfür etmeye getirecek kadar büyük bi sorun göremiyorum. Yani olayı fazla abartmışsınız. Bi bayan olarak eşinizi tatlı dille ikna edebilirdiniz bence
Erkeklerin de öyle sinirleri bozuluyo bize benzemiyolar :) bemce sen eşinle iyi olmaya çalış. Tatlı dille yaklaş ki eşin senden soğumasın kaynanan da çatlasınCanım denedim annesi ve eşim ısrar etti gelme konusunda ısrar edince si ir lerim bozukdu benim bağırdım ama o daha kötüsünü yapti
Bir anlık biseydi ben bağırınca çocuk korktu oda ona sinirlendi ve nana o küfürü etti bende nasıl oldu anlamadim konuşmuştuk konu kapanmistiCanım denedim annesi ve eşim ısrar etti gelme konusunda ısrar edince si ir lerim bozukdu benim bağırdım ama o daha kötüsünü yapti
Haklısın bu konuda canım ınsalalh gelmez tatilimizi mahvetmez gelirse durum karisirErkeklerin de öyle sinirleri bozuluyo bize benzemiyolar :) bemce sen eşinle iyi olmaya çalış. Tatlı dille yaklaş ki eşin senden soğumasın kaynanan da çatlasın
Annesine zaten yeterince dolmuş sen de üstüne gidince patlamış. Mutlu evliliğin sırrı anlayıp, konuyu bikaç günlüğüne kapatıp, ortalık sakinleştiğinde aşkım bak o gün böyle dedin ama ben şöyle düşünüyodum dur. Bi de böyle dene izle bakalım eşini napacakBir anlık biseydi ben bağırınca çocuk korktu oda ona sinirlendi ve nana o küfürü etti bende nasıl oldu anlamadim konuşmuştuk konu kapanmisti
Gelirse de sakin karşıla eşini şaşırt. Hatta iyi davranmayı dene. Eşinle yalnız kalınca da tatlı tatlı konuş düşüncelerini anlat. Sen böyle davranırsan annesinin haksız olduğunu zaten kendisi anlayacaktır.Haklısın bu konuda canım ınsalalh gelmez tatilimizi mahvetmez gelirse durum karisir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?