Kaynanam rahat vermiyor

Bugün annesine msj attım gerçekten gelecek mi gelmeyecek mi diye bana demez mi benim işim belli olmaz belki bir kaç gunlugune gelebilirim eşime soledim annesini aradi gelirse eger gercekten bosanscsgiz artij bugün ku küfür olayda dahil dedim

inanın ben burda sinir oldum. hiç sevmem öyle davet edilmeden peşe takılanları. bu kim olursa olsun. eğer kayinvalidenizi yanınızda isteseydiniz siz davet ederdiniz zaten. hiç takmayın gelmeyecek demiş sanırım eşiniz. keyfinize bakın. ailenizde üzülmesin

ne boşanması. Bu boşanma oşayını nasıl bu kadar hafife alıyosunuz anlamıyorum. En ufak bi tartışmada "boşanıcam senden" canım sen evin hanımısın eşin de erkeği. Bütün kararşarı sen alamazsın. Tamam biraz haklılık payı var ama eşine de hak vermen gerekiyo biraz. Adamları çıldırtıyosunuz sonra vay efendim niye böyle diyosunuz

Anneme a...s...m dedi bu hafif biseymi

Anneme a...s...m dedi bu hafif biseymi
Yanlış anlattım sanırım. Küfür etmesi elbette hafife alınacak bişey değil. Ama olayı küfür etmeye getirecek kadar büyük bi sorun göremiyorum. Yani olayı fazla abartmışsınız. Bi bayan olarak eşinizi tatlı dille ikna edebilirdiniz bence

Teşekkür ederim canım. Bütün keyfimii kaçırdı biraz eşimi ailemden kiskaniyor iyi anlaşıyorlar aslında yanliz bırakmak istemiyor diye dusunuyirum koştura koştura gelmek istediğine göre annen bize bu davranışlarıyla ne kadar zarar verginin farkında değil dedim eşim şuan sakinleşti gelecek olursa bize saygı göstermeyip dedim ilişkimiz hiçte ıyi bir sona gitmiyor dedim yani herseferinde Bunu yapması benin delirten şey hep istiyor gelmek

Canım denedim annesi ve eşim ısrar etti gelme konusunda ısrar edince si ir lerim bozukdu benim bağırdım ama o daha kötüsünü yapti

Canım denedim annesi ve eşim ısrar etti gelme konusunda ısrar edince si ir lerim bozukdu benim bağırdım ama o daha kötüsünü yapti
Erkeklerin de öyle sinirleri bozuluyo bize benzemiyolar :) bemce sen eşinle iyi olmaya çalış. Tatlı dille yaklaş ki eşin senden soğumasın kaynanan da çatlasın

Bir anlık biseydi ben bağırınca çocuk korktu oda ona sinirlendi ve nana o küfürü etti bende nasıl oldu anlamadim konuşmuştuk konu kapanmisti

Bir anlık biseydi ben bağırınca çocuk korktu oda ona sinirlendi ve nana o küfürü etti bende nasıl oldu anlamadim konuşmuştuk konu kapanmisti
Annesine zaten yeterince dolmuş sen de üstüne gidince patlamış. Mutlu evliliğin sırrı anlayıp, konuyu bikaç günlüğüne kapatıp, ortalık sakinleştiğinde aşkım bak o gün böyle dedin ama ben şöyle düşünüyodum dur. Bi de böyle dene izle bakalım eşini napacak

Haklısın bu konuda canım ınsalalh gelmez tatilimizi mahvetmez gelirse durum karisir
Gelirse de sakin karşıla eşini şaşırt. Hatta iyi davranmayı dene. Eşinle yalnız kalınca da tatlı tatlı konuş düşüncelerini anlat. Sen böyle davranırsan annesinin haksız olduğunu zaten kendisi anlayacaktır.

Annenize küfredince ne yaptınız? Böyle bir durum yaşasaydım sanırım kendimi kaybederdim ve ne bulursam kafasına atardım. Anne konusunda aşırı hassas biriyim. Asla affedemezdim.

Sanırım annenize gidecekseniz . Eğer kesin gidiyorsanız, yalnız gidin lütfen. Böyle terbiyesiz bir adamla ailenizi aynı ortamda bulundurmayın. Zaten aynı ortamda bulundukça ve annenizle her yan yana gelişinde mideniz bulanır, ettiği küfür aklınıza gelir. Yani en azından benim öyle olur.

Ayrıca eşiniz sizden özür dilese de değişeceğini sanmayın. Küfür eden, fiziksel ya da psikolojik şiddet gösteren zavallılar asla değişmezler. Çünkü bu karakterleridir. Boşanın ya da boşanmayın demek haddim değil. Ben hazmedemezdim yalnız, buna eminim ve ettiği her küfür için koca denen şahsı pişman ederdim.

Okumaya çalıştım ama pek olmadı sadece anneye küfür etme gibi bir durum anladım. Edemez kesinlikle edemez. Ki bu bile onun ne kadar zayıf bir kişilik olduğunu gösteriyor. Ne olursa olsun böyle bir küfür etmemeli.

Annenize küfür etmiş ben olsam affetmem ama bi ihtimal var o da bundan sora sizi destekler ve annesini haksız görürse barışın yoksa olmaz bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…