Kocasından boşanacak 6 aydır yanimzda geldiğinde beri kaç defa ağladım onun yüzündenAz görüsün, kocaniz varken görüsün hatta.kaynana
Bir kere verdim cevap ağladı bedualar surat asmalari tabi bunu annem memleketen benim yanıma geleceği zaman yaptıCevabını vereceksin bir kere kötü olursun,böyle karşısında sessizce ezik büzük duruyorsan kendini haklı zanneder.
Bebeğin olunca hiç çıkmaz iyice köreklenir evinize. Esinle konuş bir düzen kurun ona daKocasından boşanacak 6 aydır yanimzda geldiğinde beri kaç defa ağladım onun yüzünden
Benim ki elini hiç bir şeye sürmez bende yapmıyorum açıkçası boşandıktan sonra evlenmeyi düşünüyor eşim izin vermiyor bir verse hiç sevmez beni bugün de oğlunun yanında bana diyor sende benim ciğerimsin asla öyle bir şey yok dedim sen sanıyorsin seni ayrı mı tutuyorum evet dedim sustuHizmet beklediği için öyle söylüyor.
Benimkide sürekli baktığı yaşlıları anlatıyor, istiyor ki “bende sana bakarım” diyeyim.En son “amaaan torun boku bile temizlemeyi düşünmüyorum” dedim de aldı mesajı.
“O eskidendi” der geçerim, ağlasın. Çocuğa bile ağladığı için taviz verilmiyor artık kaynana ağlasa ne olacak
Kız baş edemiyorum ki sürekli dedikodu telefon da sabah akşam bedu küfür şiret bir kadın ve bu kadın benim teyzem
Boşanacak inşallah evlenir kendisi ayrı eve gitmek istiyor ama eşim tek oğlan olduğu için vicdan azabı çekerim diyor giderseBebeğin olunca hiç çıkmaz iyice köreklenir evinize. Esinle konuş bir düzen kurun ona da
Önce den çok iyiydi ya evlenince gerçek yüzünü gördümTeyzenin oğluyla mı evlendin?
E yeni mi öğrendin teyzenin karakterini de gittin kuzeninle evlendin be Zeynep?
Önce den çok iyiydi ya evlenince gerçek yüzünü gördüm
Bak bu aklımda kalsın bunu söylerim"Niye anne,kaç gelin gördün? Kızlarını mi kasdediyorsun" de:))
Suna bak hem sana sığınmış kocasından kaçıp, hem seni beğenmiyor hizmet bekliyor
Az yesin hizmetçi tutsun dün eşimle ilk defa tek dışarı çıktık eşime diyor tabi anneni öyle yerlere götürmezsin kıskaç varya"Niye anne,kaç gelin gördün? Kızlarını mi kasdediyorsun" de:))
Suna bak hem sana sığınmış kocasından kaçıp, hem seni beğenmiyor hizmet bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?