Allah hak edene veriyor kısmında delirdim şuan. Valla zerre takma bildiğini oku kendin ve bebeğin onemlisin. Merhametli anlayışlı bı insan olsa kızım çocuğun çok şükür nasip oldu dikkat et der böyle cahil cahil konuşmazKızlar ben bıktım kaynanm dan sürekli şimdiki gelinler nazlılar bir laf edemiyoruz şimdi ki gelinler hamile kaldı ki yerinden kalmıyor iki yılın sonunda oldu çocuğum şuan hamileyim yok şimdikiler iş yapmıyor cevap veriyor gören sancak 5 gelini var hangisinden bahsettiğini anlamıyayim sadece bir oğlu var bir gelini var benden bahsediyor kızlar bu kaynanam çocuğum olmuyor du diye dünyanın lafını vuruyordu bana en son Allah hak edene veriyor dedi çocuk namazın başında Allah a yalvardım ve o ay hamile kaldım benim canımı çok yaktı çok şeyler yaptı bana şuan pek bir iş yapmıyorum daha çok küçük bebeğim yani akıl verin ne yapayım ben
Kendi kızı sanki çok iyi diyorsunuz da teyzenizin kızı o. Evlenirken aklın neredeydi derler insana.Allah'ım varya kendi kızı beş para etmez ama o çok çalışkan temiz aklı merhametli on gün yanımda kaldı Çocukları duvarları sokecklerdi sandalyem krldi duvarlara domates sürüldü TV çizildi halılar batı bakmıyor yatıyor sadece ama kanama göre de ben izin vermemiş yemek yapsınlar kızını istemiyorum evime bakmıyor çocuklarını gelip bakacaksa gelsin başka da istemem
Kız ağır iş yaptırmaya çalışıyor bana elimi sürmüyor um o yüzdenAllah hak edene veriyor kısmında delirdim şuan. Valla zerre takma bildiğini oku kendin ve bebeğin onemlisin. Merhametli anlayışlı bı insan olsa kızım çocuğun çok şükür nasip oldu dikkat et der böyle cahil cahil konuşmaz
Daha neler söylüyor duAllah hak edene veriyor kısmında delirdim şuan. Valla zerre takma bildiğini oku kendin ve bebeğin onemlisin. Merhametli anlayışlı bı insan olsa kızım çocuğun çok şükür nasip oldu dikkat et der böyle cahil cahil konuşmaz
Keşke bilseydim bu yüzünüKendi kızı sanki çok iyi diyorsunuz da teyzenizin kızı o. Evlenirken aklın neredeydi derler insana.
Kocam la hiç bir sıkıntım yok ki kyanam çok zorluyorKendi kızı sanki çok iyi diyorsunuz da teyzenizin kızı o. Evlenirken aklın neredeydi derler insana.
Kız ağır iş yaptırmaya çalışıyor bana elimi sürmüyor um o yüzden
Seni kızı gibi görüyor işte. Anlamıyorsunuz galiba teyzeniz zaten size hizmet ettirmek için oğlu ile evlendirmiş. Teyzenizi, çocuklarını tanımıyor muydunuz? Keşke önceden bilseydim diyorsunuz bir de, insan tanışmadan, anlaşmadan evlenmez. Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz? Teyze oğlu ile evliliği normal görüp gala bilmiyordum ki böyle olduklarını demeniz bu yakın akraba evliliğini normal gördüğünüz çden başka anlama gelmez. Çocuğunuz büyüyünce siz de görümcenizin çocuğu ile evlendirin, nasıl olsa normal size göre.Anne diyorum ya kendi annem dedi öyle söyle seni kızı gibi görsun ama kuma gibi görüyor
Dünyada bir sürü kaynana var zaten teyzeni teyze bıraksaydın keşke.Kız baş edemiyorum ki sürekli dedikodu telefon da sabah akşam bedu küfür şiret bir kadın ve bu kadın benim teyzem
İnsan çok iyi olacağını düşünüyor en başta ama asla öyle değilDünyada bir sürü kaynana var zaten teyzeni teyze bıraksaydın keşke.
Sizi pek fazla anlamdım ama bizde akraba evliliği çok normal ve çok şükür bundan dolayı kimsenin çocuğu engelli değilSeni kızı gibi görüyor işte. Anlamıyorsunuz galiba teyzeniz zaten size hizmet ettirmek için oğlu ile evlendirmiş. Teyzenizi, çocuklarını tanımıyor muydunuz? Keşke önceden bilseydim diyorsunuz bir de, insan tanışmadan, anlaşmadan evlenmez. Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz? Teyze oğlu ile evliliği normal görüp gala bilmiyordum ki böyle olduklarını demeniz bu yakın akraba evliliğini normal gördüğünüz çden başka anlama gelmez. Çocuğunuz büyüyünce siz de görümcenizin çocuğu ile evlendirin, nasıl olsa normal size göre.
Belli anlamadığınız. Çocuğun engelli olmadığı engelli olmayacağı anlamına gelmez. Dünyada teyze oğlunuzdan başka erkek mi yoktu diyeceğim bunu da anlamayacaksınız. Herkes hak ettiğini yaşar, teyze oğlunuzla evlenmeyi normal karşılıyorsunuz ya herşeyi kabul etmek zorundasınız.Sizi pek fazla anlamdım ama bizde akraba evliliği çok normal ve çok şükür bundan dolayı kimsenin çocuğu engelli değil
Kime cevabını verip geçecek teyzesine miCevabını verin geçin , bu yaşta daha boşanmadan birini begensem evlenirim falan diyen biri pek normal gelmedi. Gençler bile bunun derdine düşmüyor
Kaynanam a sinirlenen ben siz benden ne istiyorsunuz bu sinir de ne madem bu şekilde konuşacaksinz mesaj atmayınBelli anlamadığınız. Çocuğun engelli olmadığı engelli olmayacağı anlamına gelmez. Dünyada teyze oğlunuzdan başka erkek mi yoktu diyeceğim bunu da anlamayacaksınız. Herkes hak ettiğini yaşar, teyze oğlunuzla evlenmeyi normal karşılıyorsunuz ya herşeyi kabul etmek zorundasınız.
Hemde çok patavatsız ne dediğini bilmiyor annem e kurban olmuş geldi kadına yanıma beni şikayet etmiş annem e annem ağzının payını vermiş tâbi gidip eltilwrine anlatıyor beni
Şimdi ne söylesem hepinizin tuhafina gidecek ama bizim de böyle yani akraba evliliği fazla ve çok normal geliyorSize nazlı, çıtkırıldım diyene kadar, kendi bağrına taş bassaydi da evliliğini sürdürseydi ozaman niye pes etmiş boşaniyor.Birde teyzenizmiş huyunu suyunu nasıl bilmez insan teyzesinin ya, başka erkek mi yoktu kuzum ya akraba evlilikleri genetik olarak çok tehlikeli
Kaynanıza sinirlendiyseniz kaymamıza söylenenin bana ne yapıp ne yapamayacağımı söyleyemezsiniz. Yaptıklarınız çok normal gibi bir de nasıl konuşacaklarını öğretmeye kalkmayın insanlara. Etrafınıza bakının da biraz evlilik, eş seçimi, aile nasıl olunur öğrenin. Kendi hayatınızı normalleştirmeye çalışmayın.Kaynanam a sinirlenen ben siz benden ne istiyorsunuz bu sinir de ne madem bu şekilde konuşacaksinz mesaj atmayın
Teyzesi olduğu için‘’hak edene veriyor dedi’’
Bu lafın üzerine neden dahala muhatap oluyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?