Kaynanam sürekli şimdi ki gelinler şöyleler böyleler deyip rencide ediyor herkesin içinde

Eşim hiç istemiyor olmaz diyor ama kaynanam eltsi var onunla konuşunca beğendiğim biri olursa oğlumu ikna etmek kolay diyor
Dua et de beğendiği biri çıksın sen de allta kalma ver cevabını her seferinde

Dua et de beğendiği biri çıksın sen de allta kalma ver cevabını her seferi

Dua et de beğendiği biri çıksın sen de allta kalma ver cevabını her seferinde
Yüz göz olmamaya çalışıyorum yoksa asla dilinden kurtulamam eşim de biliyor annesin nasıl olduğunu o yüzden hep benim tarafımı tutuyor ama yinede aynı evde iki kadın olmuyor herşeyi gözüme batıyor artık ben iki büklüm oldum kaç ay önce akşam hastanelik oldum sabahında eşim nöbetçi ydi işe gitti bana bir bardak su bile vermedi hiç acimz bana kocası da belki bu yüzden kaçıp gitti

Çocuğunuzun olmadığını neden biliyor bu kadın seni üzmesine neden izin veriyorsun? He de geç umursama.
Sürekli soruyordu piskoljim bozuldu ameliyat olacaktım hastaneye gidip geliyordum bir defa gelemdi aramadı beni babam arayıp bi güzel kızdı kaynanam kendine gelsin diye ama aynı yani hiç değişmez

Kaynanam da hep eltimle bana bizim gelinler şöyle Nazlı böyle alıngan şöyle yavaş der durur ama kendi kızı jet ski sanki turbo dizel . Yaranamazsin canım boşver mesafeyi koy yeter hele bide çocuk doğunca gör sen eleştiriyi

Sürekli laf söylediğini ve rahatsız olduğunu eşine söyle, benden rahatsız mı sana söylüyor mu falan de.
Mesafeni de koy.

Keşke uzaya ilk kaynanaları toplayıp gönderseler

Allah'ım varya kendi kızı beş para etmez ama o çok çalışkan temiz aklı merhametli on gün yanımda kaldı Çocukları duvarları sokecklerdi sandalyem krldi duvarlara domates sürüldü TV çizildi halılar batı bakmıyor yatıyor sadece ama kanama göre de ben izin vermemiş yemek yapsınlar kızını istemiyorum evime bakmıyor çocuklarını gelip bakacaksa gelsin başka da istemem

Bu benim değil kv nizin tarzı anca bundan anlar sesinizi biraz yükseltip ohoooo gelinlere gelene kadar ne değişik kadınlar var babam annemin ağzına bakar gözünün içine bakar annemsiz nefes alamaz ben de anneme çekmişim benim kocamda aynı babam gibi yanımızda biri varsa soğuk gibi durur ama lafımdan asla çıkmaz ölüp bitiyor benim için ama öyle şirret kadınlar var ki kocaları bıkmış yılları geçmiş beraber çocukları boylarını aşmış adam daha sabredememiş nefret etmiş koymuş kapının önüne koca evinde barınamayan kadın da gelinin kapısına zor atmış kendini gelin olmasa köpekler güler haline bir de gelinleri beğenmezler de ondan sonra izle şovu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…