Evet ne yapsam olmuyor en son çare evlenmesi ve bunu kendisi de istiyorValla seninki sadece kayınvaliden olmadığı için ne mesafe ne başka bir şey pek zor. Boşver ağlasın, kalma altta ne diyeyim
Ne alaka, mezara mı gidiyor . Alt tarafı yeniden evlenecek?Boşanacak inşallah evlenir kendisi ayrı eve gitmek istiyor ama eşim tek oğlan olduğu için vicdan azabı çekerim diyor giderse
Eşim hiç istemiyor olmaz diyor ama kaynanam eltsi var onunla konuşunca beğendiğim biri olursa oğlumu ikna etmek kolay diyorNe alaka, mezara mı gidiyor . Alt tarafı yeniden evlenecek?
Dua et de beğendiği biri çıksınEşim hiç istemiyor olmaz diyor ama kaynanam eltsi var onunla konuşunca beğendiğim biri olursa oğlumu ikna etmek kolay diyor
Dua et de beğendiği biri çıksınsen de allta kalma ver cevabını her seferi
Yüz göz olmamaya çalışıyorum yoksa asla dilinden kurtulamam eşim de biliyor annesin nasıl olduğunu o yüzden hep benim tarafımı tutuyor ama yinede aynı evde iki kadın olmuyor herşeyi gözüme batıyor artık ben iki büklüm oldum kaç ay önce akşam hastanelik oldum sabahında eşim nöbetçi ydi işe gitti bana bir bardak su bile vermedi hiç acimz bana kocası da belki bu yüzden kaçıp gittiDua et de beğendiği biri çıksınsen de allta kalma ver cevabını her seferinde
Sürekli soruyordu piskoljim bozuldu ameliyat olacaktım hastaneye gidip geliyordum bir defa gelemdi aramadı beni babam arayıp bi güzel kızdı kaynanam kendine gelsin diye ama aynı yani hiç değişmezÇocuğunuzun olmadığını neden biliyor bu kadın seni üzmesine neden izin veriyorsun? He de geç umursama.
Kaynanam da hep eltimle bana bizim gelinler şöyle Nazlı böyle alıngan şöyle yavaş der durur ama kendi kızı jet ski sanki turbo dizel . Yaranamazsin canım boşver mesafeyi koy yeter hele bide çocuk doğunca gör sen eleştiriyiKızlar ben bıktım kaynanm dan sürekli şimdiki gelinler nazlılar bir laf edemiyoruz şimdi ki gelinler hamile kaldı ki yerinden kalmıyor iki yılın sonunda oldu çocuğum şuan hamileyim yok şimdikiler iş yapmıyor cevap veriyor gören sancak 5 gelini var hangisinden bahsettiğini anlamıyayim sadece bir oğlu var bir gelini var benden bahsediyor kızlar bu kaynanam çocuğum olmuyor du diye dünyanın lafını vuruyordu bana en son Allah hak edene veriyor dedi çocuk namazın başında Allah a yalvardım ve o ay hamile kaldım benim canımı çok yaktı çok şeyler yaptı bana şuan pek bir iş yapmıyorum daha çok küçük bebeğim yani akıl verin ne yapayım ben
Keşke uzaya ilk kaynanaları toplayıp gönderselerKızlar ben bıktım kaynanm dan sürekli şimdiki gelinler nazlılar bir laf edemiyoruz şimdi ki gelinler hamile kaldı ki yerinden kalmıyor iki yılın sonunda oldu çocuğum şuan hamileyim yok şimdikiler iş yapmıyor cevap veriyor gören sancak 5 gelini var hangisinden bahsettiğini anlamıyayim sadece bir oğlu var bir gelini var benden bahsediyor kızlar bu kaynanam çocuğum olmuyor du diye dünyanın lafını vuruyordu bana en son Allah hak edene veriyor dedi çocuk namazın başında Allah a yalvardım ve o ay hamile kaldım benim canımı çok yaktı çok şeyler yaptı bana şuan pek bir iş yapmıyorum daha çok küçük bebeğim yani akıl verin ne yapayım ben
Anne değil teyze desin daha samimi olur, kaynanası zaten teyzesi imiş."Niye anne,kaç gelin gördün? Kızlarını mi kasdediyorsun" de:))
Suna bak hem sana sığınmış kocasından kaçıp, hem seni beğenmiyor hizmet bekliyor
Bazen kaynanam çok iyi diyorlar çok şaşırıyorum iyi kaynana denk gelmez bizeKeşke uzaya ilk kaynanaları toplayıp gönderseler
Anne diyorum ya kendi annem dedi öyle söyle seni kızı gibi görsun ama kuma gibi görüyorAnne değil teyze desin daha samimi olur, kaynanası zaten teyzesi imiş.
Allah'ım varya kendi kızı beş para etmez ama o çok çalışkan temiz aklı merhametli on gün yanımda kaldı Çocukları duvarları sokecklerdi sandalyem krldi duvarlara domates sürüldü TV çizildi halılar batı bakmıyor yatıyor sadece ama kanama göre de ben izin vermemiş yemek yapsınlar kızını istemiyorum evime bakmıyor çocuklarını gelip bakacaksa gelsin başka da istememKaynanam da hep eltimle bana bizim gelinler şöyle Nazlı böyle alıngan şöyle yavaş der durur ama kendi kızı jet ski sanki turbo dizel . Yaranamazsin canım boşver mesafeyi koy yeter hele bide çocuk doğunca gör sen eleştiriyi
Hemde çok patavatsız ne dediğini bilmiyor annem e kurban olmuş geldi kadına yanıma beni şikayet etmiş annem e annem ağzının payını vermiş tâbi gidip eltilwrine anlatıyor beniKendine eski model bir gelin bulsaymiş o zaman patavatsız kaynananız.
Sanki sen de iyice gaza geldinAnne diyorum ya kendi annem dedi öyle söyle seni kızı gibi görsun ama kuma gibi görüyor
Sanki sen de iyice gaza geldin
Bu benim değil kv nizin tarzı anca bundan anlar sesinizi biraz yükseltip ohoooo gelinlere gelene kadar ne değişik kadınlar var babam annemin ağzına bakar gözünün içine bakar annemsiz nefes alamaz ben de anneme çekmişim benim kocamda aynı babam gibi yanımızda biri varsa soğuk gibi durur ama lafımdan asla çıkmaz ölüp bitiyor benim için ama öyle şirret kadınlar var ki kocaları bıkmış yılları geçmiş beraber çocukları boylarını aşmış adam daha sabredememiş nefret etmiş koymuş kapının önüne koca evinde barınamayan kadın da gelinin kapısına zor atmış kendini gelin olmasa köpekler güler haline bir de gelinleri beğenmezler de ondan sonra izle şovuKızlar ben bıktım kaynanm dan sürekli şimdiki gelinler nazlılar bir laf edemiyoruz şimdi ki gelinler hamile kaldı ki yerinden kalmıyor iki yılın sonunda oldu çocuğum şuan hamileyim yok şimdikiler iş yapmıyor cevap veriyor gören sancak 5 gelini var hangisinden bahsettiğini anlamıyayim sadece bir oğlu var bir gelini var benden bahsediyor kızlar bu kaynanam çocuğum olmuyor du diye dünyanın lafını vuruyordu bana en son Allah hak edene veriyor dedi çocuk namazın başında Allah a yalvardım ve o ay hamile kaldım benim canımı çok yaktı çok şeyler yaptı bana şuan pek bir iş yapmıyorum daha çok küçük bebeğim yani akıl verin ne yapayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?