Kaynanam sürekli şimdi ki gelinler şöyleler böyleler deyip rencide ediyor herkesin içinde

Bu kaynanana takımına bu kadar değer verip ağzından çıkan her sözü takmayın artık ya. Konuşsun dursun.” Biz de ne kaynanalar görüyoruz sesi çıkmıyor gelinin gözüne bakıyor” filan de ya.

Bu kaynanana takımına bu kadar değer verip ağzından çıkan her sözü takmayın artık ya. Konuşsun dursun.” Biz de ne kaynanalar görüyoruz sesi çıkmıyor gelinin gözüne bakıyor” filan de ya.
Ama kaynanası aynı zamanda teyzesi, onlarda normalmiş.

Allah'ım varya kendi kızı beş para etmez ama o çok çalışkan temiz aklı merhametli on gün yanımda kaldı Çocukları duvarları sokecklerdi sandalyem krldi duvarlara domates sürüldü TV çizildi halılar batı bakmıyor yatıyor sadece ama kanama göre de ben izin vermemiş yemek yapsınlar kızını istemiyorum evime bakmıyor çocuklarını gelip bakacaksa gelsin başka da istemem
Ne zannediyorlar ki kızlarını benim görümcem kaynanasin suratına bakmıyor ama annesinin evinden çıkmıyor kayınvalidem de diyor ki kızım merhamtli vefalı sana merhametli kaynanasina değil bizde kendi annemize merhametliyz zaten onlar bizi yerin dibine soksun bizde başımızda taşıyalım onlari

Kime cevabını verip geçecek teyzesine mi 😂😂😂
Teyzesini sadece kayınvalide olarak görüyor o zaman versin geçsin. Akraba evliliği bana aşırı yanlış gelen bir durum ama onlara normal geliyormuş o zaman teyzesi sayılmaz bence dinlemek zorunda değil

Teyzesini sadece kayınvalide olarak görüyor o zaman versin geçsin. Akraba evliliği bana aşırı yanlış gelen bir durum ama onlara normal geliyormuş o zaman teyzesi sayılmaz bence dinlemek zorunda değil
Dinlemek zorunda olmasa kaynanası teyzesi olmazdı. Akraba evliliğinin amacı zaten kadının sesini çıkarmadan herşeyi kabullenmesi.

Kızlar ben bıktım kaynanm dan sürekli şimdiki gelinler nazlılar bir laf edemiyoruz şimdi ki gelinler hamile kaldı ki yerinden kalmıyor iki yılın sonunda oldu çocuğum şuan hamileyim yok şimdikiler iş yapmıyor cevap veriyor gören sancak 5 gelini var hangisinden bahsettiğini anlamıyayim sadece bir oğlu var bir gelini var benden bahsediyor kızlar bu kaynanam çocuğum olmuyor du diye dünyanın lafını vuruyordu bana en son Allah hak edene veriyor dedi çocuk namazın başında Allah a yalvardım ve o ay hamile kaldım benim canımı çok yaktı çok şeyler yaptı bana şuan pek bir iş yapmıyorum daha çok küçük bebeğim yani akıl verin ne yapayım ben
Sürekli değil ama arada o periler geliyor kayınvalidelere ben o an bulunduğum yeri terk ediyorum mutfağa tuvalete falan gidiyorum yada bazen bu muhabbetlerden sonra Allah kimsenin eline koymasın falan diyor. Haklısın anne amin. belli mi olur belki bizler sizin elinize kalırız diyorum 🙈

Ayyy kıskanç. Sende kalıyorsa inadına geç kalk, erken yat, midem bulanıyor diye yemek yapma, sigara içerse evde sigara içme rahatsız oluyorum bunun gibi şeyler söyle.
Kısacası senin evinde rahat edemesin sen alttan alırsan hayatta gitmez.

Yaw biraz dalga geçsenize, başladı millete anlatmaya gelinler şöyle böyle diye hemen oturun yanına gözünüzü berttirin böyle fal yaşı gibi açıp suratına yaklaşın yaaa anne başka ne yapıyorlarmış ne diyorlarmış eee daha daha diye manyaklaşın değneğini saklar

Evet diyin ben çok nazlıyım, iş yapmayı da sevmiyorum. Çocuğumla vakit geçirmek benim için daha önemli. O size laf sokunca suçunuz yüzünüze vurulmuş gibi hissetmeyin. Canınız nasıl isterse öyle yaşarsınız, ona yaranmak gibi bir vazifeniz yok.

Kızlar ben bıktım kaynanm dan sürekli şimdiki gelinler nazlılar bir laf edemiyoruz şimdi ki gelinler hamile kaldı ki yerinden kalmıyor iki yılın sonunda oldu çocuğum şuan hamileyim yok şimdikiler iş yapmıyor cevap veriyor gören sancak 5 gelini var hangisinden bahsettiğini anlamıyayim sadece bir oğlu var bir gelini var benden bahsediyor kızlar bu kaynanam çocuğum olmuyor du diye dünyanın lafını vuruyordu bana en son Allah hak edene veriyor dedi çocuk namazın başında Allah a yalvardım ve o ay hamile kaldım benim canımı çok yaktı çok şeyler yaptı bana şuan pek bir iş yapmıyorum daha çok küçük bebeğim yani akıl verin ne yapayım ben
Simdiki gelinler boyle ise oldugu gibi kabullenmek lazim de.arada canini sikarsa saygi cercevesinde ver cevabini.ezdirme kendini sende.cok dillenmis sen bisey demedikce.

Kaynanam dediğiniz kadın teyzeniz. Önceden iyiydi şimdi kötü oldu. Çünkü önceden teyzenizdi sadece.

Evet ne yapsam olmuyor en son çare evlenmesi ve bunu kendisi de istiyor
Boşandı mi boşanma aşamasında mi ? Daha boşanmadan hemen evlenmek mi istiyor ? Kocana şöyle bir tür ayarlasin annesini geziye yollasın siz de rahat edin geziden sonra da evine geçsin.

Kaynanıza sinirlendiyseniz kaymamıza söylenenin bana ne yapıp ne yapamayacağımı söyleyemezsiniz. Yaptıklarınız çok normal gibi bir de nasıl konuşacaklarını öğretmeye kalkmayın insanlara. Etrafınıza bakının da biraz evlilik, eş seçimi, aile nasıl olunur öğrenin. Kendi hayatınızı normalleştirmeye çalışmayın.
Öncelikle sizden aile nasıl olur onu öğrenecek değilim kedinze bakın beni yargilaman için bu konuyu açmadım bir çok arkadaş burda akraba evliliği yapmıştır bu sizi hiç ilgilendirmiyor hadsizce konuşmayın sizene benim kocam dan size ne oluyor boş konuşuyorsinz salak saçma şekilde

Yeri gelince haknettigi lafı söyleyin hiçbir şey olmamış gibi hayatınıza devam edin. Her istediğini söyleyen istemediğini işitir. Belli ki saçma.bir insan kafaniza da takmayın.

Yeri gelince haknettigi lafı söyleyin hiçbir şey olmamış gibi hayatınıza devam edin. Her istediğini söyleyen istemediğini işitir. Belli ki saçma.bir insan kafaniza da takmayın.
Aynı evde olunca ister istemez takıyorsun ve hamileyim daha da fazla takmaya başladım

Kız ağır iş yaptırmaya çalışıyor bana elimi sürmüyor um o yüzden
Ay sakın sakın sakın asla yapma yani .. benim hamileliğim problemli geçti çok zor zamanlar yaşadım benimkide geliyordu ay perdelerin camların kirlenmiş balkon kirlenmiş bı ara gelip temizliyim derdi asla gelip el atmazdi ama geldikçe ay perdelerin çok kirlenmiş derdi. Ben artık o kadar bunaldım ki kendi başıma karnım burnumda perde yıkadım astım cam sildim. Sonra geliyordu ay ben yapacaktım niye yaptiin diyordu bu kez bana geliyorlardı.. 🧐

Back
X