Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu benim değil kv nizin tarzı anca bundan anlar sesinizi biraz yükseltip ohoooo gelinlere gelene kadar ne değişik kadınlar var babam annemin ağzına bakar gözünün içine bakar annemsiz nefes alamaz ben de anneme çekmişim benim kocamda aynı babam gibi yanımızda biri varsa soğuk gibi durur ama lafımdan asla çıkmaz ölüp bitiyor benim için ama öyle şirret kadınlar var ki kocaları bıkmış yılları geçmiş beraber çocukları boylarını aşmış adam daha sabredememiş nefret etmiş koymuş kapının önüne koca evinde barınamayan kadın da gelinin kapısına zor atmış kendini gelin olmasa köpekler güler haline bir de gelinleri beğenmezler de ondan sonra izle şovu
Eski kvler kötüymüş laf sokup dururmus amannn anne şükür sen öyle değilsin deKızlar ben bıktım kaynanm dan sürekli şimdiki gelinler nazlılar bir laf edemiyoruz şimdi ki gelinler hamile kaldı ki yerinden kalmıyor iki yılın sonunda oldu çocuğum şuan hamileyim yok şimdikiler iş yapmıyor cevap veriyor gören sancak 5 gelini var hangisinden bahsettiğini anlamıyayim sadece bir oğlu var bir gelini var benden bahsediyor kızlar bu kaynanam çocuğum olmuyor du diye dünyanın lafını vuruyordu bana en son Allah hak edene veriyor dedi çocuk namazın başında Allah a yalvardım ve o ay hamile kaldım benim canımı çok yaktı çok şeyler yaptı bana şuan pek bir iş yapmıyorum daha çok küçük bebeğim yani akıl verin ne yapayım ben
Sen doğum yaptıktan sonra evin kiri yola kadar gider diyor aaa neden öyle olsun ki dedim kaynanm var her zaman olmaz dedi bende şimdiye kadar da yoktu evimin işlerini komşum yapmıyor du ben yapıyordumEski kvler kötüymüş laf sokup dururmus amannn anne şükür sen öyle değilsin de![]()
Herkes kendi evinin pisliğiyle ilgilensin beni dert etme anne deSen doğum yaptıktan sonra evin kiri yola kadar gider diyor aaa neden öyle olsun ki dedim kaynanm var her zaman olmaz dedi bende şimdiye kadar da yoktu evimin işlerini komşum yapmıyor du ben yapıyordum
Herkes kendi evinin pisliğiyle ilgilensin beni dert etme anne de![]()
Kasımlar klübü de neyse artık
Gerçekten öyle oğlunu kıskanıyor herkes ayipliyorPsikolojide kaynanalik yapn tipler, ellerindeki ogluyla guc kazandigini sanip, ogullari evlenince de kaybettigini sanarak sacma salak guc yarisina giren tiplerdir. En buyuk sebebi de eslerinden ilgi gorememesidir. Esinden goremedigini oglundan bekler cunku sadece erkek ile guclu olacagini sanar.
Kisacasi kaynananiz, ilgisiz, ozguvensiz ve zavalli ayrica cahil:) bunu dusunurseniz daha az sinirlenirsiniz..
Esinizin bir kabahati yoksa he he diyin gecin kim takar onu, herkes ayipliyordur zaten icinden. Sizin degeriniz eksilmez emin olun. Ne bicim kadin gelinini kiskaniyor derler
Konu açılsın söylüyecem yazarım da sana ama anlar mı bilememSen de “şimdiki kaynanalar empati bilmiyorlar, kişisel gelişimlerini tamamlamamışlar, ben çektim herkes çeksin istiyorlar.” de. Aynen söyle bunları bakalım napacak
Sen söyle, o sana ne tepki verirse sen de ona aynısını yaparsın. oğlunun yanında söyleme bunları, yalnızken söyle. O da sana öyle yapıyordur muhtemelen. Kendini de sakın üzme bu konu yüzünden, umrunda değilmiş gibi davran yoksa bırakmaz bu davranışıKonu açılsın söylüyecem yazarım da sana ama anlar mı bilemem
Bu kaynanalar neden böyle ya yemin ederim o kadar bunaldım ki odan nefes aldırmıyorSen söyle, o sana ne tepki verirse sen de ona aynısını yaparsın. oğlunun yanında söyleme bunları, yalnızken söyle. O da sana öyle yapıyordur muhtemelen. Kendini de sakın üzme bu konu yüzünden, umrunda değilmiş gibi davran yoksa bırakmaz bu davranışı
Sana çok kızdım, çok ağır şeyler yazdım akraba evliliğinden dolayı ama yazdıkların delirtti beni. Bu kadar pismişsin de madem ne işi varmış senin evinde, şimdiye kadar neden mikroptan hastalanıp ölmemişsiniz, çocuk olan bir evde evin içinde sigara içmek nedir? Yok kuzum sen anneni dinleme, annen gibi görme kaynananı, teyzen de olsa kaynanan da olsa anne gibi görülecek yeri yok bu kadının. Çok güzel fikir veren kişiler var burada, dene bence, söyle lafını dön arkanı git.Bu kaynanalar neden böyle ya yemin ederim o kadar bunaldım ki odan nefes aldırmıyor
Daha boşanmadan evlenmeyi düşünen mutlaka yapar merak etme. Az değil ha senin kaynana daEvet ne yapsam olmuyor en son çare evlenmesi ve bunu kendisi de istiyor
43 yaşında genç daha kocamı doldurmaya çalışıyor ama eşim pek oralı olmuyorBu zamanda ne yaparsan yap kimseye yaranamazsın. O yüzden bırak dağınık kalsın.
Yav he he de geç. Politik ol kocanı doldurmasın ama kendinide ezdirme.
Daha boşanmadan evlenmeyi düşünen mutlaka yapar merak etme. Az değil ha senin kaynana dayaşı kaç bu arada onun ?
Söyle lafını otur başka türlüsü mümkün değil. Sen düşünüp uykusuz kalacağına lafını söyle o diğer gelinlerle seni düşünmeye devam etsin.Aynı evde olunca ister istemez takıyorsun ve hamileyim daha da fazla takmaya başladım
Heaaa genç gaynana desene43 yaşında genç daha kocamı doldurmaya çalışıyor ama eşim pek oralı olmuyor
Kızlar ben bıktım kaynanm dan sürekli şimdiki gelinler nazlılar bir laf edemiyoruz şimdi ki gelinler hamile kaldı ki yerinden kalmıyor iki yılın sonunda oldu çocuğum şuan hamileyim yok şimdikiler iş yapmıyor cevap veriyor gören sancak 5 gelini var hangisinden bahsettiğini anlamıyayim sadece bir oğlu var bir gelini var benden bahsediyor kızlar bu kaynanam çocuğum olmuyor du diye dünyanın lafını vuruyordu bana en son Allah hak edene veriyor dedi çocuk namazın başında Allah a yalvardım ve o ay hamile kaldım benim canımı çok yaktı çok şeyler yaptı bana şuan pek bir iş yapmıyorum daha çok küçük bebeğim yani akıl verin ne
Simdiki kaynanalar tam bogmalik de sende.Kızlar ben bıktım kaynanm dan sürekli şimdiki gelinler nazlılar bir laf edemiyoruz şimdi ki gelinler hamile kaldı ki yerinden kalmıyor iki yılın sonunda oldu çocuğum şuan hamileyim yok şimdikiler iş yapmıyor cevap veriyor gören sancak 5 gelini var hangisinden bahsettiğini anlamıyayim sadece bir oğlu var bir gelini var benden bahsediyor kızlar bu kaynanam çocuğum olmuyor du diye dünyanın lafını vuruyordu bana en son Allah hak edene veriyor dedi çocuk namazın başında Allah a yalvardım ve o ay hamile kaldım benim canımı çok yaktı çok şeyler yaptı bana şuan pek bir iş yapmıyorum daha çok küçük bebeğim yani akıl verin ne yapayım ben