Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ki de öyle çok baskıcı kendi yapmaz ama laf ederAy sakın sakın sakın asla yapma yani .. benim hamileliğim problemli geçti çok zor zamanlar yaşadım benimkide geliyordu ay perdelerin camların kirlenmiş balkon kirlenmiş bı ara gelip temizliyim derdi asla gelip el atmazdi ama geldikçe ay perdelerin çok kirlenmiş derdi. Ben artık o kadar bunaldım ki kendi başıma karnım burnumda perde yıkadım astım cam sildim. Sonra geliyordu ay ben yapacaktım niye yaptiin diyordu bu kez bana geliyorlardı..![]()
ipleme.
Çok canınızı sıkarsa. "Ya evet anne şimdiki gelinler böyle, kader işte, naapcan, siz de ne çektiniz be anam"
Ay aynı şekil halada öyle ufacık bebeğim var gelip evi eleştiriyor şunu şöyle yap böyle yap diye bende umrumda değil sorun değil diyorum susuyor. Onlarsan iş bekleyen yok ama madem destek olmuyorsun köstek olma bari.. normalde çok ılımlı bı insanım ama beni ne hale getirdi şaşırıyorum bazenBenim ki de öyle çok baskıcı kendi yapmaz ama laf eder
Çok zorluyorlar insanı gerçekten altan almaya çalışıyorsun salak sanıyorlar cevap veriyorsun terbiyesiz oluyorsun onalrin gözünde ama dönüp kendilerine ve ne dediklerine asla bakmazlarAy aynı şekil halada öyle ufacık bebeğim var gelip evi eleştiriyor şunu şöyle yap böyle yap diye bende umrumda değil sorun değil diyorum susuyor. Onlarsan iş bekleyen yok ama madem destek olmuyorsun köstek olma bari.. normalde çok ılımlı bı insanım ama beni ne hale getirdi şaşırıyorum bazen
Öyle ben normalde cidden sevilen ılımlı bı insanım ama beni bile ne hale getirdi. Bide benimkiyle yüz göz olmamak için he diyip geciyorum yeni gelinim kadın bana eskilerin sürekli verme modunda. Kendine yeni bisey alıyor evine bana eskisini getiriyor zaten sanada alsak bundan alicaktik diyorÇok zorluyorlar insanı gerçekten altan almaya çalışıyorsun salak sanıyorlar cevap veriyorsun terbiyesiz oluyorsun onalrin gözünde ama dönüp kendilerine ve ne dediklerine asla bakmazlar
Senin kaynana fena.Daha boşanmadan yenisini düşünüyor o yüzden bu aralar ne derse delidir he diyip geç. Şuanda senin ve eşinin her şeyi ona batar kıskanır.Boşanma aşamasında
Ciddiye bile alma.Kız bir anlatıyor ben hamileyken çuval kaldirdirdim şimdikiler elini bişeye atmıyor falan filan
Kocanla sıkıntın olmasaydı kaynanan öyle gevşek gevşek konuşamazdıKocam la hiç bir sıkıntım yok ki kyanam çok zorluyor
Bu zihniyette birine ne akil verelim ! Bilim bosuna konusmuyor, akraba evliligi bir nevi ensesttir ! Teyzeni yeni mi tanidinÖncelikle sizden aile nasıl olur onu öğrenecek değilim kedinze bakın beni yargilaman için bu konuyu açmadım bir çok arkadaş burda akraba evliliği yapmıştır bu sizi hiç ilgilendirmiyor hadsizce konuşmayın sizene benim kocam dan size ne oluyor boş konuşuyorsinz salak saçma şekilde
Kasımlar klübünün 5yıldız alması gereken yorumu budurBu benim değil kv nizin tarzı anca bundan anlar sesinizi biraz yükseltip ohoooo gelinlere gelene kadar ne değişik kadınlar var babam annemin ağzına bakar gözünün içine bakar annemsiz nefes alamaz ben de anneme çekmişim benim kocamda aynı babam gibi yanımızda biri varsa soğuk gibi durur ama lafımdan asla çıkmaz ölüp bitiyor benim için ama öyle şirret kadınlar var ki kocaları bıkmış yılları geçmiş beraber çocukları boylarını aşmış adam daha sabredememiş nefret etmiş koymuş kapının önüne koca evinde barınamayan kadın da gelinin kapısına zor atmış kendini gelin olmasa köpekler güler haline bir de gelinleri beğenmezler de ondan sonra izle şovu
Kocası ile sıkıntı olmasına gerek yok ki kaynanası teyzesi, böyle konuş a hakkına oradan sahip görüyor kendiniKocanla sıkıntın olmasaydı kaynanan öyle gevşek gevşek konuşamazdı
balkon yok mu evinizde?Evde sigara içiyor tuvalete içiyor ev leş gibi kokuyor o kadar özledim ki evmin deterjan kokmasini
Keşke hamile kalmadan önce gidip genetik test vs yaptırsaydınız, dünyada erkek mi kalmadı da kuzen evliliği yaptınız?Kız baş edemiyorum ki sürekli dedikodu telefon da sabah akşam bedu küfür şiret bir kadın ve bu kadın benim teyzem
Yaptık bir sıkıntı çıkmadıKeşke hamile kalmadan önce gidip genetik test vs yaptırsaydınız, dünyada erkek mi kalmadı da kuzen evliliği yaptınız?