Kaynanam sürekli şimdi ki gelinler şöyleler böyleler deyip rencide ediyor herkesin içinde

ipleme.
Çok canınızı sıkarsa. "Ya evet anne şimdiki gelinler böyle, kader işte, naapcan, siz de ne çektiniz be anam"

Ay sakın sakın sakın asla yapma yani .. benim hamileliğim problemli geçti çok zor zamanlar yaşadım benimkide geliyordu ay perdelerin camların kirlenmiş balkon kirlenmiş bı ara gelip temizliyim derdi asla gelip el atmazdi ama geldikçe ay perdelerin çok kirlenmiş derdi. Ben artık o kadar bunaldım ki kendi başıma karnım burnumda perde yıkadım astım cam sildim. Sonra geliyordu ay ben yapacaktım niye yaptiin diyordu bu kez bana geliyorlardı.. 🧐
Benim ki de öyle çok baskıcı kendi yapmaz ama laf eder

Benim ki de öyle çok baskıcı kendi yapmaz ama laf eder
Ay aynı şekil halada öyle ufacık bebeğim var gelip evi eleştiriyor şunu şöyle yap böyle yap diye bende umrumda değil sorun değil diyorum susuyor. Onlarsan iş bekleyen yok ama madem destek olmuyorsun köstek olma bari.. normalde çok ılımlı bı insanım ama beni ne hale getirdi şaşırıyorum bazen

Ay aynı şekil halada öyle ufacık bebeğim var gelip evi eleştiriyor şunu şöyle yap böyle yap diye bende umrumda değil sorun değil diyorum susuyor. Onlarsan iş bekleyen yok ama madem destek olmuyorsun köstek olma bari.. normalde çok ılımlı bı insanım ama beni ne hale getirdi şaşırıyorum bazen
Çok zorluyorlar insanı gerçekten altan almaya çalışıyorsun salak sanıyorlar cevap veriyorsun terbiyesiz oluyorsun onalrin gözünde ama dönüp kendilerine ve ne dediklerine asla bakmazlar

Çok zorluyorlar insanı gerçekten altan almaya çalışıyorsun salak sanıyorlar cevap veriyorsun terbiyesiz oluyorsun onalrin gözünde ama dönüp kendilerine ve ne dediklerine asla bakmazlar
Öyle ben normalde cidden sevilen ılımlı bı insanım ama beni bile ne hale getirdi. Bide benimkiyle yüz göz olmamak için he diyip geciyorum yeni gelinim kadın bana eskilerin sürekli verme modunda. Kendine yeni bisey alıyor evine bana eskisini getiriyor zaten sanada alsak bundan alicaktik diyor😀

Kocasından ayrılacak ve senin evine gelmiş bir de bunları mı diyor
Ben olsam söylerdim kocama bizde kalmasın diye
Onla ömür geçmez

Ya böyle birlikte kalıp yüzüne gülüp arkadan konuşmalarınız dert yanmalarınız yok mu bitiyorum valla 🤣
kalmasını istemiyorum de geç alır valizimi çıkar giderim evden milletin kaprisini kahrını mı çekicem bu kadar pasif olursanız tepenize de binerler başka şeyler de yaparlar

Amannnnn bosverin .fazla görüşmeyin en guzel günlerinizi iyi gecirin .saglikla alin bebegi kucağınıza.yavv he he deyin gecsin

Hiçççç umursamayın. Hele çoçuk konusunda dediğini hatırlatıp çok kırıyorsunuz, bu nasıl üslüp deyip kayınvalideniz ile konuşmayı en az düzeye indirin. Kimseyi de bu süreçte takmamaya çalışın. Bende hamileyim. Kilo aldım diye sürekli kayınvalidem iyi kilo almışsın iyi kilo almışsın diyip durdu. Bende eşime dedim ki “ bu süreçte kim bana kilolu derse en baş düşmanım haberin olsun”☺️ neyse yaa bu insanları takmayın tek diyeceğim bu

Öncelikle sizden aile nasıl olur onu öğrenecek değilim kedinze bakın beni yargilaman için bu konuyu açmadım bir çok arkadaş burda akraba evliliği yapmıştır bu sizi hiç ilgilendirmiyor hadsizce konuşmayın sizene benim kocam dan size ne oluyor boş konuşuyorsinz salak saçma şekilde
Bu zihniyette birine ne akil verelim ! Bilim bosuna konusmuyor, akraba evliligi bir nevi ensesttir ! Teyzeni yeni mi tanidin 🥴 Sosyal ortam yok, egitim yok, gidip kardes denilecek kisiyle nikah kiyiyorsunuz. Peh... Ortada disleksi cocuklar geziyor, algi problemi yasiyor, kucuk yasta gozluk takiyor, dolu saglik problemi ile ugrasiyor. Bunlari anlaman icin egitimin olmasi lazim, otur cek teyzenin yaptiklarini. Tatava yapma

Ahh ahh eski kaynanalar gelinlerine dirseklerine kadar altın yaparmış, sigara da içmezlermiş ayıp bilirlermiş, gelinleri çocukla uğraşırken evin işlerini yaparmış, şimdi olgun bilge kaynanalar neredeeee... Demelisin 😉

Bu benim değil kv nizin tarzı anca bundan anlar sesinizi biraz yükseltip ohoooo gelinlere gelene kadar ne değişik kadınlar var babam annemin ağzına bakar gözünün içine bakar annemsiz nefes alamaz ben de anneme çekmişim benim kocamda aynı babam gibi yanımızda biri varsa soğuk gibi durur ama lafımdan asla çıkmaz ölüp bitiyor benim için ama öyle şirret kadınlar var ki kocaları bıkmış yılları geçmiş beraber çocukları boylarını aşmış adam daha sabredememiş nefret etmiş koymuş kapının önüne koca evinde barınamayan kadın da gelinin kapısına zor atmış kendini gelin olmasa köpekler güler haline bir de gelinleri beğenmezler de ondan sonra izle şovu
Kasımlar klübünün 5yıldız alması gereken yorumu budur 🌟 🌟🌟🌟🌟🌟🌟💯💯💯💯💯💯💯💯😆😆😆😁

Back
X