Kaynanam ve altınlarım

çok güzel söylüyosun arkadaşım ama nasıl sakinleşicem onu bilmiyorum.tek bildiğim var bi daha asla görüşmicem onlarla.bileziklerimi verselerde vermeselerde bitti artık o iş.ne giderim ne gelsinler.hee çok yalvarıp gelmeye kalkarlarsa eşimde dayanamaz tmm derse alırım çocuğumu onlar gidene kadar kalaırım annemin evinde.kesinlikle karşılaşmak istemiyorum bu saatten sonra.eşimde karışamaz zaten bu konuda

ohaaaaaa dıyorum yaaaa cusss yanı kızlar cok ozur dılerım ama resmen yaptıkları hırsızlık gıdıp sıkayet dahı edebılırsın ne demek ıs kurmuslar senın altınlarına guvenıp mı gorumcenı dogurdu.hemen ıste sakın ustunden vakıt gecmesıne ızın verme unutulur gıder sonra kac gramdı vs bılıomusun bıde 20 tane bılezık dıosun en adılerı bıle en az 20 25 mılyar eder bu devırde hele de evını kuramamıs bırı ıcın cok cok buyuk bı rakam nasıl almayı planlıosn

ah tatlım ah 3-5 sayfa geriyi okusan görürsün aslında alabilirmiyim ondan da emin değilim artık.çirkeflikte üstlerine yok maşallah

Bu konu dun aksam ruyalarima girdi yeminlee.
Nasil sinir olup kafama taktiysam artik...

baştan kumpas kurmuşlar güveniyosan bırak falan... olaya bak ağzım açık kaldı nitellikli dolandırıcılık bu yaptıkları

uzun zaman önce bir konu açılmıştı burda görümce hanımefendinin evine geliyor, konu sahibi de namaz kılması için kendi yatak odasını hazırlıyordu. o günlerde de konu sahibinin 2 tane yüzüğü kayboluyordu. sonra birlikte bir akrabanın düğününe gidiyorlardı. konu sahibi bir bakıyordu görümcenin parmağında kendi yüzükleri.
eşi utancından yerin dibine giriyordu gidip istemiyorlardı çirkefler diye kesin iftira attınız derler diye.

kayınpederiniz yok mu onu da arayın. erkeklik gururu vardır belki...

hee kp biraz daha normal onlara göre.zaten işi kv ile görümcem karar verip yapmışlar.kp de haberi yokmuş.yaw sen niye geldin dünyaya diyip duruyo kv e.milleti huzursuz etmekten başka işin yok diyo.ama adam da mahçup oldu ama şimdi nerden çıkarıp versin.görümcem e baskı yapılması lazım arabanı sat falan vs.uğraşıcam bakalım.kurtarabildiğim kadarı kar

Baskidan falan anlamaz gulum bunlar. Ya avukata ya da polise gidicen. Esini bile bekleme yarin ilk isin adliyeye gitmek olsun. Yoksa baska turlu altinlarini hayatta alamazsin bizden soylemesi.

arkadaşımın ablası yaşadı aynısını o yüzden konu ilgimi çekti. ama az eli maşalı değildi o ablam da. gitti görümcesinin eşinin ailesini aradı. 50 tane laf etti gelininiz benim altınlarımı çaldı oğlunuz göz yumdu dedi. inanın bana her gün bıkmadan usanmadan defalarca arayıp sadece bağırdı çağırdı. o telefon hiç kapanmadı. yerinizde olsam karakterinizi bir tarafa bırakırdım. inanın bu ülkede bunları yaşayan çok kişi var. hepsi de sineye çekiyor.

Arabalarını satmayıp sizin altınlarla mı iş kurmuşlar. Hem de sizden habersiz. Bence altınlarınızı derhal geri isteyin...

istemem mi istiyorum bi sürü şey söyledim.iyice arsızlığa vurdular işi.

butun sayfaları okuyamadım ama merak ettim ne diyorlar ne acıklama yapıyorlar peki ..? resmen dolandırıcılık bu.. dumur oldum su an.

aynen katliyorum!Ay,bu neee ya..ver gelinim,al kizim!Bence butun suc kv.nasil veriyor kizina onun olmayan emanetini...Allahim daha neler okuyorum!Gorumcende de utanma sikilma yok.Ben olsam annem verse bile hayatta almazdim....madem is kuracak bankadan kredi ceksin ama malum faiz var

istemem mi istiyorum bi sürü şey söyledim.iyice arsızlığa vurdular işi.

Onlar 1 arsızsa sen 10 kere arsız olacaksın. Yoksa araya aracıları hatır gönüllü insan sokup anlaşmaya bile çalışırlar. Eşinde almasın bilezik falan. Evinden çocuğundan kısıp alacağı bileziğin ne anlamı kaldı?

butun sayfaları okuyamadım ama merak ettim ne diyorlar ne acıklama yapıyorlar peki ..? resmen dolandırıcılık bu.. dumur oldum su an.

bütün sayfaları okuyamayan arkadaşlar için alın size kv açıklaması,copy-paste yaptım dünküğ konuşmamız

eşimin bana geri dönmesine fırsat vermeden kv aradı.saydıda saydı utanmadan.çocukları olacakmışta.o yüzden biz dedik bunlarla iş kurun diye bilmem ne.bende saydım tabii durmadım.o bilezikler seninmide sen diyosun alın bunlarla iş kurun diye ne hakkın var dedim.onun çocuğu olacaksa benimde çocuğum var.bizimde evimiz barkımız eşyamız yok dedim.arkadaşların çoğu biliyor zaten ben çocuğumla hala kendi bekar evimde oturuyorum.neymiş efendim.biraz daha sabredin orda oturun almayın eşya zamanı gelince biz sizede yardım ederiz dedi.bende dedimki senin yardım edecek gücün varsa kızına etseydin benim altınlarımı niye kullanıyosun.diyecek laf bulamadı tabii fena olmuş birden ateş basmış hanımefendiyi.bağırdı çağırdı daha çok yanarsın dedim bende o bilezikler gelecek dedim.eşimde arkadan sürekli arayıp duruyodu beni.dur şimdide ona dönücem bakalım daha neler olcak allahın gerizekalıları

Son düzenleme:
Hadi diğer akrabaları falan geçtim de, annen baban kardeşin sana bulup buluşturup en mutlu gününde altın alıyorlar, elin adamı gidi o altını senin haberin olmadan işine yatırıyor. Bu ne cürret.

Bence hiç kavgaya bulaşma, açıkça rest çek. Eşine ya altınlarım hemen bana döner ya da altınlar için mahkeme açarım de. Ben olsam tam da bunu yapardım. Şimdi kalkar millete bir şey dersen pişkinlik yaparlar, deli olursun. Hiç bulaşmadan hallet.

insanlar nasil cinnet geçiriyo $imdi daha iyi anliyorum senin konu sayesinde cecillia

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…