ohaaaaaa dıyorum yaaaa cusss yanı kızlar cok ozur dılerım ama resmen yaptıkları hırsızlık gıdıp sıkayet dahı edebılırsın ne demek ıs kurmuslar senın altınlarına guvenıp mı gorumcenı dogurdu.hemen ıste sakın ustunden vakıt gecmesıne ızın verme unutulur gıder sonra kac gramdı vs bılıomusun bıde 20 tane bılezık dıosun en adılerı bıle en az 20 25 mılyar eder bu devırde hele de evını kuramamıs bırı ıcın cok cok buyuk bı rakam nasıl almayı planlıosn
hee kp biraz daha normal onlara göre.zaten işi kv ile görümcem karar verip yapmışlar.kp de haberi yokmuş.yaw sen niye geldin dünyaya diyip duruyo kv e.milleti huzursuz etmekten başka işin yok diyo.ama adam da mahçup oldu ama şimdi nerden çıkarıp versin.görümcem e baskı yapılması lazım arabanı sat falan vs.uğraşıcam bakalım.kurtarabildiğim kadarı kar
ben olsam başta vermezdim altınları ki vermedim, velev ki verdim ve böyle bişey yaptılar derhal isterim bileziklerimi işi mi batırıyolar bulup buluşturuyolar mı çalıp çırpıyolar mı kendileri bilir, öyle terbiyesizlik mi olur, önce kv'yi arar iyi bi sayarım heralde güveniyosan bırak demeyi biliyodun damadınamı yedirdin benim bilezikleri derim, eşimde topu neden bana atıp sıyrılıyo onuda iyi bi haşlardım, 1 hafta içinde altınlarımı istiyorum nokta bitti finito.
istemem mi istiyorum bi sürü şey söyledim.iyice arsızlığa vurdular işi.
butun sayfaları okuyamadım ama merak ettim ne diyorlar ne acıklama yapıyorlar peki ..? resmen dolandırıcılık bu.. dumur oldum su an.
insanlar nasil cinnet geçiriyo $imdi daha iyi anliyorum senin konu sayesinde cecillia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?