- 26 Ağustos 2010
- 1.950
- 989
- 373
- 34
Bence bir avukata arattırın.(ya da avukat rolü yapabilen tok sesli bir arkadaşa) Desin ki tebliğ için aradım, yasal olarak 1 ay süreniz başladı bu süre içinde ödeme yapmazsanız dava açılacak. Biz resimlerden gramını sayısını vb. tespit ettik. İşte bu işin şu şu sayılı kanuna göre bu kadar cezası var. Hapis ya da para cezası.
Sende sonra teli aç davanızı açtım haberiniz olsun, bundan sonra derdinizi emniyete anlatırsınız de kapat. Eşin destek verirse haberi olsun. Olmazsa ödenene kadar anlatmazsın.
Kredi çektikleri gibi anında öderler.
valla kızlar benim bünye bu kadarını kaldıramadı bugün doğru dürüst kafamı kaldıramadım yastıktan,çocuğumun karnını zor doyurdum düşünün yani.dava açasım var ama bu seferde hırsız bile olsalar eşimin ailesi,onu da yapamıyorum.eşim ısrarla nolur sinirlenme tamam ben alıcam diyo,oısrarla onlarıda arıyo ama eşimin her arayışında onlar geri beni arıyo,çocuğumu doldurup doldurup benim üstüme yolluyon diyo,eşimin haberi olmadığından eminim bu pisliği yaptıklarında.daha dün öğrendi o da.ev bakıcaz deyince hemen eşime sölediler,bileziklere güvenmesinler diye mi düşündüler,ya da artk eşim yanıma geliyo bilezkleri isticez diye mi,bilmiyorum.görümcem diyo vericez bilezklerini zaten biz hepsinin gramını ölçtürdük fdiyo,senin ölçtürmen beni ilgilendrmez ben zaten biliyom toplamda kaç gr olduğunu dedim,zaten annemden öğrendim gramlarını,bilmediğim halamların taktığı vardı onlarıda arayıp sordu annem ayıp değil ya.
yoo niye kızayım tatlım bende farklı bişi düşünmüyorum zaten.zaten önceki sayfalarda demiştim.görümcem her ay bir bilezik vermeyi teklif etti.onada 5-6 sonra başlayacakmış.ama ben bunu kabul etmiyorum tabii çünkü zerre güvenmiyorum onlara artık.eşim gerçekten uğraşıyor biliyorum,ama inanılmaz utanıyor şu an eşim benden.bana karşı çok mahçup.ne desen haklısın diyo zaten.ama haklı olmak benim bileziklerimi geri getirmiyo
kız eşime söylüyorumda diğer taraf amma çirkef şimdi yine aradılarda bana diyolar ki senin kocan dr yine yaparsınız evi bi şekilde kurarsınız.ben delirmiyimde kim delirsin ya ben kafayı yicem artık.ne alakası var eşimin yaptığı işle.onları benim ailemin taktıkları diyorum laftanda anlamıyorlar.vicdansız gelin oldum ben şimdi.
Arkadasım nolur gözünü seviim gecen sayfalarda bi arkadas yazmis birini arat avukatmis gibi konussun diye nolur yap vallaha billaha icime dert oldu hicbiseye odaklanamiyorum su olay yüzünden. İnsallah sen galip gelirsin yoksa deli olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?