Kaynanam ve altınlarım

Katılıyorum bunu yap aynı zamanda bilgisayardan da bi belge hazırla kapılarına gönder. Işin ciddiyetini anlasınlar.
Allahım insanları nasıl hale düşürüyorlar valla utanma ar kalmamış hadi kv görümce tamam da enişte nasıl kabul etti bir değil üç degil 20bilezik neyine güvendi yaa

valla kızlar benim bünye bu kadarını kaldıramadı bugün doğru dürüst kafamı kaldıramadım yastıktan,çocuğumun karnını zor doyurdum düşünün yani.dava açasım var ama bu seferde hırsız bile olsalar eşimin ailesi,onu da yapamıyorum.eşim ısrarla nolur sinirlenme tamam ben alıcam diyo,oısrarla onlarıda arıyo ama eşimin her arayışında onlar geri beni arıyo,çocuğumu doldurup doldurup benim üstüme yolluyon diyo,eşimin haberi olmadığından eminim bu pisliği yaptıklarında.daha dün öğrendi o da.ev bakıcaz deyince hemen eşime sölediler,bileziklere güvenmesinler diye mi düşündüler,ya da artk eşim yanıma geliyo bilezkleri isticez diye mi,bilmiyorum.görümcem diyo vericez bilezklerini zaten biz hepsinin gramını ölçtürdük fdiyo,senin ölçtürmen beni ilgilendrmez ben zaten biliyom toplamda kaç gr olduğunu dedim,zaten annemden öğrendim gramlarını,bilmediğim halamların taktığı vardı onlarıda arayıp sordu annem ayıp değil ya.

i$i mahkemeye dokmezden zor alirsin sen bu altinlari
çok uzuldum, ben e$ime vermiyorum onlar çocuklarimin diyorum..
sen demedinmi batirir i$ini diye eni$te , i$ kurmu$ madem kredi çeksin , i$ batarsa hiç odeyemez

e$inin olan para zaten senin , o paradan alinan altin da zaten senin oluyor ...

dedim canım dememmi,enişten o işide batırır zaten dedim,eşim ailesinede söyledi,şimdiye kadar hangi işi becerdide gitti iş kurdu dedi,o bilezkjler eşimin nasıl böyle bişeyde ortaya koyarsınız dedi.hatta gitsin sigortalı bi işe girsin herkes gibi,ille kendi işinin patronu olması şart mı diye,bizim paramızla hem de.

Dikkat et kendine, sonuçta eşin senin yanında. Eşini de al karşına adam akıllı konuşun eşini çok sevebilirsin ama ailesine karşı saygı her zaman karşılıklıdır. Şu durumda sen dava açıcam desen eşin sana ne kadar kızıp darılabilir ki?

Şurada duyduğumu başka bir yerde duymadım inan.
Olacak iş değil bu yaşananlar.
Ne cüret , nasıl bir anlayış.
Pes diyorum başka bir şey diyemiyorum.
Baştan planlanmış demek ki.

Hadsizligin daniskası...

Örnek olsun bu durum yeni evlenecek çiftlere ya da bekâr genç kızlarımıza asla asla altınlarınızı kimseye vermeyin ..

Götürün kasa kiralayın orada kalsın...Saçmalıktan öte degil..Neymiş siz sahip çıkamazsınız biz sahip çıkarız ! Sanki altına sahip çıkma işi yaş olgunluğuna bağlı :)

Neyseki kocan senin yanında sakın onu kandırmalarına izin verme tez elden almaya bakın altınlarınızı..

Onlar senin mehirin hem nasıl izin almadan verirler ..

Kıyameti koparmıştım ben...

planlı olduğu kesin zaten,baksana hatun benim bileziklere güvenip aşılama bile yaptırmış.benim eşim çalışmıyor olsa,ben doğacak çocuğu düşünüp öyle bişey yapmam en azından.daha yaşın genç görümcem 26 yaşında.eşin bi iş bulsun çalışsın ondan sonra aşılama yaptıraydın.bide benim karşıma bunu getiriyorlar.yazık değilmi çocukları olacak mecbur iş lazımdı diye.banane,aşılamayı yaptırırkende işi yoktu kocasının yaptırmasaymış

Son düzenleme:
son durum ne peki canim yani esin ne diyor görümcenin ödeyecegiz demesine inaniyormu?
off cok zor bir durum ya...

isi batirsalar bile bileziklerin ederini biraraya getiremezler bence...
kredi cekip verirler desem.. öyle olsa bastan krediyle kurarlardi islerini....
taksit taksit verecekler desem... her ay 1 bilezik yapsalar yine sürer sana nerdeyse 2 sene... ki bu arada islerinin batmayacagi ne malum...

ve tabi bilezikler size simdi lazim ev kuracagiz diyorsun...

of ooooooooooffffff valla ben catliyorum surda senin yerine ...
inan seni teselli edecek seyler yazmak isterdim ama böyle durumlarda maalesef gercekci olmak gerekiyor.

aci ama gercek dedikleri bu olsa gerek... sen o bilezikleri hepsini birarada görmeyi unut desem bana kizarmisin??

yoo niye kızayım tatlım bende farklı bişi düşünmüyorum zaten.zaten önceki sayfalarda demiştim.görümcem her ay bir bilezik vermeyi teklif etti.onada 5-6 sonra başlayacakmış.ama ben bunu kabul etmiyorum tabii çünkü zerre güvenmiyorum onlara artık.eşim gerçekten uğraşıyor biliyorum,ama inanılmaz utanıyor şu an eşim benden.bana karşı çok mahçup.ne desen haklısın diyo zaten.ama haklı olmak benim bileziklerimi geri getirmiyo

valla canım dünden beri senin konunu düşünüyorum
o kadar tepemi attırdı düşün
ben olsam saçını başını yolardım onların
davayla da kalmazdı yani

dogru söylüyorsun canim bende hakli oldugum konuda birisi bana sürekli haklisin deyince uyuz oluyorum. dedigin gibi hakli olmam bana ne kazandiriyor ki sürekli haklisin haklisin deniyor degilmi? icraat lazim icraat. esin sana karsi ne kadar mahcup olsada sakin ama sakin ona aciyip konuyu kapatma. isi icraate döksün. senin ailen böyle bisey yapsa senin haklisin demenle o konuyu kapatacakmiydi sana aciyip? sanmiyorum... o yüzden yumusak davranma! tamam senin sucun degil ama bu olayi cözmesi gereken sensin de. gerekirse restini cek. empati yapmasini sagla. örnekler ver. benim ailem yapsaydi filan... kizkardesin ac acikta degildi cocuguda vardi allah bagislasin de ona ragmen ac gözlülük yapip altinlarima göz koydular bizimse daha bir evimiz esyalarimiz yok de. bunu yapan vijdan merhamet yoksunudur simdi bize bunu yapan bizi magdur eden ilerde kimbilir neler yapar hakkimizi cocugumun hakkini onlarda koyma de...

kız eşime söylüyorumda diğer taraf amma çirkef şimdi yine aradılarda bana diyolar ki senin kocan dr yine yaparsınız evi bi şekilde kurarsınız.ben delirmiyimde kim delirsin ya ben kafayı yicem artık.ne alakası var eşimin yaptığı işle.onları benim ailemin taktıkları diyorum laftanda anlamıyorlar.vicdansız gelin oldum ben şimdi.

bunlar kocandan da korkmuyorlar pes vallahi biz burada sinir sahibi olduk

e sana doktor koca vermişler ya ona dua et hesabı...lafa bak.

peki eşin ikna edememiş mi?

Arkadasım nolur gözünü seviim gecen sayfalarda bi arkadas yazmis birini arat avukatmis gibi konussun diye nolur yap vallaha billaha icime dert oldu hicbiseye odaklanamiyorum su olay yüzünden. İnsallah sen galip gelirsin yoksa deli olucam

Son düzenleme:
en son onada aynısını demişler işte,senin imkanın var sen bi şekilde yaparssın bu yavrucaklar napsın diye,ama eşimde mantıksız olduğunu kabul ediyo,sormadınız,izin almadınız belki bizimde onlara güvenip planladığımız bişeyler var diye,oldu bi kere diyorlar,ne desinler,eşimde diyo yarın geliyorum konuşcaz söz halledicez diyo bakalım.

evet dava açmak değilde eşim bi gelsin bakalım olmadı dediğiniz gibi avukatmış gibi birini aratıp korkutabilirim.çünkü benim bileziklere kadar satacak başka şeyleri vardı.arabalarını satsalardı,arsalarını satsalardı vs.

henüz eşinizle özel hayatınızdaki sıkıntıları tamamen çözmeden, onun bilgisi ve onayı dışında ailesiyle ilgili adım atmayın derim ben... diğer başlığınızda nasıl yıprandığınızı üzülerek takip ettim, hep geçici bir dönem olduğunu ve uzaklıktan kaynaklanan çözülecek şeyler olduğunu düşündüm... umarım herşey iyi olur evliliğiniz adına... durum böyle iken, tamamen haklı olduğunuz bu konuda tek başınıza hareket etmemenizi tavsiye ederim...

teşekkür ederim zaten o yüzden eşimin gelmesini bekliyorum.yarın gece gelecek bakalım

canim sana yazdigim cevaplarima bir baktim da ammada gaz vermisim. ama napayim bana yapilmis gibi canim yandi.
demissin ya oldu bikere demisler diye evet var böyle insanlar borc alip ödemeyip bide yüzsüzce yok iste yok yoooook!!!! napicaksiniz canimi mi alacaksiniz? ödeyemiyorum iste durumum yok napiyim!!! diyebilen. yani karsisindakini haksiz vijdansiz bile ciikarir böyleleri kendilerinide magdur gösterir. ayni sizinkiler gibi iste.

ama sen simdi sakin ol esinin gelmesini bekle isi sIkI tut. ama baktin olacak gibi degil hakkimi helal etmiyorum hayrini görmeyin de gec. neden biliyormusun bu dünya gecici ahirette yakalarina yapisirsin kazanan sen olursun simdi bu sana agir gelecek biliyorum ama inan kocanla arani bozmana onlar gibi cirkeflikler yapmana degmez. hepimiz birgün ölecegiz ve yanlisim varsa düzeltsinler ama ALLAH (c.c) kul hakki haric her günahi affedebilirmis. kendin hesaplasirsin mahserde hicbirimiz kazik cakmiycaz heralde dünyaya. buda sana bir ders olsun kimseye güvenme artik maddiyat konusunda calisin didinin kendiniz yapin herseyinizi kimseye minnetiniz olmasin kimseninde söz hakki olmasin hayatinizda.

hep bunu gecir aklindan

CANI YANAN SABRETSIN, CANI YAKANDA YANACAGI GÜNÜ BEKLESIN
HZ. MUHAMMED (S.A.V)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…