Kaynanam ve altınlarım

canım benim kv bana güveniyosan bırak dedi.bırakırkende say da ver dedi.olurmu öyle şey dedim.ısrarla say dedi saydık bide öyle verdim yani.

Ya benim avukat tanıdığım bi abla var ver numarayı ve adresi açsin bi telefon konuşsun bi de bi pcden bi yazı cikartalim valla ben gönderiyim adreslerine ya çok ciddiyım konuyu okuduktan sonra patlama noktasına geldim ben sen nasıl duruyorsun allah sabır versin.
Ama bak gerçekten çok ciddiyım tel no ve adres verirsen özelden yaptırırım.

yanlış anlama cnm ama şimdi bu doğru olmaz.ama eşim gelsin verdiğiniz fikri uygulayıp arkadaşlarımdan birine aratmayı düşünüyorum ciddi ciddi

Konu sahibi nolur yap bunu benim yüreğim patladı surda sinirimden tansiyonum çıktı yaa

yanlış anlama cnm ama şimdi bu doğru olmaz.ama eşim gelsin verdiğiniz fikri uygulayıp arkadaşlarımdan birine aratmayı düşünüyorum ciddi ciddi

Yok ne yanlış anlaması canım ya ama gerçekten konun beni çok sıktı daralttı haksızlığa gelemiyoruz doğal olarak ama arkadaşlarinizdan birine arattırdiktan sonra olayın seyrine göre ihtarname gibi bi yazı adreslerine postalayin bileziklerin üstüne yatarken iyiydi biraz uçuklasinlar kolay lokma olmadığınızı hakkınızi aradığınızin farkına varsınlar benim düşüncem bu yönde

En sevdiğim sözlerden biridir Hak,haklinin en mukaddes malidir lafi

Olayı maddi açıdan görmelerine izin vermeyin. Annenizin babanızın size özenle seçip hatıra olarak aldığı takıları size sormadan 5 kuruşluk bile olsa satamazlar. 10 katını alsalar da o hatıraya zarar verdiler bile. Bilmiyorum ben mi çok hassas düşünüyorum bu konuda ama şöyle söyliyim belki siz kızınıza babanızın taktığı bileziği düğününde takıcaktınız? Hep hatırlıycaktınız allah korusun ilerde ailenizden biri vefat etse onun aldığı bilezik size hatıra olabilirdi. Bunun zaten artık telafisi yok ki. Eşinizin bu yönden bakmasını sağlayın doktor değil padişah olsa bu olayı nasıl geri getirebilir ki?
Bir özür bile duymamanıza değinmiyorum bile. Duygusal olarak yaralandığınızı anlasınlar, hoş bu hassasiyetle onlar ne anlar bundan hırsızlar resmen bilemiyorum ama eşinize bunu gösterin.

görümcelerin eşinin evlenmesini mi bekliyomuş iş kurmak için?hayır buna kayınvaliden nasıl izin verir onlar kızıysa eşin de oğlu bu nasıl bir ayrımcılıktır ya...bence eşiniz göstersin tepkisini ne biçim aile o öyle...

kv niz nasıl verir diyosunuz da kendisi bana diyor ki ben dedim alın bunları bunlarla iş kurun diye.salak karı sanki kendi malıymışta alın bunları demiş.öyle sinir oluyorum ki.bu gece gelecek eşim artık bi şekilde çözecekler olayı çözsünler.zaten hep değindim,maddi değeri var evet ama manevi değeride vardı onların.asla kabul edilemez bi suç işlediler

vicdanları varsa azıcık vicdanlarını sızlat. bence telefonda konuşulacak şeyler değil bunlar. hep beraber toplanın. ve sen sakince konuş.

"ben aylardır kocamdan ayrı, bebeğimle yaşıyorum, ben bilmezmiyidim o altınları bozmayı de. siz benim altınlarıma mı güvendiniz de iş kurdunuz, çocuk yaptınız de. ben de bilirim bir sürü çocuk yapmayı, iş kurmayı de. insan annesinden 5 lira alınca izin ister. siz benim haberim olmadan altınlarımı aldınız de. Allah korkusu yok mu, kul hakkı yemekten korkunuz yok mu. çocuklarınızın boğazından haram lokma geçmesinden korkunuz yok mu de. ben daha bir yuva kuramadım, bir düzenim yok, var sandığım altınlarım ortada yok de. almasını bilen vermesini bilir de. nasıl aldıysanız, saniyesinde geri isterim onları de"

oraya giderim.. aynı anda sağ elimle kv yi sol elimlede girişimci ruhlu görümceyi yolarım..mesela para değil mesele saygı!! bu saygızlıktan öte birşey çünkü.. dava bile açabilirsin..

böyle hadsizlik görmedim, ben annemin eşimin çantasından cüzdanından izinsiz habersiz bir kuruş almam değil ki bana emanet edilecek altın falan kafama göre iş yapıcam. gözü gibi bakması lazımdı o altınlara. emanetin canı burnundadır diye boşuna dememişler. emanet bırakmakla hata yapmışsın zaten. ama insanlarda ki yüzsüzlüğü anlayamıyorum. babasının altını mı sana mı güvendiler iş güç sahibi olmak için. çoluğunun çocuğunun hakkı olan , maddi manevi dğeri olan bişeyi kusura bakma ama kayınvaliden resmen çalmış senden. çünkü sana tenezzül edip haber vermediyse, rızanı almadıysa bu kadar zamanda durumu sakladıysa bunun adı hırsıLık yani kusura bakmasın. insanlar ne öküz yahu gıcık oldum.

güvenmek ve güvenin sarsılması çok kötü bir duygu. Sizin olanı geri isteyeceksiniz. Yazık gerçekten çok yazık. Hala böyle insanlar var mı.

Kendi paranla rezil olmak diye buna diyorlar işte.

Bu ne teybiyesizlik anlamış değilim, size ait olan şeyi, sizin haberiniz olmadan kullanmak...

Hakkını yerler, hakkını savununca da adın kötü gelin olur.

Ne şekilde istersen iste ama hakkını kimselere yedirme.

Çok sinirlendim gerçekten de, benimde paramı eşimin kardeşi benden izinsiz harcamıştı, sadece neden bana sormadın dedim diye evlerinden kovdu beni (bekardı o zaman), böyle insanlar hem suçlu hemde güçlü olurlar. O gün bugündür açlıktan ölselerde kuruşumu koklatmam, onlara vereceğime gidip tanımadığım insanlara veriyorum hiç olmazsa arkamdan dua ediyorlar.

Emanete hıyanette son moda..

Geri ödemelerini isteyin tabi ki, gerekiyosa o kurduğu firmaya el koyun
Sizin bileziklerle kurmuşlar, geri ödeyemiyolarsa takas ta kabul dersiniz

''tamam'' diyorum,''daha enteresan bir şey duyamam.''diyorum...Ne zaman gezinsem kk'da yine bir enteresanlıkla karşılaşıyorum.senin olayın yuh dedirtti, zirveye oturdu arkadaşım.yüzsüzlüğün,bencilliğin,saygısızlığın,görgüsüzlüğün...bu kadarı.allah ıslah etsin böylelerini.umarım altınların geri döner

OOOhaaaaaa diycem beni banlarlar diye çekiniyorum!!!

Bu ne arkadaş nasıl iş bu nasıl manyak bir kafa ya????!!!

Sen emanet altınları kendi malın gibi ye, bu nasıl bir embesillik nasıl bir aymazlık nasıl yaa diyecek kelime bulamıyorum (aslında buluyorum ban yememek için susuyorum)

Senin yerinde olsam yapacaklarımı sıralayayım:
1.Görümceki arayıp sen kim oluyorsun da benim altınlarımı benden çalarak iş kuruyorsun ne adi bir insansın sen demek (seçenekler çoğaltılabilir senin kelime haznene göre)
2.Kaynananı arayıp sana güvendim saklayacağın gözün gibi bakacağın emanetime böyle mi sahip çıkıyorsun onları dağıtmak sana mı kaldı demek
3.Eşini karşına alıp sen nasıl adamsın tek kelime edemedin mi aldıkları gibi verecekler gramı gramına o altınları demek
4.1 hafta içinde o altınlar gramı gramına aldıkları gibi yerine gelmezse doğruca bir mahkemeye giderek hırsızlıktan dava açmak

evet kızlar çok şey söyledim,daha da içimde kalan süslü küfürler oldu tabii söyleyemediğim.tekrar söylüyorum akltınlarımı tabii ki istiyorum ama veresi yok onların.eşim gelecek bu gece.bakalım klıyameti kopratıcam
gitsin arabalarını ellerinden alsın bişey yapsın yani onları beklemicem elbette.kv konusuna gelimnce o kadına daha bişey demiyorum allaha havale ettim.laftan sözden küfürden anlayacağı yok,ne onuru vvar ne şerefi benden uzak olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…