- 26 Ağustos 2010
- 1.950
- 989
- 373
- 34
canım benim kv bana güveniyosan bırak dedi.bırakırkende say da ver dedi.olurmu öyle şey dedim.ısrarla say dedi saydık bide öyle verdim yani.
Ya benim avukat tanıdığım bi abla var ver numarayı ve adresi açsin bi telefon konuşsun bi de bi pcden bi yazı cikartalim valla ben gönderiyim adreslerine ya çok ciddiyım konuyu okuduktan sonra patlama noktasına geldim ben sen nasıl duruyorsun allah sabır versin.
Ama bak gerçekten çok ciddiyım tel no ve adres verirsen özelden yaptırırım.
Ya benim avukat tanıdığım bi abla var ver numarayı ve adresi açsin bi telefon konuşsun bi de bi pcden bi yazı cikartalim valla ben gönderiyim adreslerine ya çok ciddiyım konuyu okuduktan sonra patlama noktasına geldim ben sen nasıl duruyorsun allah sabır versin.
Ama bak gerçekten çok ciddiyım tel no ve adres verirsen özelden yaptırırım.
yanlış anlama cnm ama şimdi bu doğru olmaz.ama eşim gelsin verdiğiniz fikri uygulayıp arkadaşlarımdan birine aratmayı düşünüyorum ciddi ciddi
kızlar benim önceki konumu zaten çoğunuz biliyorsunuz.neyse onu tam tatlıya bağladık bir sorunumuz yok derken bu kez de kayınvalidemle ilgili bir sorun çıktı.eşim bugün beni aradı ve bizimkilerden arayan oldumu diye sordu.yok dedim.neyse 1 saat sonra görümcem aradı.biz düğünü onların memleketinde yapmıştık.düğünden sonra balayına gidetrken kv m bilezklerini bırak kızım yola götürme güveniyosan tabi dedi.bende bıraktım.bide bildiğiniz gibi eşim yanımda olmayacaktı ya nolur nolmaz tek kalıyosun diye orda kalsın bilezkler istediler.neyse çoğunuzun bildiği gibi pazartesi eşim geliyo.yumurta kapı meselesi,meğerse benim altınlar gtmiş.görümcemler iş kurmuşlar bnm 20 bilezkle.eşime sölemişler bugün sabah eşimde beni arayıp bana söylemelerini,malum bilezkler ona ait demiş.ama anladğm kadaryla eşim bu işe çok bozulmuş.siz olsanız naparsınız şimdi,artık sabırlı davranamıcam,taş olsa çatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?