yok artık yaa.. hayretler içindeyim ne biçim insan bunlar... hakkını sonuna kadar ara gerekırse dava aç!bütün sayfaları okuyamayan arkadaşlar için alın size kv açıklaması,copy-paste yaptım dünküğ konuşmamız
eşimin bana geri dönmesine fırsat vermeden kv aradı.saydıda saydı utanmadan.çocukları olacakmışta.o yüzden biz dedik bunlarla iş kurun diye bilmem ne.bende saydım tabii durmadım.o bilezikler seninmide sen diyosun alın bunlarla iş kurun diye ne hakkın var dedim.onun çocuğu olacaksa benimde çocuğum var.bizimde evimiz barkımız eşyamız yok dedim.arkadaşların çoğu biliyor zaten ben çocuğumla hala kendi bekar evimde oturuyorum.neymiş efendim.biraz daha sabredin orda oturun almayın eşya zamanı gelince biz sizede yardım ederiz dedi.bende dedimki senin yardım edecek gücün varsa kızına etseydin benim altınlarımı niye kullanıyosun.diyecek laf bulamadı tabii fena olmuş birden ateş basmış hanımefendiyi.bağırdı çağırdı daha çok yanarsın dedim bende o bilezikler gelecek dedim.eşimde arkadan sürekli arayıp duruyodu beni.dur şimdide ona dönücem bakalım daha neler olcak allahın gerizekalıları
en son onada aynısını demişler işte,senin imkanın var sen bi şekilde yaparssın bu yavrucaklar napsın diye,ama eşimde mantıksız olduğunu kabul ediyo,sormadınız,izin almadınız belki bizimde onlara güvenip planladığımız bişeyler var diye,oldu bi kere diyorlar,ne desinler,eşimde diyo yarın geliyorum konuşcaz söz halledicez diyo bakalım.
insanlar nasil cinnet geçiriyo $imdi daha iyi anliyorum senin konu sayesinde cecillia
Bir çok arkadaş söylemiş zaten,
evet gerçekten hırsızlık bu.
Sanırım senin eşinin durumu kazancı iyi,
nasıl olsa ihtiyacınız olmaz diye düşünmüşler.
Ama yaptıklarının kul hakkına girdiğini hesaba katmamışlar...
Hani bir üye vardı yengesiyle ilgili konu açıp duruyordu.
Yengesinin altınlarıyla iş kurulmuştu.
Senin yaşadıgın tam da bu durum işte.
Orda da bir çok kişi yengeye hak vermişti...
Ne demişler yiğidi öldür hakkını yeme.
Bence bir daha görüşme bile, eşin muhattap olsun,
ne yapıp edip alsın, en azından senin tarafından takılanları...
kendi kendilerine düşünüp karar veremezler işte kazancım iyi kötü onları ilgilendirmez.kendi ailemin taktıklarını nasıl alırlar hala aklım ermiyor.hem kendi annem babamın taktıkları onların maddiyatın yanında manevi değeride vardı.asla görüşmem zaten o pis hırsızlarla
Sağ gözünden sol gözüne güvenme demişler.
Nasıl güvenip kv de bıraktın altınlarını ya ben sana hayret ettim önce?
Biz altınları bankaya kasaya koymuştuk hemen mesela.
Niye öyle bir yol seçmediniz?
eşin yarın gelecek değil mi?
Ben de, eltim de teslim ettik balayına giderken faat.
Ancak kvdem ne yaptı biliyor musun?
Alırken kızım , oglumla tek tek sayın bir kagıda yazın.
O kagıdı da cüzdanına koy, kaç bilezik, kaç yarım kaç çeyrek unutmazsınız.
Verirken bir tane eksik çıksa vebal alamam ben dedi.
Anne ne gerek var dedimse de gel o zaman beraber sayacagız dedi.
Saydık, kagıda yazıp cüzdanıma koydurdu...
Gelince aynen verdi ve say yine dedi.
O zamanki aklımla Allah Allah ne gerek var böyle şeylere diye düşünmüştüm.
Hatta beni ne sanıyor bunlar da hırsızlıkla mı suçlayacağım diye de düşünmedim degil.
Ama burada daha önce de böyle konular okuyunca o zaman anladım.
Ammavelakin ben harbi safmışım :)
Şimdi ki aklım olsa asla vermezdim :)
canım benim kv bana güveniyosan bırak dedi.bırakırkende say da ver dedi.olurmu öyle şey dedim.ısrarla say dedi saydık bide öyle verdim yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?