Kaynanam ve altınlarım

yok artık yaa.. hayretler içindeyim ne biçim insan bunlar... hakkını sonuna kadar ara gerekırse dava aç!

cok sinirlendim!Ne demek yavrucaklar...siz gorumceni dusunmek zorunda degilsiniz.Herkes ayri aile olmus....yaziklar olsun!Boyle kardesler de olmasin.Peki butun bunlar olurken kp.nerde?Arsiz bunlar kardesim sen tut birini avukat diye korkut gozlerini yoksa bas edemezsin

Sağ gözünden sol gözüne güvenme demişler.
Nasıl güvenip kv de bıraktın altınlarını ya ben sana hayret ettim önce?
Biz altınları bankaya kasaya koymuştuk hemen mesela.
Niye öyle bir yol seçmediniz?

insanlar nasil cinnet geçiriyo $imdi daha iyi anliyorum senin konu sayesinde cecillia

aynı şeyi düşündüm biliyor musun konuyu okuyunca. nasıl insanlar var ya evlerden uzak. tam eşime dedim ki insanlar nasıl katil oluyor işte baksana para için değil sinirinden hırsından gidip dövesin gelir böylesini.

hırsızlıktan başka bir şey değil. senin konularını okurken hırsımdan sinirimden kuduruyorum cecillia umarım bir an önce şu kara bulutlar dağılır üstünüzden de eşinle bebeğinle mutlu huzurlu bir hayatınız olur.

Bu ne terbiyesizlik yaa inanamıyorum cahiliyet mi desem saygısızlık mı kelime bulamıyorum çok ayıp çoook. Ben sinirlendim burda valla.

Geri iste, işini bozsun görümcen, o da utanmamış mı yeni gelinin paralarıyla iş kurmaya. O işten hayır mı gelir?

inş canım.valla hiç aklımın ucuna bile gelmedi böyle bir şey.zaten eşimin ailesiyle düğüne kadar bir kaç kere konuşmuştum.onlar uzak bi şehirde yaşıyorlar bize baya uzaklar yani.balayına gidicez diye güveniyosan bırak yola götürme dediler.o günde pazardı hiç banka falanda gelmedi gerçi aklıma ama mantıklı geldi,iyi niyetli olduklarını düşündüm.ne biliim böle çirkef olacaklarını

ayyyy sen bıde hamılesın yaaaa yuh yanııı hıc uzme canım kendını sen ıstedıklerı kadar esının aılesı olsun senın degıl onların ayıbı bu.bak bak bıde enısten ıs kurmus o parayla ayy ne gurursuzluk bu yaa.sakın kendıne kızma nıe verdım dıye sonuca nerden bılebılırsın.benım annemın butun altınları amcamın kasasında esınınkılerle beraber.normal ınsanın aklına hıc bole seler gelırmı.sıze daha beter bı durum solıcem bı tanıdıgımızın evıne hırsız gırmıstı 60 mılyarlık altını gıtmıstı neyse olay arastırıldı fln meger hırsız kocasıymıs hırsızlık susu vermıs olaya yuhhhh demıstım kımseye guven olmuo vallah

hakkaten yuh yani canım ama ben hamiş değilim 6 aylık kızım var.gerçi ne farkeder hiç bir durumda kabul edilemez yaptıkları şeyy

hakkaten yuh yani canım ama ben hamiş değilim gerçi ne farkeder hiç bir durumda kabul edilemez yaptıkları şeyy

bu nasıl konuya okudukça sinirlendim gece gece(((( ehy heyler geldi.........
sen nasıl dayandın?
ben olsam yarın gider basardım evlerini o görümcenin varya saçını başını yolardım!!!!!!!!!!!!!! yeminle bak sabah gider tekmelerdim kapıısını saçından sürükleye sürükleye çıkarırıdım evden
neyse yazmıcam daha fazla yazdıkça sinirleniorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
snaki kendi başıma gelmiş!!!!!!!!!!!

Bir çok arkadaş söylemiş zaten,
evet gerçekten hırsızlık bu.

Sanırım senin eşinin durumu kazancı iyi,
nasıl olsa ihtiyacınız olmaz diye düşünmüşler.
Ama yaptıklarının kul hakkına girdiğini hesaba katmamışlar...

Hani bir üye vardı yengesiyle ilgili konu açıp duruyordu.
Yengesinin altınlarıyla iş kurulmuştu.

Senin yaşadıgın tam da bu durum işte.
Orda da bir çok kişi yengeye hak vermişti...

Ne demişler yiğidi öldür hakkını yeme.

Bence bir daha görüşme bile, eşin muhattap olsun,
ne yapıp edip alsın, en azından senin tarafından takılanları...

Son düzenleme:

kendi kendilerine düşünüp karar veremezler işte kazancım iyi kötü onları ilgilendirmez.kendi ailemin taktıklarını nasıl alırlar hala aklım ermiyor.hem kendi annem babamın taktıkları onların maddiyatın yanında manevi değeride vardı.asla görüşmem zaten o pis hırsızlarla

Canım zaten bunu düşünseler böyle bir teşebbüste bulunmazlar bile.

Hadi düşündüler, en azından insan bir sorar, borç olarak der.
Bile bile üstüne yatmışlar...

nerde oturuyo bunlar sen tarif et ben gidip yolcam bunları o saçlarını ellerime dolayıp kafalarını birbirne tokuştirim okudukça sinirlendim !!!!!!!!!!!!!
dayanamıorum ben daha fazla okumaya ayrılıorum topiğinden eşim diyoki'' sen git yol gel böle olmıcak '':)))))))

Ben de, eltim de teslim ettik balayına giderken faat.

Ancak kvdem ne yaptı biliyor musun?
Alırken kızım , oglumla tek tek sayın bir kagıda yazın.
O kagıdı da cüzdanına koy, kaç bilezik, kaç yarım kaç çeyrek unutmazsınız.
Verirken bir tane eksik çıksa vebal alamam ben dedi.
Anne ne gerek var dedimse de gel o zaman beraber sayacagız dedi.
Saydık, kagıda yazıp cüzdanıma koydurdu...
Gelince aynen verdi ve say yine dedi.

O zamanki aklımla Allah Allah ne gerek var böyle şeylere diye düşünmüştüm.
Hatta beni ne sanıyor bunlar da hırsızlıkla mı suçlayacağım diye de düşünmedim degil.

Ama burada daha önce de böyle konular okuyunca o zaman anladım.

Ammavelakin ben harbi safmışım :)
Şimdi ki aklım olsa asla vermezdim :)

Son düzenleme:
ya Allah rızası için biri söylesin. bunun adı hırsızlık değil mi????

gasp olsun hadi???

valla artık şu takı merasimleri polis eşliğinde filan yapılsın. az gelinin takılarını almadılar, gasp etmediler böyle. yazık günah ya. ne hakları var?

canım benim kv bana güveniyosan bırak dedi.bırakırkende say da ver dedi.olurmu öyle şey dedim.ısrarla say dedi saydık bide öyle verdim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…