Kaynanam ve altınlarım

Tatlım arabaları ne marka ki? Ben arabadan anlamam ama altında. Çok iyi anlarım :)
Kızkardeşim kendine 5 milyara araba aldı ama 5 milyara 20 tane altın bilezik alamazsın ki sonra o arabanın vergisi borcu vs çıkar bemce arabayı hiîiç karıştırma gramına gram altınlarını versinler ama diyorsanız araba satılırsa bileziklerimin Parası çıkacak o zaman alın Tabii Allah yardımcınız olsun

onların arabası 20 falan eder.ama bendeki bi umut sattırırlr mı arabayı.ama işte bende nerden ne kurtarabilirsem derdindeyim.

vermeye niyeti yok ne demek ya? kimin malını kime vermiyo yıkarım ayağa kaldırırım ortalığı. böyle bir yüzsüzlük onursuzluk olur mu hem bana sormadan alıcaksın hem isteyince geri vermeyeceksin

ortalığı yıkmasına yıkıcamda yine vermezler yine vermezler,azcık onurlu insan olsalar zaten çalmazlardı güzelim

arkadaşım olayın devamını merak ediyorum bizi bilgilendir ama eşininde kalbini kırma derim.. eşine deki geri vermezlerse ömür boyu mutlu olamam senle sürekli aklıma gelir ve geldikçe içimdekileri söylerim bi noktadan sonrada sende kaldıramazsın artık de

evet bu da mantıklı.bilgi veririm tabii.vermezlerse hep beraber saç baş yolmaya gideriz

İşin içine mahkeme girse nasıl vermeyecekler ki? Bal gibi de verecekler.

iyi de canım düşünüyorumda,kendisi verdi bize deseler ne dicem.sözleşme mi var sanki?

İ̇yi de vermemiştin ki emanet etmişsin..
Kimse yok mı şahit??
Olmadı çaldılar diye suç duyurusunda bulun altınları sattığı kuyumcuyu bulur şahit olmaya da ikna ederseniz alınır belki

İ̇yi de vermemiştin ki emanet etmişsin..
Kimse yok mı şahit??
Olmadı çaldılar diye suç duyurusunda bulun altınları sattığı kuyumcuyu bulur şahit olmaya da ikna ederseniz alınır belki

iyi de evet o emanet vermişti biz çaldık demezler ki öyle bir durum olsa.alın sizin olsun diye verdi derler,verirken eşim vardı yanımda sadece.bi de çok uzak şehirlerdeyiz.bir tek düğün zamanı gitmiştik.orayı hiç bilmem etmem nereye verdiler hiç bilmem ki

Ben hiç şaşırmadım kızlar böyle insanlar var . Banada aynısı olucaktı ki buna müsade etmedim . Düğüne kadar hiç bir şeye karışmayan hiç bir destekte bulunmayan kayınpederim düğün günü takılar üstümüzden toplanırken gelin odasına girdi . Poşete koyun bana verin dedi . Nasıl kan beynime çıktı o ne demek şimdi dedim ama çok sert bir şekilde ee salona vericem arabaların parasını vericem demesine kalmadan bu zamana kadar hiç bir şeye karışmadınız hazır parayı bizde veririz oralara siz zahmet etmeyin dedim. Eşyaları magazadan alıp gelmişiz her şey borç ertesi günü kahvaltı edicez ana baba olarak eve bi peynir zeytin alıp koymamışlar. bide utanmadan altınları paraları poşete koyun bana verin diyo yaa . Ablamın attıgı çimdikle kendime gelmiştim nasıl bagırdıysam adam ters düz oldu odadan çıktı eşim kıpkırmızı oldu sadece haberim yoktu diye bildi ve sustu . Ben 19 yaşında olmama ragmen çıkardıgım cıngarla paraları ve altınları kurtardım. Allah yardımcın olsun sana sormadan bozdurmaya cesaret ettilerse vermek içinde direneceklerdir. O kapasitede insanlar çünkü

ii yapmışsın valla,ben huylarını falan bilmiyodum.pek bi samimiyet yoktu aramızda,öyle deyince güvendm verdim bende ne bilim başıma bunların geleceğini

Kızlar tüm mesajları okuyamadım ama,
mahkeme falan diyorsunuz, saçmalamayın yahu. Kız kayınvalidesinden bahsediyor, daha yeni evli, senelerini yüzyüze geçirecek bu insanlarla. Bence işi o kadar da büyütmeye gerek yok.

Kesinlikle ne desen haklısın, yaptıkları şeyin hiç bi açıklaması olamaz. Ama benim önerim kocana saygıdan olayı büyütmemen. Ne güzel ki kocan da duruma tepkili, bi çok erkeğin yaptığı gibi anasını korumuyor sana karşı. Sen de kocanın yanında ol, olan paraya olsun ama sizin ilişkiniz bozulmasın. Birsürü karı koca sırf aile meselelerinden birbirine giriyor. Bence kocan yeterince haşlamıştır annesini. Günahı onların boynuna. Borç olarak sayıyorum en kısa zamanda geri istiyorum de kayınvalidene, ama kocana tepki koyma sakın.

eşime bişi demiyorum zaten o şu anda yeterince mahçup bana karşı.yaptıkları çok ayıp ama ya,hem maddi hem manevi değeri olan şeylerimi satamazlardı böyle bi hakları yok,inan ki karşılaşmak bile istemyrm onlarla.

ayyyyy kan beynime sıçradı yemin ederim
kıyameti koparırım ben olsam
banada gelin odasında aynısını yapacak oldular hiç konuşturmadım bile bilezikleri seti falan üzerimden çıkarmadım zaten
paralarıda eşime verdim al cebine koy diye saydım bide vermeden önce
diğer altınları , liralarıda saydım görümcemin çantasına koydum görümcemide gittiğim her yere taşıdım peşimde
yemekten sonra bizimle eve geldi bikaç kişi görümcem altınları anneme vereyim yanımızda taşımayalım dedi
ağırlık yapıyorsa ver ben taşırım dedim
verirmiyim hiç be kv ile kp rin bana takacakları bilezikleri bile kendim aldım ne zorluklarla
kimse bana getirip buda sizin diye havadan para mara vermedi sonuçta

kızlar burda okudukça gözüm açılıyor bi salak benmiymişim diyorum valla kendime kızdım şu an

kızlar burda okudukça gözüm açılıyor bi salak benmiymişim diyorum valla kendime kızdım şu an

yok yok değilsin canım :))) bende düğünden sonra hepsini kayınvalideme bıraktım sadece paraları aldık eşimle balayına gittik tatilimizi yaptık..dönüşte aldık altınları ama satsa satardı yani hiçbişeyde yapamazdım ama düşünemiyosun işte güveniyosun o an evlatları sonuçta yapmazlar diye..neyseki bizimkiler insaflı çıktı:)))benim sorunumda altınlara dokunmamızı istemiyor kayınvalidem allahım kadına inme inecek birini bozdurduk desek. 2 tane ata lira bozdurduk saklıyoruz var mı böyle bişey...duracakmış onlar durunca ne olacaksa artık bekliyorum bende belki doğururlar :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…