evet kızlar çok şey söyledim,daha da içimde kalan süslü küfürler oldu tabii söyleyemediğim.tekrar söylüyorum akltınlarımı tabii ki istiyorum ama veresi yok onların.eşim gelecek bu gece.bakalım klıyameti kopratıcam
gitsin arabalarını ellerinden alsın bişey yapsın yani onları beklemicem elbette.kv konusuna gelimnce o kadına daha bişey demiyorum allaha havale ettim.laftan sözden küfürden anlayacağı yok,ne onuru vvar ne şerefi benden uzak olsun
Tatlım arabaları ne marka ki? Ben arabadan anlamam ama altında. Çok iyi anlarım :)
Kızkardeşim kendine 5 milyara araba aldı ama 5 milyara 20 tane altın bilezik alamazsın ki sonra o arabanın vergisi borcu vs çıkar bemce arabayı hiîiç karıştırma gramına gram altınlarını versinler ama diyorsanız araba satılırsa bileziklerimin Parası çıkacak o zaman alın Tabii Allah yardımcınız olsun
İşin içine mahkeme girse nasıl vermeyecekler ki? Bal gibi de verecekler.
iyi de canım düşünüyorumda,kendisi verdi bize deseler ne dicem.sözleşme mi var sanki?
İ̇yi de vermemiştin ki emanet etmişsin..
Kimse yok mı şahit??
Olmadı çaldılar diye suç duyurusunda bulun altınları sattığı kuyumcuyu bulur şahit olmaya da ikna ederseniz alınır belki
kızlar burda okudukça gözüm açılıyor bi salak benmiymişim diyorum valla kendime kızdım şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?