Kaynanam ve altınlarım

gece gece iyi güldürdün beni benim kayınvalide kendi elleriyle kısırlaştırdı benim altınları

kızlar burda okudukça gözüm açılıyor bi salak benmiymişim diyorum valla kendime kızdım şu an

cecillia ben senin eşinle ilgili konundan çok etkilenmiştim biliyorsun,
bu konuna da şöyle yap böyle yap yazmadım yazmak istemedim
çünkü diğer konun ve eşinle ilgili problemin çok tazeydi henüz eşin eve gelmemişti bugün gelecekti geldi mi bilmiyorum
söz konusu altınlar elbette ciddi rakam ve iyi niyetin suistimal edilmiş
ama bence çok fevri davranma önceliği eşinle ilişkini yoluna koymaya ver

eşiniz geldimi bugün
bu konuyla alakalı bişey dedimi
ay bana yapılmış gibi sinirlendim delirdim ya
benimde aptallığım eşim gitti 100 gr altınımı gerizekalı bi arkadaşına verdi borç olarak
karşılığında ne senet ne sepet bi şey yapmadı 4 sene oldu hala alamadı bende hergün beynini yiyorum
kv korudumda ne oldu eşim kendi elleriyle hiç etti

arabayı akşam 7 de alabildi canım 8 gibi falan anca çıktı yola sabaha doğru gelirim demişti işte bekliyorum bende.

arabayı akşam 7 de alabildi canım 8 gibi falan anca çıktı yola sabaha doğru gelirim demişti işte bekliyorum bende.
arabayı mı verdıler canım ustunde borc harc trafık cezası falan varmıymıs pekı aracın arastırsaydınız barı bırde kurtarıyor mu altınları satınca hazır altın dusmusken hemen sat yap o zaman fırlayacak cunku

yok tatlım arkadaş,eşimin ne zaman geleceğini sorduda,arabamız servisteydi onu söyledim ben,mersinden geliyor ya.

arkadaş bu zamanda kimseye güvenmiceksin, altınları almak için kayınvalidelerin en bilindik lafı ay balayına gitmez altınlar ay ya çalınırsadır ya, arkadaş çalınsın, en azından elin adamı çalar giden gitti derim, şimdi daha mı iyi oldu senin eşinin ailesi hırsızmış,birine bişey teslim ediyosanızda senetli sepetli vermek gerek, çok samimi bi arkadaşımız eşime kazık atmıştı o zaman sevgiliydik, ingilizce kursuna gitmeye ana babasından para bulamadı eşim verdi, gel zaman git zaman bu kız kaçtı gitti birine, bizim para içinde ben onu ödedim dedi çekildi kenara, insanlar bu kadar yüzsüz olmuş, Allah hak hukuk günah sadece cumaları ve ramazan ayında geliyo kimilerinin aklına

geçmiş bir şeyi değiştirmez ama şimdiye kadar niye almadın altınları o kadından ya
balayından sonra alıp gitseydin evine keşke.

iyi de canım düşünüyorumda,kendisi verdi bize deseler ne dicem.sözleşme mi var sanki?

bak aklıma ne geldi hani en son konuştun ya kaynanayla
o da telefonda söyledi altınları sattığını sen de telefon konuşmasını kaydettim dersin o kadına korkar.
ya hem de kaydetmesen bile
böyle durumlarda mahkeme o kaydı bulabilir yani
o kadar suçlar nasıl açığa çıkıyor?

bende savcılık olayıana takıldım acaba gıtse ılgılenırlermı
bır arkadaş kvdesıyle ömur boyu yuzyuze bakacak demiş iyi niyetli söluyor anlıyorum ama kvdesı konu sahıbının yuzune hangı yuzle bakacak

bir yanda kızı bıyandaoğlu

böyle evlat ayrımı olurmu oğlundan alıp kızına verıyor

bence kvde düşünsün nasıl bakacak yuzune konu sahıbı altınları almak için elinden gelenı yapsın
araba altınlar kadar edermı acaba

Inanmiyorum ya! Bu altinlari zaten millete gosteris olsun diyenyapizorlar sanki!?
Resmen emanete hiyanetkik ve hirsizlik bu!

Buyuk gecmis olsun.. mevlam vicdanli insafli insanlatla karsilasdirsin.

Benimde altinlarim oyle gitdi gidende gelmiyor..

Canım resmen yaptıkları hırsızlık benimde eşimin ailesi biz evlenirken çok sıkıştık şimdi nikahta birşey takmasakda olmaz nikahta sana sahte bilezik takalım nikahtan sonra bunların hepsi yapılcak dedi ailemdende mecburen sakladım iki aile arası limoniydi zaten hemde bu kız maddiyatçı paraya önem veriyor damgası yememek için ama kullanılan ben oldum 3yıl oldu evleneli hala yapmadılar demekki böyle insanlar her yerde varmıs

ay yazık olmuş canım sabırlı olman beklenmemeli bu konuda

senin rızanı almayı bırak haber vermeye tenezzül etmemişler

ama bu konuyla mücadele ederken eşinle aranı açma senin ailen falan deme

haklıyken haksız duruma düşme derim

ben çevremdeki insanlar gibi düşünüp güvendim sonuçta ailem nişanda bilezik konusunda sizin şerefinize kalmış kaç tane takacağınız demişti nikahtan sonra yapcaz demek 6 ay bilemedin bir yılda yapcaz demek ben 2 yıl bekledim baktım bişi olmuyo kayınpederime eşimin yanında blöf yaptım çünkü eşim bundan 2 ay önce bu konuyu söylemişti kaç kere kayın pederim eline toplu para geçmesine rağmen benim bileziklerimi yapmayı değil taksitleri az olan banka kredisini kapatmayı seçti onlara aileme söyliycem artık dedim ve kayınpederim pişkin pişkin benim çekincek birşeyim yok demesinmi iice sinirlerim tepeme çıktı ve gerçekten aileme söyledim ailemde bundan sonra bizim öyle şerefsiz insanlarla işimiz olmaz dediler ve şuan görüşmüyolar

Çok sinirlendim yahu.Nasıl iş bu görümcenin kocasının işinden sanane terbiyesizler.Şu görümcenin yüzsüz yüzsüz konuşmasından sonra kadını benim arayıp sövüp sayasım geldi.

Şimdi benim altınlar da kaynanada 3 yıldır bi şey olmadı alsam mı ki :26:

Son düzenleme:
şimdi bütün herkez çok kızdı.herkes mahkeme diyor savcılık diyor.peki diyelmki mahkemeye başvurdun bence eşin ne kadar kızsada ailesine bunu kabul etmez birde eşinden olma .. ailesinin aradığı şey zaten bu..senin tepki çekecek bi tepki vermen... ekmeğine yağ süreceksin..mahkmeye verirsn bi şekilde mecburen ödeyecekler ama oğullarınıda bi güzel sana karsı dolduracaklar.bence en doğru adım eşini karşına alıp konuş onlardan net bir ödeme yolu iste.her ay bir bilezikde olsa razı ol.vede atıyorum burmaysa burmaydı de gramsa fazla söyle sen 15 dersen 10 derlr ama 18 dersen 15 di derler..artık uyanık ol..ve asla eşinin ben sana alırım olayını kabul etme..madem hepsini sizin taraf taktı çaktırmadan sordur kaç gram oldugunu halana dayına vb..

Şaka gibi yaa çok büyük terbiyesizlik yapmışlar, resmen hırsızlık dolandırıcılık.. üzüldüm sizin için eşinizle kötü olmadan çözersiniz umarım, eşinizde çok arada kalmış yazık ama yaptıkları çok ayıp çooook...

kimse kusura bakmasında bn öyle kaynanayıda görümceyide yolarım valla..ne yap et altınlarını al yaptıkları resmen hırsızlık ...

Senin öz malını mihrini nasıl bu şekilde alırlar ya .çok sinirlendim.bence kesinlikle tepkisiz kalma altınlarını almaya çalış .inşallah geri gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…