yok yok değilsin canım :))) bende düğünden sonra hepsini kayınvalideme bıraktım sadece paraları aldık eşimle balayına gittik tatilimizi yaptık..dönüşte aldık altınları ama satsa satardı yani hiçbişeyde yapamazdım ama düşünemiyosun işte güveniyosun o an evlatları sonuçta yapmazlar diye..neyseki bizimkiler insaflı çıktı:)))benim sorunumda altınlara dokunmamızı istemiyor kayınvalidem allahım kadına inme inecek birini bozdurduk desek. 2 tane ata lira bozdurduk saklıyoruz var mı böyle bişey...duracakmış onlar durunca ne olacaksa artık bekliyorum bende belki doğururlar :))))
kızlar burda okudukça gözüm açılıyor bi salak benmiymişim diyorum valla kendime kızdım şu an
arabayı mı verdıler canım ustunde borc harc trafık cezası falan varmıymıs pekı aracın arastırsaydınız barı bırde kurtarıyor mu altınları satınca hazır altın dusmusken hemen sat yap o zaman fırlayacak cunkuarabayı akşam 7 de alabildi canım 8 gibi falan anca çıktı yola sabaha doğru gelirim demişti işte bekliyorum bende.
arabayı mı verdıler canım ustunde borc harc trafık cezası falan varmıymıs pekı aracın arastırsaydınız barı bırde kurtarıyor mu altınları satınca hazır altın dusmusken hemen sat yap o zaman fırlayacak cunku
iyi de canım düşünüyorumda,kendisi verdi bize deseler ne dicem.sözleşme mi var sanki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?