Kaynanam ve altınlarım

valla ne yapılır bu durumda bilmiyorum ama çok üzücü.. görümcemden banane iş kuracaksa kendi parasıyla kursun... maddi açıdan ihtiyacı olur paraya ihtiyacı olduğunu söyler varsa tabi ki veririm... ama bana sormadan altınlarımı alacak iş kuracaklar ve benim sonradan haberim olacak kusura bakma da o kadar da uzun boylu değil... hatan düğünden sonra altınları almamak... geri ödeyecekler mi bu konuda birşey dediler mi bari aile durumunuz nasıl bilmiyorum ama hiç değilse bana sorsaydınız demelisin bu hakkı nasıl kendinde gördüklerini sormalısın

ses veya görüntü kaydı hukuken suçtur..cezası vardır.. sakın böyle birşeyin lafını etme.. sözkonusu aile, nişanlı, kardeş, sevgili bile olunca verilen karşılığında aranızdaki hukuk yüzünden senet sepet aranmıyor bildiğim kadarıyla..

ben de evlendim ertesi gün balayına giderken kaynanam geldi ne olur ne olmaz takılarnızı bana bırakın gelince alırsınız dedi
ben saffff inandım gvendim bıraktım
ve döndüğümde ses seda çıkmadı
eşimi sıkıştırdım bişeyler olduğunu anladım
kaynanamdan istedim bana anan evinde ne gördünde ne istiyon dedi
ve takılarıma el koydu
güya borçları varmış ama kızına ev alma telaşındalar muhtemelen bizim takılar oraya gidecek
o gün bugündür kaynanayla fena bozuğuz yüzüne bile bakmıyorum aldığına alacağına pişman oldu
ben de helal etmiyorum ve her fırsatta dile getiriyorum ...
bu dünyada alacaklı olmaktansa ahirette alacaklı olacağım inş.

Ay,bu neee....ne demek ananin evi...ne alasi var?Ben boyle biseyi kaldiramam!Ne"insanlar"var Allah tan korkmaz.Yok simdi aklim almadi o kv.olacak kadin evine gelirse buna bi kasik su verdim dersen inanamam.dunyayi zindan eder,agazima geleni sayarim boylesine.konu komsuya ve 7 sulalesine anlatirim yedigi halti insan icine cikamasin!

ben kaydet sonra o kaydı mahkemeye ver demedim
kadına böyle söyle ki korksun dedim.

Ben bu sahte bilezik isini anlamiyorum,resmen cingenelik.hadi durumu yok diyelim o zaman takmasin ama ne diye elaleme gosteris olsun diye sahte takiyolar.Cnm.hic uzulme boyleleri cok var ama kimsenin yaptigi yanina kalmaz.Benim.kv.kp.ev icin oyle yalan dolan kandirdilar.Esimin abisine ev alindi ama sevgilinden ayrildi ve biz ondan once evlendik.Kv.evlenin biraz yanimzda durun sonra size de aliriz,alamazsak da biz koye goderiz diye bir suru yalan ve sonunda kime ev lazimsa alsin benim var dedi evlenince agazim acik kaldi.Evinin biri bos ama bize vermedi buyuk oglum evlenince gitcek oraya dedi kestirdi atti...eeee oglu 40 yasina yaklasdi....gecmis olsun.Allah buyuk

ben kaydet sonra o kaydı mahkemeye ver demedim
kadına böyle söyle ki korksun dedim.

olaki günün biri mahkemelik olurlarsa ve kadın çıkıp beni ses kaydıyla tehdit etti derse yine hukuki yönden başı belaya girer tatlım..mahkeme gerekli gördüğü yerde ilgili operatöre müzekkere gönderir .. ben sabıkalı bir dolandırıcının ses kaydını mahkemeye sunamadım.. ve bu adam beni tehdit etti diye savunmaya geçti.. mahkememiz çok uzadı ve çok uğraştık.. bu ülkede dava hukuk işleri böyle yürüyor malesef..

Son düzenleme:

o kadında bunu mahkemeye sunacak cesaret olduğunu sanmıyorum
çünkü zaten suçlu
ve kanıtlayamaz ses kaydımı almış diye.çünkü zaten kayıt alınmayacak sadece korkması için bir yalandı.

neyse inşallah altınları geri alır konu sahibi.
dert oldu bu konu bana yeminle

Ben birşeyi merak ettim,önceki konuyu nasıl tatlıya bağladınız,1 hafta önce eşiniz seni sevmiyorum,bıktım vs diyordu,bu konuda ne desen haklısın yanındayım vs. diyor bu kadar kısa sürede hayret ettim.

hepsini okudum ve resmen kanım çekildi nasıl insanlar bunlar ya. bence eşini sıkıştır. onun suçu yok üstüne gitmiyim diye düşünme alırsa o alır yoksa sana vericek gibi diiller. ayrıcada parça parça sakın kabul etme. kredi çeksinler bişey satsınlar ödesinler. ben anlamıyorum bu zihniyeti ya adamların kendi malı mülkü var başkasının parasıyla işe girmeye kalkıyorlar. benim dayımla kuzenimde anneannemin evi satılmıştı başka ev alıncaktı tutturdular senin paranla işe girelim seni kiraya çıkaralım kiranı bir öderiz diye. kendilerinin 3 er 5 er daireleri dükkanları var ama heralde başkasının parasıyla iş yapmak daha mı zevkli ne deli oluyorum böle zihniyetlere. yani bunun kaba bi tabiri var da söyleyemicem. Allahından bulsunlar bide üzerine seni suçluyorlar terbiyesiz insanlar. ay kv ile görümceni boğasım geldi yemin ediom

Allah, onları bildiği gibi yapsın. utanmazlar!!!

ben çevremde hiç böyle insanlar görmemiştim demek çoğu insanın başına geliyor

Son düzenleme:

Bu insanlardan çok var galiba etrafta hepsi iki yüzlü herşey evlenene kadar sanki sizede iki yüzlülük yapmışlar yalancılar benim kv bide dışarıda mahalle de falan 10 bilezik taktım ben diye ona buna hava atıyo ya utanmaz

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

canım o konu halloldu eşi haziranda gelecekti bi şekilde erken gelmesi sağlandı , konuşup çözdüler olayı

bu konuda gerçekten haklı ama cecilla..... eminim eşi ailesinin bu yaptığıyla karısına karşı mahçup olmuştur...

demmekki altınlarını emanet bile olsa kimseye vermeyecekmişsin bende benzer şeyleri yaşadımm bizde başka şehirde oturacağımız için emanet olarak kayınvalidemlerde bırakmıştık bi bayramda takmak istemiştim gömdük zor olur çıkarması dediler takamadım ondan sonrada hevesim kalmamıştı istemedim bir daha. daha sonra araba almak için kayınpederden borç aldık ödeyemezsek onları kullanırsınız dedik ama şimdi borcumuzu kapadık ama bilezikler onlarda kaldı sonra doğum yaptım eltime doğumunda bilezik yaptılar diye bana yapcaklarmış ama durumları yoktu o anda elleri sıkışıktı benim bileziğimi bana getirdiler bide kırmamak adına ne gerek vardı demiştim olurmu onada yaptık sanada yaptık dedi yani yüzsüzlüğün bu kadarı bende bir daha gidince bilezikleri geri isteyeceğim inş hiç etmemişlerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…