- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
bak aklıma ne geldi hani en son konuştun ya kaynanayla
o da telefonda söyledi altınları sattığını sen de telefon konuşmasını kaydettim dersin o kadına korkar.
ya hem de kaydetmesen bile
böyle durumlarda mahkeme o kaydı bulabilir yani
o kadar suçlar nasıl açığa çıkıyor?
kızlar benim önceki konumu zaten çoğunuz biliyorsunuz.neyse onu tam tatlıya bağladık bir sorunumuz yok derken bu kez de kayınvalidemle ilgili bir sorun çıktı.eşim bugün beni aradı ve bizimkilerden arayan oldumu diye sordu.yok dedim.neyse 1 saat sonra görümcem aradı.biz düğünü onların memleketinde yapmıştık.düğünden sonra balayına gidetrken kv m bilezklerini bırak kızım yola götürme güveniyosan tabi dedi.bende bıraktım.bide bildiğiniz gibi eşim yanımda olmayacaktı ya nolur nolmaz tek kalıyosun diye orda kalsın bilezkler istediler.neyse çoğunuzun bildiği gibi pazartesi eşim geliyo.yumurta kapı meselesi,meğerse benim altınlar gtmiş.görümcemler iş kurmuşlar bnm 20 bilezkle.eşime sölemişler bugün sabah eşimde beni arayıp bana söylemelerini,malum bilezkler ona ait demiş.ama anladğm kadaryla eşim bu işe çok bozulmuş.siz olsanız naparsınız şimdi,artık sabırlı davranamıcam,taş olsa çatlar
ben de evlendim ertesi gün balayına giderken kaynanam geldi ne olur ne olmaz takılarnızı bana bırakın gelince alırsınız dedi
ben saffff inandım gvendim bıraktım
ve döndüğümde ses seda çıkmadı
eşimi sıkıştırdım bişeyler olduğunu anladım
kaynanamdan istedim bana anan evinde ne gördünde ne istiyon dedi
ve takılarıma el koydu
güya borçları varmış ama kızına ev alma telaşındalar muhtemelen bizim takılar oraya gidecek
o gün bugündür kaynanayla fena bozuğuz yüzüne bile bakmıyorum aldığına alacağına pişman oldu
ben de helal etmiyorum ve her fırsatta dile getiriyorum ...
bu dünyada alacaklı olmaktansa ahirette alacaklı olacağım inş.
ses veya görüntü kaydı hukuken suçtur..cezası vardır.. sakın böyle birşeyin lafını etme.. sözkonusu aile, nişanlı, kardeş, sevgili bile olunca verilen karşılığında aranızdaki hukuk yüzünden senet sepet aranmıyor bildiğim kadarıyla..
ben çevremdeki insanlar gibi düşünüp güvendim sonuçta ailem nişanda bilezik konusunda sizin şerefinize kalmış kaç tane takacağınız demişti nikahtan sonra yapcaz demek 6 ay bilemedin bir yılda yapcaz demek ben 2 yıl bekledim baktım bişi olmuyo kayınpederime eşimin yanında blöf yaptım çünkü eşim bundan 2 ay önce bu konuyu söylemişti kaç kere kayın pederim eline toplu para geçmesine rağmen benim bileziklerimi yapmayı değil taksitleri az olan banka kredisini kapatmayı seçti onlara aileme söyliycem artık dedim ve kayınpederim pişkin pişkin benim çekincek birşeyim yok demesinmi iice sinirlerim tepeme çıktı ve gerçekten aileme söyledim ailemde bundan sonra bizim öyle şerefsiz insanlarla işimiz olmaz dediler ve şuan görüşmüyolar
ben kaydet sonra o kaydı mahkemeye ver demedim
kadına böyle söyle ki korksun dedim.
olaki günün biri mahkemelik olurlarsa ve kadın çıkıp beni ses kaydıyla tehdit etti derse yine hukuki yönden başı belaya girer tatlım.. ben sabıkalı bir dolandırıcının ses kaydını mahkemeye sunamadım.. ve bu adam beni tehdit etti diye savunmaya geçti.. mahkememiz çok uzadı ve çok uğraştık.. bu ülkede dava hukuk işleri böyle yürüyor malesef..
Ben bu sahte bilezik isini anlamiyorum,resmen cingenelik.hadi durumu yok diyelim o zaman takmasin ama ne diye elaleme gosteris olsun diye sahte takiyolar.Cnm.hic uzulme boyleleri cok var ama kimsenin yaptigi yanina kalmaz.Benim.kv.kp.ev icin oyle yalan dolan kandirdilar.Esimin abisine ev alindi ama sevgilinden ayrildi ve biz ondan once evlendik.Kv.evlenin biraz yanimzda durun sonra size de aliriz,alamazsak da biz koye goderiz diye bir suru yalan ve sonunda kime ev lazimsa alsin benim var dedi evlenince agazim acik kaldi.Evinin biri bos ama bize vermedi buyuk oglum evlenince gitcek oraya dedi kestirdi atti...eeee oglu 40 yasina yaklasdi....gecmis olsun.Allah buyuk
Kadının hakkıdır bilezik. Mihir denen bir şey var dinende.
Ben birşeyi merak ettim,önceki konuyu nasıl tatlıya bağladınız,1 hafta önce eşiniz seni sevmiyorum,bıktım vs diyordu,bu konuda ne desen haklısın yanındayım vs. diyor bu kadar kısa sürede hayret ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?