kızlar kv ve görümcem iyice yüzsüzlüğe vurdular.görümcem şu an veremeyiz bekliceksin diyo.eşim alıcam onlardan sabret diyo ama beklmk istemyrm dedim.şimdide araba istyrm diye tutturdum,hem ev düzcez hem de bana araba al dedim.bilerek öyle dedim ki daha çok sıkıştırsın ailesini
kızlar kv ve görümcem iyice yüzsüzlüğe vurdular.görümcem şu an veremeyiz bekliceksin diyo.eşim alıcam onlardan sabret diyo ama beklmk istemyrm dedim.şimdide araba istyrm diye tutturdum,hem ev düzcez hem de bana araba al dedim.bilerek öyle dedim ki daha çok sıkıştırsın ailesini
süre yok canım bekliceksin işine geliyosa diyo,şeytan diyo git yol saçını başını
ne kadar beklicekmişsin peki?
ne tuhaflar ya
Gece gece kanım çekildi.. Allah ıslah etsin böylelerini. Ayrıca benim bildiğim kadarıyla onların elinde, altınlarını kendi isteğinle verdiğine dair, senin tarafından imzalanmış bir kağıt yoksa sen haklı durumdasın kanun nezdinde. Yanlış bilgi vermek istemem ama zannedersem bu şekilde verilmiş emsal bir karar vardı.. Bir araştır istersen
demmekki altınlarını emanet bile olsa kimseye vermeyecekmişsin bende benzer şeyleri yaşadımm bizde başka şehirde oturacağımız için emanet olarak kayınvalidemlerde bırakmıştık bi bayramda takmak istemiştim gömdük zor olur çıkarması dediler takamadım ondan sonrada hevesim kalmamıştı istemedim bir daha. daha sonra araba almak için kayınpederden borç aldık ödeyemezsek onları kullanırsınız dedik ama şimdi borcumuzu kapadık ama bilezikler onlarda kaldı sonra doğum yaptım eltime doğumunda bilezik yaptılar diye bana yapcaklarmış ama durumları yoktu o anda elleri sıkışıktı benim bileziğimi bana getirdiler bide kırmamak adına ne gerek vardı demiştim olurmu onada yaptık sanada yaptık dedi yani yüzsüzlüğün bu kadarı bende bir daha gidince bilezikleri geri isteyeceğim inş hiç etmemişlerdir
Böyle şeyler okuyunca çok sinirleniyorum ne hakları varya yanlız arkadaşım senin msj ına güldüm bir yandanda güldüğüm kısım altınları gömdük demeleri bu devirde altını saklamak maksadıyla gömen kaldımı acaba ya hayret ettim senimi kandırdılar acaba vermemek için
kızlar benim önceki konumu zaten çoğunuz biliyorsunuz.neyse onu tam tatlıya bağladık bir sorunumuz yok derken bu kez de kayınvalidemle ilgili bir sorun çıktı.eşim bugün beni aradı ve bizimkilerden arayan oldumu diye sordu.yok dedim.neyse 1 saat sonra görümcem aradı.biz düğünü onların memleketinde yapmıştık.düğünden sonra balayına gidetrken kv m bilezklerini bırak kızım yola götürme güveniyosan tabi dedi.bende bıraktım.bide bildiğiniz gibi eşim yanımda olmayacaktı ya nolur nolmaz tek kalıyosun diye orda kalsın bilezkler istediler.neyse çoğunuzun bildiği gibi pazartesi eşim geliyo.yumurta kapı meselesi,meğerse benim altınlar gtmiş.görümcemler iş kurmuşlar bnm 20 bilezkle.eşime sölemişler bugün sabah eşimde beni arayıp bana söylemelerini,malum bilezkler ona ait demiş.ama anladğm kadaryla eşim bu işe çok bozulmuş.siz olsanız naparsınız şimdi,artık sabırlı davranamıcam,taş olsa çatlar
yok cnm eşimin gerçkten haberi yoktu eminim.zaten ailesiyle iyice girdiler birbirlerineAslinda hiç şaşırmıyorum artik!
İnsanlar bukadar çirkin işte!
Bu kadar hırsız ve aç gözlü; )
Hala kocaninda bir parmağı var diye düşünüyorum. .
Daha sonraki yorumlarını okumadim, yani eşinin tepkisi sonra ne oldu bilmiyorum.
En son, sabret demiş.
Acaba siz balayina gitmeden, eşinle bunlar önceden anlaşmiş olamazmi?
Eşin belki sen kabul etmezsin diye, onlarla böyle bir anlaşmayı kabul etmiş olamazmi?
önceki konuyu hallettik canım son bi iki sayfayı okursan anlarsın zaten.çok öncesine dönmene gerek yok.çok şükür herşey yoluna girdi o konuda.hayırlısıyla u altınlarımıda kurtarabilirsem çok daha ii olcakBen de diger kk kadinlari gibi sok oldum,ve bana yapilmis gibi sinirlendim,benim de kendini cok zeki sanan görümcem gelin odasina gidip altinlri saydigmiz zaman siz balayina gidecksniz annemde dursun demisti,vermedim ertesi gün kasaya koycam abla dedim,sustu,ki kendisi sagolsun nisanlilik dönemimi burnumdan getiren bir kisiydi,taktiklari 3 tane bilezik, onu da binbir tantanayla. Vermedim ama güvenden daha ziyade, daha öncede bana karsi laflarina sustugum icin bu kez susmak tmm demek istemedim,cünkü 1-0 baslayacktim yoksa bu evliige amac kendimi ezdirmemkti.Ver dedik verdi,bu herseyi yapar ozman denilmesin diye daha sonradan.Hatta annem duyunca sonra cok sinirlnmisti iikide vermedin fln vermzlrdi die ,ben de yok dedim ya anne verirlerdi sanmiorum öle bisey olsun.Ama simdi sizin konunzu okuyunca aklima direk benim olayim geldi.
Görümceniz ne kdr raht bekliceksin,isine gelirse fln gibi cümleler,bari mahcubiyet olsun özür olsun.Onalra kalsa siz kiyameti altinlar yüzünden koparna bir gelinsiniz sadece,esinize karsi doldurusa bile gecebilirler bence.Bir de son olarak önceki konulariniza da biraz baktim,esiniz nasil sizi sevmiyor,nasil bir ailenin ve mutsuzlugun icindesiniz ben anlamadim,ins tez zamanda kavusursunuz altinlariniza.
ablana söyle vermesin sakın,yarın benim gibi olursa saygı falan da kalmaz arada daha kötü oluryuhhh pesss diyorum artık...
ne insanlar varya resmen fırsat kollamışlar altınlara el koymuşlar...
ablamında mayısta düğünü var düğünün ertesi sabahından balayına gidicekler kayınvalidesine bırakıcaklarmış altınları,git bankaya ver diyorum geri vericek diyo ama onun kayınvalideside üstüne konacak kabiliyette bir kadın umarım sonu böyle olmaz...
keşke bankaya yatırsaydınız gerçi olan olmuş...
bundan sonra tepkinizi koyun ortaya bari...
konu sahibi ortadan kaybolmuş.. anlaşılan işe girdi çok yoğun.. ne de olsa doğacak bebeğin doğum masrafı var.. okuması var.. ona oda takımı felan alıncak.. altın birikmesi lazım :)
biz kendimiz bozduk bilezikleri.. zaten sevmiyorum bilezik takmayı.. ama annemlerin taktıklarını bozduktan sonra ağlamıştım.. nedense öyle bir duygusallığa girmiştim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?