Kaynanam ve altınlarım

Olan olmus ama en basindan guvenmeyecektin o insanlara. Nasil insan bunlar yaa. Soyleyecek soz bulamadim dogrusu!

Henuz bir aylik evliyken esimle bir geceligine sehir disina gitmistik. Kayinvalidem altinlarini caldirirsin istersen bana birak sen gelene kardar saklayayim dedi. Bir gerdanlik bes bilezik toru topu ama guvenmedim birakmadim. Aklima hic iyi seyler gelmedi nedense altinlarimi birakmami istediginde. Kaybolacaksa benim uzerimdeyken kaybolsun dedim. Ama seninki yirmi bilezik az buz da degil. Yazik olmus.

Bu tupeduz hirsizlik! Gidip o actiklari yeri baslarina yiksan yeridir. Hatta bu ise vesile olan kvne de soylemedigin lafin kalmasin. Esinde mahcup olmayi biraksinda erkek gibi gidip hakkini alsin. Bu ne rezilliktir ya. Bu tur dengesizlere cok sinir oluyorum.

kızlar peki sahte bilezik olayında ne yapmalı

Ne yapmali derken?

Sahte bilezik takildiysa sana eger, bilezigi goturup yuzune soyle kuyumcu taktiginiz bilezigin sahte oldugunu soyledi ay bir uzuldum anlatamam falan diye yumusak bir dille fazla kirmadan. Bilezigi iade ettiginde o onun utanciyla bir sure yuzune bakamaz zaten. Hem kasitli yaptiysa senin yutmadigini anlamis olur.

olayın aslı bu canım

Ailem de biliyor artık onlarla da paylaştım mecburen

El alem kv altin takti bilsin ama ic durumlar icinizde kalsin oh ne ala. nasil olsa sahte diye abartip da bilezikleri cok takmamislardir umarim.
Ailen nasil karsiladi bu sahtekarligi ne dusunuyorlar?
Cok ayip ya..

ayy konunu okudukça bi afakanlar basıyo bana, inanır mısın erkek arkadaşımla kaç gündür senin konuyu konuşuyoz ne üçkağıtçı aileymiş onlar diyo adamda iş yokmuş ben olsam dağıtırım ortalığı diyo bakalım evlenince onu da görcez tebi.

şaka bi yana sen kendini üzme şekerim, yine konunun üstüne git ama eşinle aranı iyi tut.

El alem kv altin takti bilsin ama ic durumlar icinizde kalsin oh ne ala. nasil olsa sahte diye abartip da bilezikleri cok takmamislardir umarim.
Ailen nasil karsiladi bu sahtekarligi ne dusunuyorlar?
Cok ayip ya..

yok canım abartmadılar nişanda takmadıkları için 10 tane taktılar babam çok kızdı tabi istemeye geldiklerinde konu açılınca babam sizin şerefinize kalmış ne takacağınız demişti demediğini bırakmadı banada kızdı nikah günü neden söylemiyosun bunu diye bundan sonra görüşmek istemiyorum ben böyle üç kuruşluk insanlarla bizi enayimi sanıyolar dedi haklı da

canım zaten evlendikten sonra eşime çektirdikleri kredininde bitmdiğini öğrendim bizim başımıza yıktılar bir yıl boyunca her ay eşimin maaşından kesildi ve dışarıda biz kira almıyoruz onlardan yiyosa gidip kira versinler demesin mi millet bilmiyo işte dışarıdan ben o zaman çalıştığımdan göze batmıyodu 6 aylık hamileyken işten ayrıldım iyice sıkıntıya düştük tabi

Allah kolaylik versin zor bu tur insanlarla gecinmek. Esinle iyi anlasiyorsaniz en guzeli ailesini fazla takmamak. Ilk baslarda cok hasir nesir olunsa da zamanla onlar da mesafeli davranmaya basliyorlar.

Bu arada baban yerden goge kadar hakli. Adamcagiz soyleyecegini soylemis ama anlayana. Seviyesizlerle anlasmasi guc olur. Baban konusmama karari alarak en dogrusunu yapmis bence.

eşimle başlarda biraz tartışmalarımız oldu tabi ama oda gördü doğruları şuan eşimle bir sorunumuz yok kvdemin yalan söyleme alışkanlığıda var çünkü bi iki yalanına eşimde denk gelip yalanı ortaya çıkınca eşim daha objektif bakıyo olaylara

yok işe girmedim canım.ayrıca hamiş değilim bir kızım var 6 aylık.ama ev düzmemiz gerekiyor.yeni ev falan bakmak zorundayız şimdi onlarla uğraşıyoruz gece girebiliyrm ancak[/QUOTE]

görümcenin bebeğini kastettim :) alışmışlar ya hazıra ondan..
eski konunu da okudum. sende de ne sürükleyici hikayeler var arkadaşım..
bu arada eşin gelmiş gözün aydın.. istediğin gibi bir ev de bulursun inş.
istanbuldan ev bakıyorsunuz da artık orda çalışabilicek mi kesin.. sonra yine sıkıntı çıkmasın..[/QUOTE]
canım zaten ataması yapılmıştı buraya ama görev yaptığı yerdeki sağlık il müdürlüğü yeni dr gelene kadar çıkışını vermiyodu (yasal olarak böyle hakları var) ama biz bi şekilde hallettik ve geldi.15 gün süresi vardı bu hafta bitti işte haftaya başlıcak yeni hastaneye.
zaten bende alt dairesinde oturmama rağmen görüşmüyorum artık
bencede görüşme zaten canım.benimö ailem çok çok zengin değil ama o bilezikler kızımın şerefidir diye kalın kalın bilezikler taktılar,ben kaptırdım ama baban haklı demekki bu insanların şereften anladıkları yok.senin kv için de söylüyorum sahte bilezk ne demek yaa,yoksa paran 1 sene daha bekliceklerdi öyle yapçklardı düğünü terbiyesizlik bu

benim eşim iyice kopardı ipleri şu an,ve bu yüzden beni suçluyolar,hırsızlık yaptık demiyolarda.sabah eşim yine konuştu ev düzücez kredi çekmem lazım o zaman sizin adınıza çekelim dedi yanaşmıyoılar tabii.sinirimden gebercem

yok işe girmedim canım.ayrıca hamiş değilim bir kızım var 6 aylık.ama ev düzmemiz gerekiyor.yeni ev falan bakmak zorundayız şimdi onlarla uğraşıyoruz gece girebiliyrm ancak

evet zaten bizimkiler seneye diyodu onlarda ısrar ettiler çok oyüzden bir yıl önce evlendik.canım kredi çekerseniz yine siz ödersiniz ama onlardan almaya çalışsanız para çünkü ben işten çıkış tazminatımı eşimin evlenmeden önce kullandığı limitleri dolu kredi kartları için kullandım üstüne bide kredi çektim hala bitmedi borcu 6 ayı var yine biz ödedik yani

Son düzenleme:
yok canım yapabilsek onların adına çekerdik 30000 kredi ödesinlerr dursunlar banane ama onada yanaşmıolar zaten,ki adım gibi eminim benm bilezkleri ödemeyi hiiiiiç düşünmüyorlar

aman aman daha neler duyucaz.. birinin altınlarını çalmışlar.. diğerine sahte bilezik takmışlar. hem de 10 tane. benim kayıngiller 3 tanecik takmıştı. birde birini kaynım bekar o almış meğer yeni öğrendik :)

Ayyyy gerim gerim gerildimmmmm...........
Arkadaşım ne duruyorsun sen Allah aşkına?
Bir sürü yorumcu demiş avukat gibi arattır falan diye..
Ya da arayıp savcılığa verdim sizi de diyee..
Ne bekliyorsun?
Neyi bekliyorsuuuuuuuuuuuun?
Anla eşin alamayacak o altınları...Sen çirkef ol azıcık uyanık ol!!!!!
Hem eşin ailesiyle ne kadar kötü olabilir?
Bugun küs olurlar yarın can ciğer kuzu sarması..
Sen de boyle beklemeye devam edersen çok soğuk su içeceksin gibime geliyor..
Dikkat et havalar da yanıltıcı bu aralar!!Sen yine de içme o suyu!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…