kızlar peki sahte bilezik olayında ne yapmalı
Canım resmen yaptıkları hırsızlık benimde eşimin ailesi biz evlenirken çok sıkıştık şimdi nikahta birşey takmasakda olmaz nikahta sana sahte bilezik takalım nikahtan sonra bunların hepsi yapılcak dedi ailemdende mecburen sakladım iki aile arası limoniydi zaten hemde bu kız maddiyatçı paraya önem veriyor damgası yememek için ama kullanılan ben oldum 3yıl oldu evleneli hala yapmadılar demekki böyle insanlar her yerde varmıs
bekliceksin diye ukalaca konuşan görümceye dava açardım ben heralde...
Ailem de biliyor artık onlarla da paylaştım mecburen
El alem kv altin takti bilsin ama ic durumlar icinizde kalsin oh ne ala. nasil olsa sahte diye abartip da bilezikleri cok takmamislardir umarim.
Ailen nasil karsiladi bu sahtekarligi ne dusunuyorlar?
Cok ayip ya..
canım zaten evlendikten sonra eşime çektirdikleri kredininde bitmdiğini öğrendim bizim başımıza yıktılar bir yıl boyunca her ay eşimin maaşından kesildi ve dışarıda biz kira almıyoruz onlardan yiyosa gidip kira versinler demesin mi millet bilmiyo işte dışarıdan ben o zaman çalıştığımdan göze batmıyodu 6 aylık hamileyken işten ayrıldım iyice sıkıntıya düştük tabi
bencede görüşme zaten canım.benimö ailem çok çok zengin değil ama o bilezikler kızımın şerefidir diye kalın kalın bilezikler taktılar,ben kaptırdım ama baban haklı demekki bu insanların şereften anladıkları yok.senin kv için de söylüyorum sahte bilezk ne demek yaa,yoksa paran 1 sene daha bekliceklerdi öyle yapçklardı düğünü terbiyesizlik buzaten bende alt dairesinde oturmama rağmen görüşmüyorum artık
eşimle başlarda biraz tartışmalarımız oldu tabi ama oda gördü doğruları şuan eşimle bir sorunumuz yok kvdemin yalan söyleme alışkanlığıda var çünkü bi iki yalanına eşimde denk gelip yalanı ortaya çıkınca eşim daha objektif bakıyo olaylara
yok işe girmedim canım.ayrıca hamiş değilim bir kızım var 6 aylık.ama ev düzmemiz gerekiyor.yeni ev falan bakmak zorundayız şimdi onlarla uğraşıyoruz gece girebiliyrm ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?