Kaynanam ve bacaksız gorumcelerim

Ceyda Su

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
45
2
1
28
Kaynanam ve bacaksız görümcelerim yüzüme karşı söylemediklerini şakayla karışık sokuyorlar lafı ve artık pskolojim bozuldu napmam gerek arkadaşlar

Alındığın kırıldığın yanlış gördüğün ne varsa içinde yüzlerine söyle canım onlar hakkındaki düşüncelerin içinde zamanla birikip birikip dağ olmasın kin duygusuna nefrete dönmesin hem belkide sen fazla alınganlık yapıyosundur..

Ben de hiç şakaya vuramam.
Gerilirim
En iyisi bozuldugunu belli etmek galiba

yok şakaya vurarak söyleme anneni karşına al ve söyle yani böyle muhabbetler geçiyor ve ben kırılıyorum üzülüyorum diye o zaman hareketlerine biraz daha dikkat ederler belki bu onların ailesinde senden önce olağan birşeydi belkide bu tür konuşmalar onlara normal geliyor olabilir ama sen rahatsız olduğunu belli edersen onlarda büyük olarak gereğini yaparlar diye düşünüyorum canını da sıkma

Mesela soyle bi örnek vereyim eşim bisey anlatıyordu kızıda varmı dedi sanki karısı yok benim yanimda diyor bide daha cok seyler var kocaman kadın yani bu söylenecek bi laf değil Allaha şükür kör topal degilim kiskancligindan napacagini sasiriyor

ama onu eşin için dememiştir yani sanmıyorum canım :) kaç yaşındasın sen?

Kaynanam ve bacaksız görümcelerim yüzüme karşı söylemediklerini şakayla karışık sokuyorlar lafı ve artık pskolojim bozuldu napmam gerek arkadaşlar
Kaç gorumcen varr canimmm vallaa sende susmaaa yaaa soyle yuzlerine sonra dolar dolar kocana patlarsb aranzda tatszlk çıkar ayni ben gibi.

3 tane gorumcem var biri evli zaten o nun bir zararı yok 2 tane kucuk var gercekten cok sınır oluyorum artik kaynanada onlarla bir oluyo bazen

sen de şakayla karışık et ağızlarına aaaaa şaka yaptım de dumur et ne olucakki

hiç korkma, sen tırstıkça cevap vermedikçe daha fazla yapacaklar, daha fazla ezecekler. korkmadan sende onlara laf sok. hatta 2 katını yap. sen şunu mu demek istedin diye diklen. hayır canım derlerse, sıkıysa de diye tavır yap. akılları başlarına gelsin.

ceyde su tam benim gibi. sınırden çoğu zaman cavep veremıyorum verırsem agressiv bı şekılde veıyorum. nasıl cavep verebılırım sakın bi şekilde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…