Kaynanam ve bacaksız gorumcelerim

20 yaşındayken kv, görümce karışman çok olmamış.Okusaydın, çalışsaydın, çocukluğunu gençliğini yaşasaydın da bu kaynana dertleriyle keşke ilerleyen yaşlarında tanışsaydın.Hem daha sağlam basardı ayakların yere, hem şakayla karışık laf sokmaları yapamazlardı belki. Hiç önüne geçemiyorsan, sende onlara şaka adı altında istediğini söyle.Başka türlü başa çıkamazsın.

"allaha şükür kör topal değilim" diyerek kör topal olmayı kınayıp öteleyen bi insana bence çok iyi söylüyolar.

sen de sürekli tipten dem vuran bi insansın. bacaklı görümce nasıl oluyo? görgüsüz terbiyesiz vs desen anlarım ama yazdıklarının her satırı diğer insanları aşağılamış.

kör topal değilim neyimi beğenmiyolar demek ne demek ya? kör değilsin ama kör cahilsin onu beğenmiyolardır haklı olarak.

şanslısın kardeşım. ıyı dua et bana o zaman. kendın için de dua et bu muberek şehır
Rabbim sana huzur içinde ve yalnızca eşin ve çocuklarınla oturabileceğin bir ev nasip eylesin inşallah. Ev üstüne ev olmaz der büyükler.

Kaynanam ve bacaksız görümcelerim yüzüme karşı söylemediklerini şakayla karışık sokuyorlar lafı ve artık pskolojim bozuldu napmam gerek arkadaşlar

Aynısını onun bencede var. Kendimi çok kötü hissediyordum. Onların seviyelerine düşmemek için susuyorum. Ama şuanda maalesef esime yansıttığını için esimle ayrılma noktasına geldik. Sana tavsiyem kesinlikle eşine yansıtma ve sende gerektiğinde laf sok. Her halükarda sen kötü oluyorsun zaten.

Aynısını onun bencede var. Kendimi çok kötü hissediyordum. Onların seviyelerine düşmemek için susuyorum. Ama şuanda maalesef esime yansıttığını için esimle ayrılma noktasına geldik. Sana tavsiyem kesinlikle eşine yansıtma ve sende gerektiğinde laf sok. Her halükarda sen kötü oluyorsun zaten.
alah ceza versın onlara. ne biçim ınsanlar unlar ya. allahtan korkmuyolar allah yardmcı olsun sana kardeş

Back
X