Kaynanam ve bayram temizliği

Ben şokkk 😨
Görevin ne demek karın tokluğuna hizmetçi mi alıyorlar hayırdır? Kendini tatmin eden anasına hizmet eden köle arıyor herhalde. Böyle zihniyet kaldı mı diyicem ama al benim eşimde sen bu evin kızısın iş eline yapışmaz diyo. Burada önemli olan eşim iki yüzlülük yaptı sonradan maskesi düştü ama seninki nişanlıyken söylediğine göre geç kalmış sayılmazsın hemen at o yüzüğü

Geçmiş olsun boşuna evlenmeyin baştan belli etmiş kendini bu zihniyetteki bir adam hiçbir kadını özel hissettiremez sizi hizmetçi olarak alıyorlar

Bunu anlamıyorum, evlenince hadi yine aynı evde yatılı filan kalınıyor evin derli toplu temiz durması için tabi ki yardım ediyoruz oturup izlemiyoruz da daha nişanlıyken git temizliğini yap olayı bana saçma geliyor. Ben nişanlanana kadar kim yapıyorsa yine o yapsın. Beni hizmetçi mi aldılar?

Eğer bu insan dışı beyinsizle evlenirsen bile isteye yapmış olacaksın bu evliliği .

Iste bu sebeple yaşayacağın her şey müstahak olacak sana.

Aklımız kullanalım diye var . O kadar açık ve net olan geleceğini muhakkak goruyorsundur değil mi ?

Burada sorun olan anneci olması değil, cahil, yobaz, insan değeri bilmeyen, hayat arkadaşı değil sadece koca olmak için / evlenmek için evlenecek adam olamayan bir erkek var ortada.

Seçim senin, hayat senin.

Merhabalar
Nişanlım bayramda annemin evini temizle diye tutturdu. Evlenince de temizlersin yardım edersin işten kaçmazsın diye söyleyip duruyor tabi bunu sürekli böyle dile getirmesi benim canımı sıkıyor. Biraz tartıştık annenin evini ben istersem temizlerim istemezsem temizlemem dedim sen karışma böyle şeylere diye söyledim. Temizlemek senin görevin, temizliceksin gibi şeyler söyledi. Bana böyle söylemesi canımı sıkıyor ben istersem yaparım istemezsem yapmam niye ğörevimmiş gibi davranıyosun dediğimde görevin senin diyor. Ben yapmıçak bi insan değilim temizlerimde ama bunu söyleyince zorunda gibi yapasım gelmiyor. Ana kuzusu gibi sanki bi annesi varmış ğibi onu o kadar düşünüyo beni düşünmüyo gibi geliyor :(
7 senedir evliyim keyfim gelmedikce kv evini temizlemem gele emrivaki asla

Merhabalar
Nişanlım bayramda annemin evini temizle diye tutturdu. Evlenince de temizlersin yardım edersin işten kaçmazsın diye söyleyip duruyor tabi bunu sürekli böyle dile getirmesi benim canımı sıkıyor. Biraz tartıştık annenin evini ben istersem temizlerim istemezsem temizlemem dedim sen karışma böyle şeylere diye söyledim. Temizlemek senin görevin, temizliceksin gibi şeyler söyledi. Bana böyle söylemesi canımı sıkıyor ben istersem yaparım istemezsem yapmam niye ğörevimmiş gibi davranıyosun dediğimde görevin senin diyor. Ben yapmıçak bi insan değilim temizlerimde ama bunu söyleyince zorunda gibi yapasım gelmiyor. Ana kuzusu gibi sanki bi annesi varmış ğibi onu o kadar düşünüyo beni düşünmüyo gibi geliyor :KK43:
Kaç canım kaç bunlar seni hizmetçi olarak alıyolar

Yuh artık. Hasta olur, misafiri, telaşı olur tamam ama kendi evini temizlemek bile sadece kadının görevi değilken, kv evi temizlemek ne mana?🤬 Valla nişanlınız büyük saçmalamış. Evlendiğinizde olabilecekleri burdan ben bile görüyorum. Yazık size... Umarım kaçarak uzaklaşırsınız bu adamdan.

kocam bana annemin evini temizle, görevin sesin diyemez. net! sen ki nişanlıymışsın.
perşembenin gelişi çarşambadan belliymiş, o gelmeden sen kaç.

Back
X