Kaynanam ve bayram temizliği

Merhabalar
Nişanlım bayramda annemin evini temizle diye tutturdu. Evlenince de temizlersin yardım edersin işten kaçmazsın diye söyleyip duruyor tabi bunu sürekli böyle dile getirmesi benim canımı sıkıyor. Biraz tartıştık annenin evini ben istersem temizlerim istemezsem temizlemem dedim sen karışma böyle şeylere diye söyledim. Temizlemek senin görevin, temizliceksin gibi şeyler söyledi. Bana böyle söylemesi canımı sıkıyor ben istersem yaparım istemezsem yapmam niye ğörevimmiş gibi davranıyosun dediğimde görevin senin diyor. Ben yapmıçak bi insan değilim temizlerimde ama bunu söyleyince zorunda gibi yapasım gelmiyor. Ana kuzusu gibi sanki bi annesi varmış ğibi onu o kadar düşünüyo beni düşünmüyo gibi geliyor :(
Oooo şimdiden böyle yapıyorsa yandınız.

Kayınvalidemin evini hiç temizlemedim, temizleyecek olacaksam da içimden geldiği için olur. Kimsenin lafıyla kimsenin evini temizleyemem, şimdiden böyle diyorsa evlenince başınıza neler gelecek Allah bilir.

Yuh artık. Hasta olur, misafiri, telaşı olur tamam ama kendi evini temizlemek bile sadece kadının görevi değilken, kv evi temizlemek ne mana?🤬 Valla nişanlınız büyük saçmalamış. Evlendiğinizde olabilecekleri burdan ben bile görüyorum. Yazık size... Umarım kaçarak uzaklaşırsınız bu adamdan.

Sonunda adam demeseydiniz , beğen butonuna bakacaktım.

nişanlına 'aa ben senin anneni temiz pak kadın sanmıştım. siz beni tanıyana kadar bok içinde mi yaşıyordunuz?' diye sor bir bakalım.
sen de de bakalım 'ayda bir babamın arabasını iç dış yıkayacaksın, cilalayacaksın, koltukları süpüreceksin, artık bunlar senin görevin!' ne diyecek

12 senelik evliyim bir kere bile evini temizlemedim. Bana diretse eşim kızardım, belki yapmak zorunda kalırdım.

Ama kardeş sen nişanlısın daha. Bak şimdiden kendini belli etmiş. Bu hödük kendine eş değil, anasına hizmetçi arıyor. Bu başlangıç, daha neler neler isteyecek. Yakma kendini. Seviyorum vs falan diyip kendini, sorunlar çıkınca aşk sevgi kalmıyor, inan!!!!

Merhabalar
Nişanlım bayramda annemin evini temizle diye tutturdu. Evlenince de temizlersin yardım edersin işten kaçmazsın diye söyleyip duruyor tabi bunu sürekli böyle dile getirmesi benim canımı sıkıyor. Biraz tartıştık annenin evini ben istersem temizlerim istemezsem temizlemem dedim sen karışma böyle şeylere diye söyledim. Temizlemek senin görevin, temizliceksin gibi şeyler söyledi. Bana böyle söylemesi canımı sıkıyor ben istersem yaparım istemezsem yapmam niye ğörevimmiş gibi davranıyosun dediğimde görevin senin diyor. Ben yapmıçak bi insan değilim temizlerimde ama bunu söyleyince zorunda gibi yapasım gelmiyor. Ana kuzusu gibi sanki bi annesi varmış ğibi onu o kadar düşünüyo beni düşünmüyo gibi geliyor :KK43:
Arkana bakmadan kac sakin bu adamla evlenme

Gözünü sevdiğim konu sahibi canimmmm biz burda konuyu okuyanlar sinire kaldık
Ben evliyim cogu yorum yapanlarda evli veya boşanmış tecrubelerimize güven bu adama yol yakinden o yolu ver.
Asfaltlı asfaltli hemde..
Bu ne yaaa ? Terbiyesiz. Ailene soyledin mi? Ne dicekler bakalim
Kaynana evini temizlicekmis mis.

Ön fragmanı göstermiş düğünden önce nişanlınız.İleri de pişman olmamak için şimdiden iyi düşünün.

Kv. evi temizleme emri evet kötü ancak daha kötüsü " temizlik senin görevin " diye bakan korkunç bir zihniyet.

Üstüne de kendi annesinin evini katıyor , akıllara zarar.
Rica etse anlarim.yada annem hasta yapamıyor yardımcı olurmusub falan demeli öyle senin görevin falan kendine es mi alıyor anneye hizmetcimi demekki evlenince temizlik bulaşık çamaşır vesayre ohoo hangi devirdeyiz yahu

Eyvahlar olsunn...yurek mi yemiss damat beyy bizde bi ananin evladıyizz gorevimizmis hahaytt...kosarak uzaklas çünkü sana değer vermiyor ve belli ki vermeyecek...

Rica etse anlarim.yada annem hasta yapamıyor yardımcı olurmusub falan demeli öyle senin görevin falan kendine es mi alıyor anneye hizmetcimi demekki evlenince temizlik bulaşık çamaşır vesayre ohoo hangi devirdeyiz yahu
Ricada edemez, rica edeceğine annesi hastaysa parasına kıyar yardımcı tutar yada kendisi yardım eder. İşlerine gelen herşeyi yapan erkek bozuntusu, iki bezle cam temizlemeyimi beceremeyecek. Ama olmaz tabi o çok kıymetli ç.kleri düşer.
Ben okuyunca sinirlendim sen kendine yapılan bu muameleyi nasıl kabul edersin. Bu zihniyette ki biriyle evlenirsen hayat arkadaşın değil kocan olacak. Ve inan sen kabul ettikçe katlanarak yeni talepler gelecek. Hatta fikrini sormadan mecbursun diyecekler.

Çok sinirliyim ya sevğiliyken çok iyiydi nişan olunca sürekli böyle sorunlar. Nişandan sonra akrasabına el öpmeye gitçekmişim sonra ben yemek yapıp akrabalarına yemek yepcakmışım ben istemedim yapmayı ondanda kavga ettik

Ricada edemez, rica edeceğine annesi hastaysa parasına kıyar yardımcı tutar yada kendisi yardım eder. İşlerine gelen herşeyi yapan erkek bozuntusu, iki bezle cam temizlemeyimi beceremeyecek. Ama olmaz tabi o çok kıymetli ç.kleri düşer.
Ben okuyunca sinirlendim sen kendine yapılan bu muameleyi nasıl kabul edersin. Bu zihniyette ki biriyle evlenirsen hayat arkadaşın değil kocan olacak. Ve inan sen kabul ettikçe katlanarak yeni talepler gelecek. Hatta fikrini sormadan mecbursun diyecekler.
Ben ilk defa duydum böyle bisey erkek karışmaz kaynana gelin ilişkisine bizde allah yardımcısı.olsun kizcagizin

Çok sinirliyim ya sevğiliyken çok iyiydi nişan olunca sürekli böyle sorunlar. Nişandan sonra akrasabına el öpmeye gitçekmişim sonra ben yemek yapıp akrabalarına yemek yepcakmışım ben istemedim yapmayı ondanda kavga ettik
Daha neler ya sen hizmetcimisin oldu anasinida geçti akrabalara yapcan bırak bacım ya gitsin akrabalarıyla evlensin o zmab

Doğru söylüyorsun bundan öncede sorun oldu istemeyerek kabul ettim sevdiğim için ama sürekli yeni bişeyler çıkıyor. Önceki sorunda yeni evlenince el öpmeye gidiliyor ya ondan sonra ben yemek vercekmişim evimde akrabalarını çağırçakmışım bizde böyle bi gelenek yok

Back
X