Kaynanam ve bayram temizliği

Bende iş yapıyormuş gibi görünüyorum ama yapmıyorum mesela. Oda anlıyor susuyor. Eşimle bayram öncesi tartıştık erken gidelim anneme yardım et dedi. Bende benim ailem iş istemiyor sen gidince seninkilerde istemesin dedim en son gittim tabi. Bulaşık ve ev süpürme haricinde hiç bişey yapmadım. Günlük rutin yani. Kızları gelince onlarıda yapmadım oturdum keyfime baktım

Hahhaha.hizmetci +eş ne guzel ıkısı bi arada bulmıs beyefendı bozuntusu.bu e ne cehalet rabbim. Ne dinen ne baska gerekceyle oylembı zorunlulugunuz olabılır mı. Az yesın anasına gınluk yardımcı cagırsın temızletsın. Popomı yesın oyle erkek. Bı de gorewın diyor. Evet hayata gelme amacım kv min temızlıgını yapip nısanlımın gozune girmek.

Kimse kimsenin evini temizlemek zorunda değil. Böyle zorla temizliceksin diyen adamdan ise ayrılın. Uğraşmaya değmez.

hakkaten bu erkek milletinden kimse iş güç yardım beklemiyor. Nedir bu erkeklerin ve ailelerinin gelini hizmetli gibi görmesi. Bi de yorgundur, çocuğu var, uyuyamıyor gibi gibi etkenler de merhametli olmalarına sebep olmuyor. Ama kendi kızlarına konu gelince kıyamıyorlar.. Tek kelimeyle vicdansızlar! Ama lafa geldi mi bizi evlat gibi görüp severler, 6 yaşındaki oğlum bile inanmıyor sevgilerine biliyor musunuz? Anne halama daha farklı davranıyorlar, sana öyle konuşmuyorlar diyor

çok saçma sen evlenince belki çalışacaksın vaktin olmayacak. kaldıki sürekli evde olsan bir bu senin görevin demesi çok yanlış. annesi çok mu yaşlı yada hastamı. gerçi öyle olsa bile zorla diretmek çok saçma .

Bence sukretmelisin ki seni neyin bekledigini bastan görmüssün.

Kosarak uzaklasmani tavsiye ederim. Evlendiginde gorecegin muamele hizmetcilik. Karar senin

Simdiden baski yapaman evlenince seni annesinin kolesi yapar. Yardim etmediğin taktirde simdiden kendini kavgalara hazirla..

Madem oda senin annenin evini temizlesin onun mantığıyla oda onun görevi ayrıca herkes kendi ailesine bakmakla yükümlü sen kv nin temizliğini yaprsn lütfetmiş olursun senin içinden gelirse yaparsın yoksa yapmazsın bu bir mecburiyet değil ya bunu iyice anlat yada uzaklaş

Kadına sormuslar damadın nasıl diye
Kadın demiş çok iyi kızıma,ev,araba aldı hic kıyamaz her isi o yapar demiş
Peki gelinin nasıl demişler
Ayyyyyy şeytan görsün yüzünü aalt tarafı çocuk baksın yan gelip yatsın
Oğlu çalışıyor o mendeburda k.cini yayıyor demis

54 yaşında annesi de zaten bitti artık
Eğer bittiysehiç ama hiç üzülmeyin tebrik ederim. Allah daha hayırlısını insan gibi muamele edeni sizi seven birini çıkarsın karşınıza. Annesine hizmetçisi edecek ses çıkarmayacak köle arıyormuş. Sakın söz verse bile dönmeyin hamuru mayası böyle. Değişmez. Şimdi uzulursunuz ama geçer güzel bir hayat bekliyor sizi.

Benim kuzenimin kayınvalidesi ve nişanlısı nişanlılık ta dahil kıza her gününü zehir etti. Kuzenim bunlara rağmen sırf nişandan dönmüş , eşyalar alındı vs. diye evlendi. Geçen ay boşandılar.
Ne entrikalar döndürdü kocası ve kayınvalidesi anlatsam şok olursun.
Kadın oğluyla ilgilenmiyordu, umrunda değildi, evlenince sırf kızı huzursuz etmek için oğlunu kullandı.
Eğer soru işareti varsa en başında vazgeçmek insanın kendine yapabileceği en büyük iyilik böyle olaylarda.
Çünkü hayatının neredeyse her anı o insanlarla olacak .
Huzur verecek insanlarla olursun inşallah , moralini bozma.

Ya ben gidince iş oluyor onlar gidince çay çorba sohbet oluyor. Adaletsizlik her noktada var malesef. Kendininkileri ana doğurmuş bizi dana doğurmuş gibi davranıyorlar. Altta kalmamak en önemlisi

Kendi evimi bile b*k götürüyor bi de kaynana evi mi temizleyeceğim kesinlikle böyle şeylere yanaşmamanı tavsiye ederim. Gerekli görürsen yardım edersin zaten, ama o evi temizlemek senin işin değil. Gelin değil hizmetçi arıyorlar herhalde

Daha nisanliyken boyleyse sana karsi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…