Kaynanam ve bayram temizliği

yahu seni denemeye çalışıyor.
seni salak gibi duruma düşürmeye çalışıyor;
yada ana sözü dinleyip uygulamaya geçiyor.
kusura bakmayin sen hiç birini yapma. bu adamin seni sevdiğine emin misin?
ben sevgi görmedim her işi sana yaptıracakmiş pehh..

Senin kaynanaya ihtiyacın yok. Nişanlın on kaynanaya bedel maşallah. Annesi mi dolduruyor acaba?
bak ben onu düşündüm annesinin doldururşa geliyor nişandan önce hiç öle degilmiş konu sahibi kendisi dedi nişaninca degişmiş.

Sizi her bakımdan kendisine muhtaç hale getirmeye çalışıyor.

Benim eşim de öyle bi gaflette bulundu, benim adıma annene söz verme dedim daha yanlarındayken. Eve gidince de burnundan getirdim. Sonra mı? Sonrası annesi temizlik deyince tut bi kadın der oldu

Ama ben epey yardımcı olmuştum, her işine koşardım, ne zaman ki eşimi fitlediğini bizi ayırmak istediğini öğrendim çektim elimi ayağımı. Kızı var o temizlesin bana ne.

okuzluk seri uretime girmis bugunler ana okuzlugu moda

Boyle seyleri okuyunca şok oluyorum. Zorunluluk nerden geliyormus? Hangi kitapta yaziyormus bu zorunluluk? Allaha sukur 1 kere bile kimse bole biseyi teklif dahi edemedi bana. Teklif etse bnden once esim hizmetci tutun kendinize der. Kendinizi ezdirmeyin lutfen. Su dunyaya 1 kere geliyoruz kimseye hizmetci olmak icin gelmiyoruz

Bir konuya yazmadan önce son mesajları okusak hanımlar? Bakın kızkardeşimiz atmış nişanı zaten.
Konu sahibi seni tebrik ediyorum, Allah önüne hep iyi insanlar çıkarsın

Seni kendine eş olarak değil, annesine hizmetçi olarak alıyor, iş yapmazsan asla huzurun olmayacak..

Ben olsam bu evliliğe adım atmazdım

6 yıllık evliyim, nişan dahil 7 yıldan fazla olmuştur bir defa bile kv evi temizlemedim. Eşim bir defa bile bunu söyleyemez bana..

Temizlik kadının görevi falan değildir. Ortak yaşam alanı herkesin sorumluluğundadır. Yeri gelir kendi evini bile temizlemek istemez insan üşenir. O zaman da demek ki bik bik ötecek başınızda.

Bu barzoyla çok işiniz var sizin. Zira şimdiden algı operasyonu başlamış. Çekecek çileniz var.

Ee bu konu yüzüne temizlik bezine sardığım yüzüğü fırlattım diye bitmemiş bu zihniyette biriyle evleneceksiniz yani

Nıye görevınmıs maaslı trmızlıkcımı tutuyormus senı o srnın gorevın dıyen adamı ıkı sanıye daha nısanlım yapmazdım

Balik bastan kokar.
Aslında imza atilmadan once bir cok sinyal aliniyor olumsuz yönde ama yine de insanlar seviyorum vs diyerek evleniyorlar.
Düşünce yapisindan dolayi,ilerde cok sorun yaşayacaksınız gibi geliyor.
Umarim mutlu olursunuz
(Lutfen evlilige kalp+mantik süzgecinden gecirdikten sonra karar verin.

Arkana bile bakma, sen eşi olacaksın hizmetçisi değil ben kendi evimi zor temizliyorum kayınvalidemin evini Allah korusun hastalık falan olmadıkça hayatta elimi sürmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…