yahu seni denemeye çalışıyor.Doğru söylüyorsun bundan öncede sorun oldu istemeyerek kabul ettim sevdiğim için ama sürekli yeni bişeyler çıkıyor. Önceki sorunda yeni evlenince el öpmeye gidiliyor ya ondan sonra ben yemek vercekmişim evimde akrabalarını çağırçakmışım bizde böyle bi gelenek yok
bak ben onu düşündüm annesinin doldururşa geliyor nişandan önce hiç öle degilmiş konu sahibi kendisi dedi nişaninca degişmiş.Senin kaynanaya ihtiyacın yok. Nişanlın on kaynanaya bedel maşallah. Annesi mi dolduruyor acaba?
bak ben onu düşündüm annesinin doldururşa geliyor nişandan önce hiç öle degilmiş konu sahibi kendisi dedi nişaninca degişmiş.Senin kaynanaya ihtiyacın yok. Nişanlın on kaynanaya bedel maşallah. Annesi mi dolduruyor acaba?
Sizi her bakımdan kendisine muhtaç hale getirmeye çalışıyor.Benim evlenince işten çıkmamı istiyor çalışmamı istemiyor böyle temizlik annesine akrabasına hizmet ediyim diyemi acaba çalıymamı istemiyor artık aklıma herşey geliyor. Hayal kırıklığına uğruyorum her seferinde
Benim eşim de öyle bi gaflette bulundu, benim adıma annene söz verme dedim daha yanlarındayken. Eve gidince de burnundan getirdim. Sonra mı? Sonrası annesi temizlik deyince tut bi kadın der olduBen şokkk
Görevin ne demek karın tokluğuna hizmetçi mi alıyorlar hayırdır? Kendini tatmin eden anasına hizmet eden köle arıyor herhalde. Böyle zihniyet kaldı mı diyicem ama al benim eşimde sen bu evin kızısın iş eline yapışmaz diyo. Burada önemli olan eşim iki yüzlülük yaptı sonradan maskesi düştü ama seninki nişanlıyken söylediğine göre geç kalmış sayılmazsın hemen at o yüzüğü
okuzluk seri uretime girmis bugunler ana okuzlugu modaMerhabalar
Nişanlım bayramda annemin evini temizle diye tutturdu. Evlenince de temizlersin yardım edersin işten kaçmazsın diye söyleyip duruyor tabi bunu sürekli böyle dile getirmesi benim canımı sıkıyor. Biraz tartıştık annenin evini ben istersem temizlerim istemezsem temizlemem dedim sen karışma böyle şeylere diye söyledim. Temizlemek senin görevin, temizliceksin gibi şeyler söyledi. Bana böyle söylemesi canımı sıkıyor ben istersem yaparım istemezsem yapmam niye ğörevimmiş gibi davranıyosun dediğimde görevin senin diyor. Ben yapmıçak bi insan değilim temizlerimde ama bunu söyleyince zorunda gibi yapasım gelmiyor. Ana kuzusu gibi sanki bi annesi varmış ğibi onu o kadar düşünüyo beni düşünmüyo gibi geliyor
Seni kendine eş olarak değil, annesine hizmetçi olarak alıyor, iş yapmazsan asla huzurun olmayacak..Merhabalar
Nişanlım bayramda annemin evini temizle diye tutturdu. Evlenince de temizlersin yardım edersin işten kaçmazsın diye söyleyip duruyor tabi bunu sürekli böyle dile getirmesi benim canımı sıkıyor. Biraz tartıştık annenin evini ben istersem temizlerim istemezsem temizlemem dedim sen karışma böyle şeylere diye söyledim. Temizlemek senin görevin, temizliceksin gibi şeyler söyledi. Bana böyle söylemesi canımı sıkıyor ben istersem yaparım istemezsem yapmam niye ğörevimmiş gibi davranıyosun dediğimde görevin senin diyor. Ben yapmıçak bi insan değilim temizlerimde ama bunu söyleyince zorunda gibi yapasım gelmiyor. Ana kuzusu gibi sanki bi annesi varmış ğibi onu o kadar düşünüyo beni düşünmüyo gibi geliyor
Senin adına çok sevindim hayırlısı böyleymiş inanEvet bu olay hem de daha öncedende sorunlar vardı
AyrılmışlarEe bu konu yüzüne temizlik bezine sardığım yüzüğü fırlattım diye bitmemişbu zihniyette biriyle evleneceksiniz yani
Merhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?