- 20 Mart 2008
- 142.010
- 214.060
- 1.423
- 60
Değilim artık
Ne mutlu hepimze şimdi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değilim artık
At nisaniMerhabalar
Nişanlım bayramda annemin evini temizle diye tutturdu. Evlenince de temizlersin yardım edersin işten kaçmazsın diye söyleyip duruyor tabi bunu sürekli böyle dile getirmesi benim canımı sıkıyor. Biraz tartıştık annenin evini ben istersem temizlerim istemezsem temizlemem dedim sen karışma böyle şeylere diye söyledim. Temizlemek senin görevin, temizliceksin gibi şeyler söyledi. Bana böyle söylemesi canımı sıkıyor ben istersem yaparım istemezsem yapmam niye ğörevimmiş gibi davranıyosun dediğimde görevin senin diyor. Ben yapmıçak bi insan değilim temizlerimde ama bunu söyleyince zorunda gibi yapasım gelmiyor. Ana kuzusu gibi sanki bi annesi varmış ğibi onu o kadar düşünüyo beni düşünmüyo gibi geliyor![]()
AynenGörev mi?Pardon ama nerede yazıyormus?ayet mi var yasa mi? resmen keyfine göre görev uydurmuş..
Nisanlinizdan ayrılın.. Ardından bir hayır isleyin kurtuldugunuz için..
Adam seni anasına hizmetçi olarak aliyor güzel kardeşim. Böyleleriyle evlenmeyin yazicam ama nasıl olsa evleneceksin.Merhabalar
Nişanlım bayramda annemin evini temizle diye tutturdu. Evlenince de temizlersin yardım edersin işten kaçmazsın diye söyleyip duruyor tabi bunu sürekli böyle dile getirmesi benim canımı sıkıyor. Biraz tartıştık annenin evini ben istersem temizlerim istemezsem temizlemem dedim sen karışma böyle şeylere diye söyledim. Temizlemek senin görevin, temizliceksin gibi şeyler söyledi. Bana böyle söylemesi canımı sıkıyor ben istersem yaparım istemezsem yapmam niye ğörevimmiş gibi davranıyosun dediğimde görevin senin diyor. Ben yapmıçak bi insan değilim temizlerimde ama bunu söyleyince zorunda gibi yapasım gelmiyor. Ana kuzusu gibi sanki bi annesi varmış ğibi onu o kadar düşünüyo beni düşünmüyo gibi geliyor![]()
Ne zaman attınız nişanı. Bu olay yüzünden mi?Değilim artık
Evet bu olay hem de daha öncedende sorunlar vardıNe zaman attınız nişanı. Bu olay yüzünden mi?
hayırlısı olmuş. Sizin adınıza çok sevindimEvet bu olay hem de daha öncedende sorunlar vardı
O kadar isabetli bir karar verdin kiDeğilim artık
Etrafımda o kadar çok ana kuzusu varki arkadaşımın annesi bu yüzden boşandı, akrabalardan var artık tüm erkeklermi böyle ana kuzusu diye düşünmeye başladım hayata küstüm resmenIki sene once 5 yillik evliyken ramazam bayrami domeminde esimin annesi arefe gunu aradi kendisini. Ben bes aylik hamileydim o zaman bir hafta boyunca kendi evimin temizligiyle ugrasmistim esimin eli sıkısıktı diye yardimciya para vermek istemedim. Bu basladi esimi doldurmaya esim yanimda konusuyor sesi geliyor telefondan. Elalemin gelini bir hafta oncesinden gitmis kaynanasinin evine temizligini yemegini yapmis birde karina bak sen niye getirmiyorsun karini bana yardim etsin filan. Kuplere bindim. Esim hadi gidelim yazik dedi gitmedim. Ben senin annenin hizmetkari degilim cok istiyorsan kendin git yardima dedim. Kendi gittiO gun bugundur bendem birsey beklememesi gerektigini biliyor. Sakin taviz vermeyin. Siz icinizden geldiginde yaparsiniz ama kimse size emir veremez bu konuda. Ayrica bu evliligi bir gozden gecirseniz iyi olur. Adam kendine kari degil annesine hizmetci aliyor sanki. Hadsiz.
Gibisi fazlaAna kuzusu gibi sanki bi annesi varmış ğibi onu o kadar düşünüyo beni düşünmüyo gibi geliyor![]()