- 4 Haziran 2023
- 155
- 129
- 23
- Konu Sahibi Leylamalatya44
-
Hep söylüyor du cnm hep on kere görüntülü arıyor diyelim onundada noldu hastamızın gözün altı niye morNormalde benim de rengim benzim attığından kaynanam söyler ama hep değil tabi . Size Bunu sürekli mi söylüyor yoksa size karşı bir arttniyetlemi?
Torun olunca yoksa bende meraklı değilimKaynanayla görüntülü konuşmak mı…
Bizimkiler torunu arasa da ben sadece çocuklara tutuyorum telefonu, genelde eşim konuşuyor zaten ben ne konuşayım kaynanayla.Torun olunca yoksa bende meraklı değilim
Eşiniz eve gelince konuşsun annesiyle görüntülü, torunu da görmüş olur. Ben görüntülü konuşmalarda selam verir geçerim. Sizde eşinize havale edin görüntülü konuşmaları.Torun olunca yoksa bende meraklı değilim
Torun için arar bende çok konuşmam zaten torun varya onun için arar benle bizzat konuşmak için değil hanımefendiKaynanamla telefonda naber nasilsindan olusan 2 dklik konusma disina cikmam sahsen
Goruntulu konusmak nedir Allah aşkina
Madem goruntulu konusacaksiniz illa, filtre secip oyle arayin
Kedi surati ördek surati vs
Hem boylece biyiklarin cikmis gagan uzamis falan da diyemez
Artık öyle yapıcamEşiniz eve gelince konuşsun annesiyle görüntülü, torunu da görmüş olur. Ben görüntülü konuşmalarda selam verir geçerim. Sizde eşinize havale edin görüntülü konuşmaları.
E torundan cok sizinle konusuyor ya hanimefendi, gozaltlarin mor, çenene noldu vsTorun için arar bende çok konuşmam zaten torun varya onun için arar benle bizzat konuşmak için değil hanımefendi
Artık öyle yapıcam zatenE torundan cok sizinle konusuyor ya hanimefendi, gozaltlarin mor, çenene noldu vs
Madem hep bi laf soyluyor kamerayi sadece cocuga yoneltin sizde
Benim kaynanamda goruntulu çocuklar için arar, ben gorunmem çocuklara veririmHep söylüyor du cnm hep on kere görüntülü arıyor diyelim onundada noldu hastamızın gözün altı niye mor
Haftada bir yüzünü gören ben bu yorumu begendiKaynanayla görüntülü konuşmak mı…
Seninki yine insaflıymıs..Çiçeği burnunda yeni gelinken yüzüme asla birşey demeyip milletin icinde birden bana sen de kambur duruyorsun hep söylüyorum deyince 20 yıllık kin baslamis olduKızlar en az on beş kere demiştir bu lafı iyi niyetli olduğunu sanmıyorum çünkü yüzümde sivilce cıkıncada aa çenene noldu filan derdi sanki kendisi Jennifer Lopez ne kadar cüretkar kendini bilmez insanlar var ben kimseyi eleştirmem çünkü doğru değil artık bende bana nasıl gelirlerse öyle gidicem
Haftada 1 bile fazla doz sayilirHaftada bir yüzünü gören ben bu yorumu begendi
Haftada bir yüzünü gören ben bu yorumu begendi
Hayır ben kaynanamı severim de niye görüntülü konuşayım ki? Ne konuşacağım, oğlu konuşsun işte çocukları mı gösteriyor dolandırıcı dayıdan mı bahsediyor, köyde arazi mi satıyorlar ne konuşurlarsa konuşsunlar. Bana neHaftada 1 bile fazla doz sayilir
Tek tuşla kvdeyle iletisimin kesilmesi ferahligi da ayri tabiHayır ben kaynanamı severim de niye görüntülü konuşayım ki? Ne konuşacağım, oğlu konuşsun işte çocukları mı gösteriyor dolandırıcı dayıdan mı bahsediyor, köyde arazi mi satıyorlar ne konuşurlarsa konuşsunlar. Bana ne
Allah'tan uzağım şükürler olsun rabbimeTek tuşla kvdeyle iletisimin kesilmesi ferahligi da ayri tabi
Yakin oturanlar napsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?