O kısmı yazmayı unutmuştum eşimle bu yüzden kavga ettik Ben bana bana en azından haber verilmesi gerektiğini söylüyorum Ona göre ise annesi haklı Anahtarı veren de eşimEşle ne alkası var konunun?
Kötü niyetli bir şey yaşmamış kadın. Rahatsız oluyorsanız anahtarı bırakmayın bir daha.
Iyide bütün bunları kendi anneniz yapsa büyük ihtimalle teşekkür ederdiniz..şimdi bu yaptığınız ne?hem eşle ilgisinini çözemedim konunun?
Ama siz anahtarı vermişsiniz. Hem kadın kötü niyetle yapmamış ki yardımcı olmaya çalışmış. Yinede hoşunuza gitmediyse güzel bir şekilde anlatabilirsiniz kendisine..Kendi annem de izinsiz girip yapsa rahatsız olurum Telefonla aramak zor bişey değil
Anahtar niye bırakılır Bi aksilik olursa size söyleriz bakarsınız demek için Çamaşırlarıma kadar karıştırılması için değildir heraldeAnahtar bırakan siz,amaç ne idi bırakırken?insanlara al benim evim senin evin diyorsunuz,birşeyler eksik,yıkanmış söyleniyorsunuz!annem de olsa kimseye bırakmam evimin anahtarını!
Eşime Güzelce anlatıyorum Çok abartıyorsun nolmuş gibi cümleler kuruyor Maalesef anlatınca anlamıyor ve dolayısıyla kavgaya dönüşüyorAnahtar vermenin kanunla yasaklanmasını istiyorum.
Not: Evimi anahtarı kimseye bırakmadan bırakıp gidiyorum. Çiçekleri kapının dışına bırakıyorum, apartman görevlisi suluyor. Kombiyi kapatıyorum. Elektrik kablolarını prizden çekiyorum.
Döndüğümde bıraktığım gibi buluyorum.
Lütfen eşinizle güzelce konuşun. Ailesini çok işin içine katmayın. Cümlelerinizde sürekli özne olarak BEN kelimesini kullanın. Örneğin, BEN çekmecelerimin düzeninin bozulmasından çok rahatsız oldum. Dikkat edin lütfen, karıştırılmasından kelimesi kullanmadım. Düzeninin bozulması dedim.
Aynı şekilde, BEN kirli çamaşırlarımı birinin görüp ellemesinden çok utandım
gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?