Aynen öyle, atıyorum dolapta açılmamış bir paket salam vardır, bozulabileceğini düşünüp almış olabilir.Başkası dediğiniz kendi oğlu bu kadar acımasız olmayın!yaptığı şey doğrudur demiyorum ama hırsızlık da değildir yani!kendi evladının evi ,anahtar bırakılmış, sadece saf samimiyet diye düşünürüm,rahatsız olunuyorsa tecrübedir vermez anahtarı bir daha ki sefere!
Aynen öyle, atıyorum dolapta açılmamış bir paket salam vardır, bozulabileceğini düşünüp almış olabilir.
Hiç sıkıntı değil, yada sepette kirli çamaşır görüştür yıkayayım geldiğinde uğraşmasın demiştir.
İnsan evladının evinden yiyecek bir şey aldıysa hırsız diye yaftalanmamalı.
Çok kırıcı, böyle düşünüldüğünü duysa o annenin ne kadar üzüleceğini bir düşünsenize.
Anahtarı var. Kadın çıkıp bir bakayım akacak kokacak birsey var mı demiş olabilir. Çok hak verdim size.Aynen öyle, atıyorum dolapta açılmamış bir paket salam vardır, bozulabileceğini düşünüp almış olabilir.
Hiç sıkıntı değil, yada sepette kirli çamaşır görüştür yıkayayım geldiğinde uğraşmasın demiştir.
İnsan evladının evinden yiyecek bir şey aldıysa hırsız diye yaftalanmamalı.
Çok kırıcı, böyle düşünüldüğünü duysa o annenin ne kadar üzüleceğini bir düşünsenize.
Büyük sorun değil iyi niyetli yapılmış şeyler söyle uyar yardım ederken en azından yerlerini değiştirmesin , dolaptaki şeyleri de iş yaparken acıkıp yemiştir, biraz saygısızca ama yaşlı insanlar düzelmezO kısmı yazmayı unutmuştum eşimle bu yüzden kavga ettik Ben bana bana en azından haber verilmesi gerektiğini söylüyorum Ona göre ise annesi haklı Anahtarı veren de eşim
Sorun her şeyi zihniyete bağlamamız da ,ben bu zihniyetle mutlu olayım,annesi de dolaptan bir şeyler alsa kocası hırsız mı diyecek di yani!Yaptığının yanlış olduğunu söyledim tekrar dönüp okumanızı tavsiye ederim ama hırsızlık bana göre acımasız bir itham!Bazı değerler vardır,bu değerleri sanırım yitiriyoruz!İşte sorun bizim zihin yapımızda, o yüzden yaşıyoruz bir çok problemi.
Orası artık oğlunun evi değil, oğlu VE gelininin evi.
Oğlu bekar olsa idi oğlunun evi olurdu. Kimse gelinin birey yerine koymadığı için bu tarz saygısızlıklar da alıp başını gidiyor.
Anahtar bırakılırken "anne, ne lazımsa al, çekinme" denmediği sürece ne yazık ki sadece bana göre de değil, türk dil kurumuna göre de bunun adı hırsızlık
ben kötü niyet görmedim. paketi açılmamış ürünleri de alabilir, ne var ki bunda? canı çekmiştir, oğluyla gelinin evi diye çekinme gereği duymamıştır.Bugün tatilden döndüm Göz kulak olsun diye anahtarı kaynanama da bırakmıştık Eve girdim ki ne göreyim Evdeki birçok şeyin yeri değiştirilmiş Buzdolabında paketi açılmamış son kullanma tarihi de geçmeyecek ürünler vardı Onlar yok Alınmış Yatakodamın dolabına kadar açılıp düzeltilmiş Kirli birşeyler vardı sepette onları yıkamış Ya belki iyi niyetli yapılan şeyler ama ben çok tedirgin oldum Sizce bunlar normal mi En azından arayıp söyleyemez miydi ? Gelince konuyu açtım kaynanama işte belki birkaç bişey der diye hiç demedi Evin sahibi ben değilmiştim gibi kötü hissettim kendimi
Ya canım kadıncağız iyi niyetle bişeyler yapmış.benim kaynanamda yapar.en son gittiğimde eşimin en pahalı gömleğini bi güzel çamaşır suyu yapmış.ama ben hiç bişey demedim.olsun anne üzülme sonuçta bilerek yapmadın dedim.hatta eşimde baya söylendi.bende kızdım sakın bişey söyleyip kalbini kırma diye.şu üç günlük dünyada deymez canım böyle şeyler için kalp kırmaya.O kısmı yazmayı unutmuştum eşimle bu yüzden kavga ettik Ben bana bana en azından haber verilmesi gerektiğini söylüyorum Ona göre ise annesi haklı Anahtarı veren de eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?