Kaynanam ve eşim

Evlendiğim günden beri (26 yıl) çantamda anahtar taşımadım. Eşiminde cebinde anahtarı yoktur. Anahtarlarımız ailelerimizdedir. Şimdi çocuklar eklendi bunlara. Hepsi de evine kendi evleri gibi girip çıkar ve istediklerini yaparlar. (Anneler ve babam rahmetli oldular keşke yaşasaydılar da evimi talan etselerdi) Eşimde bende hiiiçççç rahatsız olmadık.
Bir şeyler eksilmedi bizden. Ben seviyorum içli dışlı olmayı.
Bu nedenle ben çoğunluğun aksine rahatsız olmazdım. Eğer istemiyorsanız bir daha anahtar vermeyin. Böylece ne siz huzursuz olursunuz nede eşinizle kavga edersiniz.

Niyeti iyi olabilir ama esyalarin yerini değiştirmesine ya da yatak odasındaki dolaplara kadar karıştırmasina ne gerek var yani. Sizi hakli buldum. Anahtari vermeniz de çok normal. Evi karistirsin diye vermediniz ya. Arada bi bakıp çıksın gerekirse diye vermissinizdir sonuçta.

Anahtar vermek bu kadar korkunç bişey değil ki. Gel istediğini yap demek de değil. Benim evimin anahtarı kv lerde var. Kadın bir defa eve girdi onda da ben anneler gününde şehir dışındaydım ilk anneler günümde Çiçek almış içeri koymuş bana süpriz yapmak için. Bide üniversite sınavına hazırlanırken ev çok kalabalık olduğunda görümcem gelirdi. Oda gelmeden kırk kez arardı Abla ev müsait mi sorun olur mu diye. Yani 4 yıldır anahtar onlarda daha gelip çamaşır yıkadıkları olmadı. Olsa fena olmaz aslında :))

Anahtar bırakmaya niye takmış ki herkes. Sanki anahtar bırakınca karistirilmasi da normal gibi yorumlar gelmis.

Bizim kvde, onların da bizde anahtari var ama bi gün olsun hicbirimiz girip karistirmadik evi yani.

He bide hadi çamaşırı iyi niyetle yıkadı tamam da paketleri götürmenin, esyalarin yerini değiştirmeni, dolapları elden geçirmenin nesi iyi niyet çözemedim. Kvdenin savunulacak bir yani yok.

Ya canım benim...
Evi talan etmeleri sorun değil de çamaşırları yıkamaları hoş mu?
Ben de severim samimi ilişkileri.
Ama niye iç çamaşırları yıkansın yani bunu aklım almıyor cidden.

Bizde evlendikten 1 yıl sonra tatile giderken eşim anahtarı annemlere bırakalım acil bir durum olursa ya da hiç olmadı evi havalandırır arada vs. diye dedi bende iyi bırak dedim (ne acil durum olacaksa hayır ev havalanmasa ne olacak ki kokacak sanki). Biz tatildeyken kayınvalidem 1 kez bile gelmemiş eve. 15. yıla gireceğiz ilk yıldan sonra bir daha anahtar bırakmadım eşimde hiç ısrarcı olmadı. Baktı annesi onun istediği şekilde ilgilenmedi o da vazgeçti anahtar verme sevdasından :)

Ya canım benim...
Evi talan etmeleri sorun değil de çamaşırları yıkamaları hoş mu?
Ben de severim samimi ilişkileri.
Ama niye iç çamaşırları yıkansın yani bunu aklım almıyor cidden.
Bırak yıkasınlar )) şaka bir yana iç çamaşırı biraz abartı olmuş.
Evine karışılmaması isteğini anlarım bu nedenle anahtarını kimseye vermeyecek olayın çözümü bu.

Bırak yıkasınlar )) şaka bir yana iç çamaşırı biraz abartı olmuş.
Evine karışılmaması isteğini anlarım bu nedenle anahtarını kimseye vermeyecek olayın çözümü bu.
Canım benim.
Kadın zaten çamaşırlarımı yıkamışlar diye dertlenmiş ayrıca.
Ben bir yere tatile gitsem arkamda tek bir mendil bile bırakmam.
Her bir şeyi yıkarım.
Anahtar hiç kimsede olmadığı halde.
Ama çamaşır bırakana da neden bıraktın denmez di mi,kendi evi kendi yeri sonuçta?
Artı kız kardeşimin,annemin ev anahtarları bende durur.
Onlar eve dair bir talepte bulunmadığı sürece girmem de girsem de bir lokma yemem de.
Acımdan ölmem ya. Gider evimde yerim.

Öyleyse kocası ne derse desin vermeyecekti anahtarı. Şimdi bu konuyu dert etmesi yanlış. Bundan sonrası için tedbirini alacak. Her insan evine girilmesinden hoşnut olmayabilir. Bunun için de gerekli tedbiri alıp canını sıkma yacak

canım bizde anahtarı verdık yan tarafda oturuo cnku su patlar bısey olur dıye babasının evı gıbı bız edeyken bıle tak acıp gırıyor kv ve bır gun kocamla munasebetteyken gırdı zar zor toparlandık ben dıyemedım daha bız evdeyken gırme dıye ama senın kı gıbı camasırımı yıkamaz ortalıgı toplamaz aslaaa o taraklarda bezı yok senınkının yaptıgı hos mu dersen kısmen hos kısmen degill sen benı dınlersen evının ısını kendın ggor anahtarda verme

ben de rahatsız olurdum
kendı annem yapsa üzülürdüm neden yoruldun dıye ama kv yapsa istemezdım
sonucta bu yasa kadar kendı annemızle buyuyoruz
o bizi düzenımızı bılıyor
kv evımde esyaları ellesın duzenımı değişsin
kirlilerimi ellesin falan ıstemem
anahtar bırakıldı diye illa eve girilmesi gerekmıyor

Evin her yerini ellesin de yatak odası çekmeceleri olur mu Allah aşkına. Özel geceliği olur korunma malzemeleri olur jeli olur bilmem neyi olur. Çok ayıp. Amacı karıştırmak isteseydi düzeltmezdi. İyi niyetle yapmış ancak sonucunu düşünememiş. Eşine değil kvne söyleseydin keşke. Özel eşyalarım vardı eline sağlık tertemiz olmuş ama çok utandım diyebilir ya da bir dahakine yatakodanı kitleyip de gidersin..

kendi annem yada kayınvalidem evime özellikle de yatak odama müdahale etmemeli. hatta bence mümkünse normal olarak bile girmemeli. mutfak sizin için önemli ise ki herkesin kendi düzeni bozulsun istemeyiz hiç birimiz.. çamaşırları iyilik olsun diye yıkasa dahi dokunmamalılar kirlimize.
bunu açıkça yumusak bir üslupla söylemek lazım.

Anahtari veriyorsaniz bunlari da goze alacaktiniz!

şahsen kendi annem dahi yapsa sinirlenirdim bu konuyuda kv ile hallet açık açık konuş eşinle değil. yatak odasına girmek nedir ya anahtarı vermemeliydin hadi verdin onunda yapacağı tek şey evi havalandırıp 5 dk kontrol etmektir yani bişeyler yapacaksada söylemeli çok zor bişey değil böle şeylerden hic haz etmiyorum

Anahtarını verme hatta kilidi değiştir olsun bitsin canini sıkma,kaynanan kendince iyilik etmiş birşey desen kötü sen olursun.

Konu karı-koca kavgasına döndüğünden kapatılmıştır.

Birde olayı eşinin ağzından dinleyin, onun üyeliği erkek olduğu için kapatılınca paylaşmak istedik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…