- 25 Nisan 2018
- 4.940
- 9.520
- 158
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
-
Hata sizde,karı koca milletin yaninda çocuk gibi tartisirsaniz ; kv de size çocuk gibi muamele edip,aldığınız elbiseyede harcadığınız paraya da konuşmayı kendisinde hak görür.Geldiğimde bir kaç gün kalıp gideceğim dedim eşimle yanında tartıştık diye çok ağır şeyler söyledi kayınvalidem.
Bulunduğum yer bir odalı ve herkes bir arada o yüzden. Yinede haklısınız tabi hiç iyi olmadı duymaları. Teşekkür ederim yorum içinHata sizde,karı koca milletin yaninda çocuk gibi tartisirsaniz ; kv de size çocuk gibi muamele edip,aldığınız elbiseyede harcadığınız paraya da konuşmayı kendisinde hak görür.
Sizin yuvanız ayrı,kök aileniz bile olsa yanlarında tartışmayın.Ne esinizi ne kendinizi küçük dusurmeyin.
Senin kocan neden bu kadar pasif?Merhaba arkadaşlar bir ben kaynana konusu açmamıstım bende açtım tam oldu.
Daha önce de demiştim deprem bölgesindeyim kayınvalidem konteyner da ve yanında eşimin ısrarı ile beş gündür kalıyoruz.
Geldiğimde bir kaç gün kalıp gideceğim dedim eşimle yanında tartıştık diye çok ağır şeyler söyledi kayınvalidem. Boşanmak istiyorsun ama oğlumu havada kaparlar dedi. Dedi de dedi damarıma bastı durdu. Sonra da ağlayıp kızına gitti yakında olduğu için.
Geldikten sonra yakında bir mağaza gördüm ve orda pahalı olan ve hep giydiğim elbiseleri yarısından da ucuza buldum. Görünce eşimi ikna etmek için gelip konuştum baya zor ikna olur para konusunda çünkü. Neyse ikna ettim dört elbise almak için ama eşim bunu borç olarak aldı. Yani bu parayı bana geri verirsin dedi. Tamam dedim . Kayınvalidem akşamında başladı hala çocuk gibisin hoc olgun olmuyorsun kocana yardımcı ol biraz araç almak istiyor dedi bende neyim var ki olayım dedim. Alışveriş yapma bu kadar gerek yok biraz biriktir hastalık seninki deyip durdu. Ben sadece sustum ayıp olmasın diye ama içim içimi yedi eşim hiçbir şey demedi çünkü.
Sonra kayınvalidem konudan konuya geçip bana bakar mısın dedi ve bende yok bakamam dedim bunun üstüne ağzına geleni dedi. Antidepresan kullanıyorum zaten çok sıkıntıya gelemiyorum diyorum kendisine de. Ben sana mı kaldım ne oluyo sana ne bulduysa dedi aileme bile laf etti ben yine sustum anne bişey demedim abartma dedim. Çıktı gitti kızına orda da kayınpederimi aramış şikayet etmiş beni evden kovdu demiş şimdi beni aradı ve senin derdin ne diye bağırdı bana.
Arkadaşlar sizce ben ne yapıyorum eşimin parasıyla eşya almam kötü mü? Eşimin tek kelime etmemesi normal mi?
Ne desem battı ne yapmalıyım sizce?
Bir bilsemmmmm . Ailesine laf dedirtmezSenin kocan neden bu kadar pasif?
Ya elbiselerin modeli farklı başka yerlerde çok pahalı ve bulmam zor bu deprem bölgesinde o yüzdenNeden 4 elbise
Çalışan bir kadın mısınız
Borç kısmını anlayamadım
Merhaba arkadaşlar bir ben kaynana konusu açmamıstım bende açtım tam oldu.
Daha önce de demiştim deprem bölgesindeyim kayınvalidem konteyner da ve yanında eşimin ısrarı ile beş gündür kalıyoruz.
Geldiğimde bir kaç gün kalıp gideceğim dedim eşimle yanında tartıştık diye çok ağır şeyler söyledi kayınvalidem. Boşanmak istiyorsun ama oğlumu havada kaparlar dedi. Dedi de dedi damarıma bastı durdu. Sonra da ağlayıp kızına gitti yakında olduğu için.
Geldikten sonra yakında bir mağaza gördüm ve orda pahalı olan ve hep giydiğim elbiseleri yarısından da ucuza buldum. Görünce eşimi ikna etmek için gelip konuştum baya zor ikna olur para konusunda çünkü. Neyse ikna ettim dört elbise almak için ama eşim bunu borç olarak aldı. Yani bu parayı bana geri verirsin dedi. Tamam dedim . Kayınvalidem akşamında başladı hala çocuk gibisin hoc olgun olmuyorsun kocana yardımcı ol biraz araç almak istiyor dedi bende neyim var ki olayım dedim. Alışveriş yapma bu kadar gerek yok biraz biriktir hastalık seninki deyip durdu. Ben sadece sustum ayıp olmasın diye ama içim içimi yedi eşim hiçbir şey demedi çünkü.
Sonra kayınvalidem konudan konuya geçip bana bakar mısın dedi ve bende yok bakamam dedim bunun üstüne ağzına geleni dedi. Antidepresan kullanıyorum zaten çok sıkıntıya gelemiyorum diyorum kendisine de. Ben sana mı kaldım ne oluyo sana ne bulduysa dedi aileme bile laf etti ben yine sustum anne bişey demedim abartma dedim. Çıktı gitti kızına orda da kayınpederimi aramış şikayet etmiş beni evden kovdu demiş şimdi beni aradı ve senin derdin ne diye bağırdı bana.
Arkadaşlar sizce ben ne yapıyorum eşimin parasıyla eşya almam kötü mü? Eşimin tek kelime etmemesi normal mi?
Ne desem battı ne yapmalıyım sizce?
Borç kısmı engelli çocuğum var maaşını alıyorum bakım ücretini yani hepsini olmasada yarısını alıyorum bir kaç aydır borç dediği oNeden 4 elbise
Çalışan bir kadın mısınız
Borç kısmını anlayamadım
İnanın mecburen ayrı kaldık ama kayınvalidem bugün sen çok özgür kaldın tabi artık beğenmezsij oğlumu dedim şoktayım. Bende kendime çok üzülüyorumBen sizin bir konuzu hatirliyorum ve o konuda size cok uzulmustum. Esiniz ailesine de yardim ediyordu ve sirf kira parasi icin sizi ailenizin yanina gondermisti. Siz esim beni aramiyor diye uzuluyordunuz. O zaman size cok uzulmustum.
Esiniz cok degisik,bildigim kadari ile siz cok uzun bir sure ayri yasadiniz sirf esiniz boyle istiyor diye adam 2 parca kiyafeti bile size borc olarak aliyor.
Kayinvalide size bana bakacaksin diyor. Siz hasta cocugunuzla ailenizin yaninda yasarken kim size bakiyordu? Gecsin o isleri. Sizi uzmek istemiyorum inanin ama esinizin tek kelime etmemesi normal cunku onceligi siz degilsiniz. Insan ev alip borc odeyip ailesine yardim edecek diye yillarca esinden, cocugundan ayri yasamaz.
Sorun burada KV olmuyor işte. Ona yüz veren kocanda oluyor. Eşin ailesine karşı dik durmadığı sürece bu saygısızlığı dozu artacak.Bir bilsemmmmm . Ailesine laf dedirtmez
Çocuğun bakım parasına mı göz dikti kocan. Yuh hakikatten yuhhBorç kısmı engelli çocuğum var maaşını alıyorum bakım ücretini yani hepsini olmasada yarısını alıyorum bir kaç aydır borç dediği o
Evet alıyor bir kısmını herşeye yuh bende diyorum ama sizinde fikirlerinizi duymak istedimÇocuğun bakım parasına mı göz dikti kocan. Yuh hakikatten yuhh
Bu evliliği sorgulama zamanın gelmiş hatta geçiyor bile.Evet alıyor bir kısmını herşeye yuh bende diyorum ama sizinde fikirlerinizi duymak istedim
İnanın mecburen ayrı kaldık ama kayınvalidem bugün sen çok özgür kaldın tabi artık beğenmezsij oğlumu dedim şoktayım. Bende kendime çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?