- 22 Kasım 2020
- 6.497
- 92.900
- 498
- 32
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
-
Çocuğa kullanıyorum ben hep, ilk kez kendime bişey aldım.Çocuk bakım parası çocuğun giderleri için verilen para değil mi ?
Yarısını eşiniz alıyor , diğer yarısını da siz kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla eee çocuğun ihtiyaçları nasıl karşılanıyor ?
Engelli maaşı değil bakım ücreti ve ona harcıyorum zaten ilk kez birşey aldım1. Ortada aile yok, bir grup insan toplanmış ailecilik oynuyorsunuz.
2. Engelli çocuğun maaşı sadece o çocuğun ihtiyaçları için harcanır.
Konuştum ama bildiremedim kadın çok değişik neler neler duydum öyle kırgınım ki artık. Susmuyorum aslında ama bu kez böyle saçma sapan şeyler yaşandı. Yarın döneceğim eşim gidiyoruz dedi ve annesi ölürüm atarım kendimi dediği için kaldıkSiz neden herseye susuyorsunuz? Bu saygi degil kocaniz adam olsa annesini sustururdu ama sizin cok daha baska bir suru sorununuz varmis bir an once evinize donun size bagiran terbiyesizce seyler soyleyen kadinada haddini bildirin
İnanin küçücük yerdeyiz konteyner kentte. O yüzden yer bulamadım burda dediğimi orda duyuyorlarKeşke kaynananızın yanında eşinizden yalvar yakar elbise isteyip kendinizi küçük düşürmeseydiniz,hadi çok istediniz paranız da yok illa ki bi köşede dışarıda vs söyleseydiniz
Paray kocaniza verirken kivirmayi ihmal etmeyin o halde ; rahat rahat alsın.Evet alıyor bir kısmını herşeye yuh bende diyorum ama sizinde fikirlerinizi duymak istedim
Evet bir nevi öyle borç olarak aldım diyorTam olarak anlayamadım kıyafet için eşinizden aldığınız parayı eşiniz geri mi istiyor?
iyiki de almissin, gule gule kullan. Once Sen iyi ve mutlu olacaksin ki cocuguna faydali ol. Önce sen...Çocuğa kullanıyorum ben hep, ilk kez kendime bişey aldım.
Çok zor biri uğraşmak istemiyorum o yüzden böyle oldu herşeyParay kocaniza verirken kivirmayi ihmal etmeyin o halde ; rahat rahat alsın.
Bak,yine agizimi bozdurdular bana
Anladım, işiniz zor böyle iğrenç bir adamdan boşanıp nafaka alsanız daha iyi birde askeri personelmis o çocuğun parasına nasıl tenezzül edebiliyor yada insan eşine borç verir mi, uyguna bulunca bende toplu alırım genelde. Eşinize ve annesine sinir oldum.Engelli maaşı değil bakım ücreti ve ona harcıyorum zaten ilk kez birşey aldım
Teşekkür ederim ama çocuğuma harcıyorum gerçekten tertemiz ve çok güzel giydiriyorum herşeyi var şükür. Tepki verenlere çok üzüldüm.iyiki de almissin, gule gule kullan. Once Sen iyi ve mutlu olacaksin ki cocuguna faydali ol. Önce sen...
Borç kısmı engelli çocuğum var maaşını alıyorum bakım ücretini yani hepsini olmasada yarısını alıyorum bir kaç aydır borç dediği o
O değil de ben eşinizden kıyafet için para alırken bu kadar kıvranmanıza ve kocanızın bak bu borç demesine şok oldum. Önce buna şaşırmak varken kaynana en son şey. İşe giremez misiniz?Merhaba arkadaşlar bir ben kaynana konusu açmamıstım bende açtım tam oldu.
Daha önce de demiştim deprem bölgesindeyim kayınvalidem konteyner da ve yanında eşimin ısrarı ile beş gündür kalıyoruz.
Geldiğimde bir kaç gün kalıp gideceğim dedim eşimle yanında tartıştık diye çok ağır şeyler söyledi kayınvalidem. Boşanmak istiyorsun ama oğlumu havada kaparlar dedi. Dedi de dedi damarıma bastı durdu. Sonra da ağlayıp kızına gitti yakında olduğu için.
Geldikten sonra yakında bir mağaza gördüm ve orda pahalı olan ve hep giydiğim elbiseleri yarısından da ucuza buldum. Görünce eşimi ikna etmek için gelip konuştum baya zor ikna olur para konusunda çünkü. Neyse ikna ettim dört elbise almak için ama eşim bunu borç olarak aldı. Yani bu parayı bana geri verirsin dedi. Tamam dedim . Kayınvalidem akşamında başladı hala çocuk gibisin hoc olgun olmuyorsun kocana yardımcı ol biraz araç almak istiyor dedi bende neyim var ki olayım dedim. Alışveriş yapma bu kadar gerek yok biraz biriktir hastalık seninki deyip durdu. Ben sadece sustum ayıp olmasın diye ama içim içimi yedi eşim hiçbir şey demedi çünkü.
Sonra kayınvalidem konudan konuya geçip bana bakar mısın dedi ve bende yok bakamam dedim bunun üstüne ağzına geleni dedi. Antidepresan kullanıyorum zaten çok sıkıntıya gelemiyorum diyorum kendisine de. Ben sana mı kaldım ne oluyo sana ne bulduysa dedi aileme bile laf etti ben yine sustum anne bişey demedim abartma dedim. Çıktı gitti kızına orda da kayınpederimi aramış şikayet etmiş beni evden kovdu demiş şimdi beni aradı ve senin derdin ne diye bağırdı bana.
Arkadaşlar sizce ben ne yapıyorum eşimin parasıyla eşya almam kötü mü? Eşimin tek kelime etmemesi normal mi?
Ne desem battı ne yapmalıyım sizce?
Evet destek oluyordu ama bıraktı bir süre önce. Benim mesleğim yok aslında şu an olduğum yerde yapamıyorum yani. Çocugum işitme engelli onunla ilgileniyorum özel dersler vs. Eşim çok merhametlidir haklısınız. Bilmiyorum bazı insanlar çok zorYani bu parayi da esiniz aliyordu oyle mi? Siz cocugunuza bakmak icin calismiyorsunuz ama daha birkac aydir bu paranin yarisini aliyorsunuz bonkor esiniz sagolsun cok merhametliymis. Esiniz ailesine de destek oluyordu yanlis mi hatirliyorum?
Bunu aciklamana gerek yok.Teşekkür ederim ama çocuğuma harcıyorum gerçekten tertemiz ve çok güzel giydiriyorum herşeyi var şükür. Tepki verenlere çok üzüldüm.
Konteynerda kaliyosunuz neden bu kalma uzuyor herkesin kendi derdi var zaten evleri yıkılmış psikolojileri bozulmuş bide koca insanlar önlerinde kavga ediyorsunuz belliki arada ne karı koca nede sizinn ve kaynananız arasında seviye saygı kalmamış kocanız engelli çocuğunuzun parasına göz dikmiş siz dört elbisenin peşine dusmussunuz kaynanaz ayrı toksit biri kocaniz ayrı toksit biri Allah aşkına ne garip ilişkilerMerhaba arkadaşlar bir ben kaynana konusu açmamıstım bende açtım tam oldu.
Daha önce de demiştim deprem bölgesindeyim kayınvalidem konteyner da ve yanında eşimin ısrarı ile beş gündür kalıyoruz.
Geldiğimde bir kaç gün kalıp gideceğim dedim eşimle yanında tartıştık diye çok ağır şeyler söyledi kayınvalidem. Boşanmak istiyorsun ama oğlumu havada kaparlar dedi. Dedi de dedi damarıma bastı durdu. Sonra da ağlayıp kızına gitti yakında olduğu için.
Geldikten sonra yakında bir mağaza gördüm ve orda pahalı olan ve hep giydiğim elbiseleri yarısından da ucuza buldum. Görünce eşimi ikna etmek için gelip konuştum baya zor ikna olur para konusunda çünkü. Neyse ikna ettim dört elbise almak için ama eşim bunu borç olarak aldı. Yani bu parayı bana geri verirsin dedi. Tamam dedim . Kayınvalidem akşamında başladı hala çocuk gibisin hoc olgun olmuyorsun kocana yardımcı ol biraz araç almak istiyor dedi bende neyim var ki olayım dedim. Alışveriş yapma bu kadar gerek yok biraz biriktir hastalık seninki deyip durdu. Ben sadece sustum ayıp olmasın diye ama içim içimi yedi eşim hiçbir şey demedi çünkü.
Sonra kayınvalidem konudan konuya geçip bana bakar mısın dedi ve bende yok bakamam dedim bunun üstüne ağzına geleni dedi. Antidepresan kullanıyorum zaten çok sıkıntıya gelemiyorum diyorum kendisine de. Ben sana mı kaldım ne oluyo sana ne bulduysa dedi aileme bile laf etti ben yine sustum anne bişey demedim abartma dedim. Çıktı gitti kızına orda da kayınpederimi aramış şikayet etmiş beni evden kovdu demiş şimdi beni aradı ve senin derdin ne diye bağırdı bana.
Arkadaşlar sizce ben ne yapıyorum eşimin parasıyla eşya almam kötü mü? Eşimin tek kelime etmemesi normal mi?
Ne desem battı ne yapmalıyım sizce?
Çocuğum işitme engelli acilen konuşması lazım diye sık sık derslere gidiyoruz evde çalışmalar yapıyoruz işe girmem zor zaten çalışmama engel olurlar biliyorum.O değil de ben eşinizden kıyafet için para alırken bu kadar kıvranmanıza ve kocanızın bak bu borç demesine şok oldum. Önce buna şaşırmak varken kaynana en son şey. İşe giremez misiniz?
Haklısınız ne diyim garip ama yaşıyorum bunları. Üzgünüm dışardan böyle göründüğüm için umarım düzelirimKonteynerda kaliyosunuz neden bu kalma uzuyor herkesin kendi derdi var zaten evleri yıkılmış psikolojileri bozulmuş bide koca insanlar önlerinde kavga ediyorsunuz belliki arada ne karı koca nede sizinn ve kaynananız arasında seviye saygı kalmamış kocanız engelli çocuğunuzun parasına göz dikmiş siz dört elbisenin peşine dusmussunuz kaynanaz ayrı toksit biri kocaniz ayrı toksit biri Allah aşkına ne garip ilişkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?